agusiazet Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Kto może dać domek Fidze, nawet tymczasowy? Deklaruję pomoc w ewentualnym utrzymaniu suczki!!! Prosimy, pomóżcie!!! Quote
iwop Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Wczoraj myslałam, że zawału dostanę...:oops: Figa na wieczorym spacerze gdzieś się zagubiła, mimo, że zawsze blisko się trzyma (od paru dni puszczam ją bez smyczy. Chodziłam prawie 2 godziny i jej szukałam:shake:- zmarzłam jak diabli... Na szczęście się znalazła i tak się z tego cieszyła, że w domu kota próbowała polizać...:p Quote
agusiazet Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Figunia po prostu wie, że dobrze trafiła i jest szczęśliwa! Quote
Bonsai Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dobrze, że się znalazła. Miejmy nadzieję, że jeszcze trochę i znajdzie się ktoś, kto małą pokocha na zawsze. Quote
Origami-7 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Figa czeka na stały domek. Kto ją pokocha na zawsze???? Quote
iwop Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Figa szuka domku stałego... Czy ktos ja pokocha...?:oops: Quote
Ulka18 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Iwop, a nie ma zadnego odzewu z ogloszen? Quote
agusiazet Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Figunia, psie dziecko, się przypomina!!! Quote
iwop Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Muszę porobić bazarki na utrzymanie Figi:oops: Niestety rozchorował mi sie mój pers Kaszmir :placz: Poszło juz na niego prawie 300 zł a to jeszcze nie koniec... Figusia szuka domku na zawsze... Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Iwop, moze trzeba zrobic ogloszenia na innych portalach niz allegro? Sa cioteczki zarejestrowane prawie wszedzie, wiec moze zmien tytul, ze potrzebna pomoc w ogloszeniach :modla: Quote
iwop Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dziękuje za radę :) Kto pomoże mi w ogłoszeniach? Quote
Kar0la Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja cały czas ogłaszam Figę na: [B]ale.gratka, kupsprzedaj, eoferty, kupiepsa, animalia, gumtree, lodz.gumtree i psy.pl.[/B] Może ktoś doda ją gdzieś jeszcze. Quote
iwop Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 karola zupełnie o tym zapomniałam... Przepraszam cie ale jestem ostatnio bardzo zmeczona :shake: Sądze, że tyle ogłoszeń to bradzo dużo...:oops: Quote
Kar0la Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wcale nie tak dużo i tak nikt nie dzwonił i nie masz za co przepraszać. U mnie teraz remont, mam mało czasu. W chwili wolnej zmienię tekst w ogoszeniach. Mam nadzieję, że się coś ruszy. Quote
iwop Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Rozrabia :) Wczoraj znalazłam na podłodze jej dwa zęby :p Nikt się nią jeszcze nie zainteresował...:shake: Quote
Ulka18 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Kar0la']Ja cały czas ogłaszam Figę na: [B]ale.gratka, kupsprzedaj, eoferty, kupiepsa, animalia, gumtree, lodz.gumtree i psy.pl.[/B][/quote] To bardzo duzo ma ogloszen Figunia :p W ogole jest jakis zastój w adopcjach od kilku tygodni :shake: Quote
iwop Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Mam problemy z nauczeniem jej czystości... Fakt, że zostaje w domu długo gdy jestem w pracy ale nawet po długim spacerze sisusia gdzie popadnie ... a przeciez juz jest całkiem duża...:oops: Co robić...? Quote
iwop Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Czy ktos z was stosował juz może preparat do uczenia czystości BEAPHAR Puppy Trainer ? Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='iwop']Mam problemy z nauczeniem jej czystości... Fakt, że zostaje w domu długo gdy jestem w pracy ale nawet po długim spacerze sisusia gdzie popadnie ... a przeciez juz jest całkiem duża...:oops: Co robić...?[/quote] moja Pestka (tymczas) ma pol roku...nauczylam ją trzymac koopke w zasadzie w dwa dni..ale z sikaniem to bywalo roznie...teraz jest juz w nowym domu i to jest tak ...jak wychodzi max co 4 godziny to wytrzymuje...dluzej niestety nie... ja uczylam swoje psy zawsze bez pomocy zadnych srodkow,ale to byla nauka 24godzinna przez np 3-4 kolejne dni...po prostu przez pare dni nie robilam nic oprocz chodzenia za psem, jak tylko sie napil to pod pachę i na dwor dopoki sie nie wysika...mozolne to , pracochlonne, meczace ale skuteczne.... [quote name='iwop']Czy ktos z was stosował juz może preparat do uczenia czystości BEAPHAR Puppy Trainer ?[/quote] nie stosowalam tego nigdy...zapytam kolezanki czy to tym slyszala i co na ten temat mysli... Quote
Recommended Posts