Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niki-lidka']hehehe tak? to ja lece na droge:):):)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz:tylko uważaj ...na zakręcie przy Boryni jest dziura :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:tylko uważaj ...na zakręcie przy Boryni jest dziura :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
noooo nie dosc, ze bede pedzic jak slepa omamiona wizja spotkania z figunia to jeszcze jakies pulapki tam sa?
no to ja sie moge spoznic:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz:tylko uważaj ...na zakręcie przy Boryni jest dziura :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Borynia to kopalnia... a pod nią dziury na 1200 metrów.. :evil_lol::evil_lol:
uważaj Lidka bo jak wlecisz to lot bedzie długi :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Niki-lidka']noooo nie dosc, ze bede pedzic jak slepa omamiona wizja spotkania z figunia to jeszcze jakies pulapki tam sa?
no to ja sie moge spoznic:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no możesz ...pozwalam :razz::razz:....ale jak się na winklu wyrabiesz to nie miej pretensji ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Borynia to kopalnia... a pod nią dziury na 1200 metrów.. :evil_lol::evil_lol:
uważaj Lidka bo jak wlecisz to lot bedzie długi :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i wystraszyłaś Lidkę :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i wystraszyłaś Lidkę :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale czym... 1200 metrów to dziuerczki... takie maleńkie niewinne :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

...oprocz spadochronu, musze jakis motorek jeszcze wziasc zeby szybciej tam doleciec...cos jeszcze ciotki? jaki jeszcze pulapyje na drodze na mienia czekajot?

Ps...ale offa zrobilysmy...az nie moge sie zdecydowac kto nas za to ochrzani...iwop czy monia?

Posted

[quote name='Niki-lidka']...oprocz spadochronu, musze jakis motorek jeszcze wziasc zeby szybciej tam doleciec...cos jeszcze ciotki? jaki jeszcze pulapyje na drodze na mienia czekajot?

Ps...ale offa zrobilysmy...az nie moge sie zdecydowac kto nas za to ochrzani...iwop czy monia?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co??? zostali moderatorami?? :crazyeye::crazyeye:

a o czym tu pisać.. FIGUNIA ma raj na ziemi... Monika nie umi wstawiac fotek i filmików.... :evil_lol::evil_lol: pojade we pniedziałek, nacykam fotek i znów bedziemy podziwiać AH i EH... na razie se Was zaprosiłam (do Moniki... hahaaahaha) i obgadujemy sprawy podróżne;)

A Monika to woli sie już na nasz temat nie wypowiadać... widać żałuje że nas poznała buuuahahhahahahah... mnie szczególnie :loveu::loveu:
Moniczko i mężu Moniki :Rose:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Niki-lidka']...oprocz spadochronu, musze jakis motorek jeszcze wziasc zeby szybciej tam doleciec...cos jeszcze ciotki? jaki jeszcze pulapyje na drodze na mienia czekajot?

Ps...ale offa zrobilysmy...az nie moge sie zdecydowac kto nas za to ochrzani...iwop czy monia?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a co i bić będą :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co??? zostali moderatorami?? :crazyeye::crazyeye:

a o czym tu pisać.. FIGUNIA ma raj na ziemi... Monika nie umi wstawiac fotek i filmików.... :evil_lol::evil_lol: pojade we pniedziałek, nacykam fotek i znów bedziemy podziwiać AH i EH... na razie se Was zaprosiłam (do Moniki... hahaaahaha) i obgadujemy sprawy podróżne;)

A Monika to woli sie już na nasz temat nie wypowiadać... widać żałuje że nas poznała buuuahahhahahahah... mnie szczególnie :loveu::loveu:
Moniczko i mężu Moniki :Rose:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zalamie się dziewczyna jak Mnie pozna :oops::roll:...ciebie to już zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zresztą takie dziecko koffane jak ty:loveu: to ja moge se do grupy zapisać boś grzeczna przynajmniej ...i nie histeryzujesz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ps...ale offa zrobilysmy...az nie moge sie zdecydowac kto nas za to ochrzani...iwop czy monia?[/QUOTE]

Kochana nie musisz się martwić spadochronem Rafał pracuje na Boryni jako ratownik więc ci w razie czego pomoże:loveu::loveu::loveu:

Posted

A Figa cały czas pyta "to już dzisiaj ten poniedziałek " a ja jej mowię że jeszcze nie bo ona się już nie może doczekać kiedy przyjadą cioteczki:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='monia770']A Figa cały czas pyta "to już dzisiaj ten poniedziałek " a ja jej mowię że jeszcze nie bo ona się już nie może doczekać kiedy przyjadą cioteczki:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)..cioteczki też już czekają na spotkanko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='monia770']powiedziałam Figusi że cioteczki też się nie mogą doczekać to powiedziała idę już spać to szybciej się doczekam poniedziałku:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to jeszcze 4 nocki i jużżżżżżżżżżżż :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Niki-lidka']madry pies...! ze tez ja na to nie wpadlam!
tylko jak ja mam trafic jak bede spac?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj jakbyś teraz wyszła ....to dojdziesz :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Figa dzisiaj na spacerku:painting: tym popołudniowym wykopała sobie dołek a tak się przy tym ubrudziła:crazyeye:, ale była taka szczęśliwa że nie przerywałam jej wspaniałej zabawy , a po przyjściu do domku pierwsza kąpiela póżniej gonitwa po mieszkaniu przez pietnaście minut ale super wyglądała. Potem odpoczynek
[IMG][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/127/399ce8ef4ede2b95.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

Posted

[quote name='Niki-lidka']to tak jak z moim...najedzony to szczesliwy:)
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo.....coś w tym jest i jeszcze spanko w pańci łóżeczku :p[/B][/COLOR][/FONT]
z tym brudnym to tez...tylko on sobie wybiera koopki do tarzania sie:)
wiec raczej mu nie pozwalam na takie szczescie...zla ze mnie pancia:)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do TOZu podamy ....odrobina szczęścia by się należała:evil_lol:....;)[/B][/COLOR][/FONT]