Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą dostałam od znajomej telefon, że komuś zginął podobny piesek podobny do Figi. (jacyś znajomi znajomych) Dostałam ich nume telefonu - ale na razie nikt nie odpowiada.. Ciekawa jestem jak mozna zgubic szczeniaka w lesie...:oops: Zobaczymy. Może to naprawde właściciele? Ale jak tak to "opieprz" im sie należy :evil_lol:

Posted

Mogłam sobie darować to dzwonienie :angryy: Nie najlepiej się dzisiaj czuję a rozmowa mnie rozwaliła... Mniej więcej w skrócie:

"Dzwonię w sprawie zaginionego pieska itp..."
"No... tak zginęla nam Pusia ale ja się tak nie palę do jej znalezienia bo już są w domu dwa inne kundle..."

Pusia jest beżowa i ma 9 lat przypomina ratlerka ! W Ostrowcu jest śnieg i bardzo zimno... Pusia się gdzies błąka a jej pan ma to w...du...
Ostrowiec Świętokrzyski się kłania.:placz:

Posted

Niedawno wróciłam. Figa przywlekła do przedpokoju wszystkie moje rzeczy, ktore były w jej zasięgu - buty, kurtkę, koszule nocną itp... Naszczęście nie były pogryzione ale zrobiła z tego niezły kopczyk :evil_lol: Szybko sie uczy czystości bo tylko troche nasiusiane - kupa juz na dworze :)

Zadzwoniła do mnie koleżanka (psiara) i prawdopodobnie są chetni na Fige - maja ją jutro obejrzeć. Ja oczywiście w histerii - bo nie wiem czy są odpowiedni, czy będą o nia dbać... Jej, w kólko to samo, stara baba jestem i przy każdym psie obawy jakbym była jedyna na świecie co psy kocha :oops: Trzymajcie kciuki tym razem nie za mnie ale za to, żeby ludzie byli OK bo inaczej oczywiście Figi im nie oddam.:shake:

Posted

Dopiero tu trafiłam. Mam nadzieję, że to będzie TEN domek. Na szczęście Figa jest ślicznym, zdrowym i mądrym szczeniakiem - chętni to powinni się o nią bić. :cool3:
I wielkie brawa dla Ciebie Iwop za serducho i cierpliwość. :)

Posted

[quote name='iwop']Ja oczywiście w histerii - bo nie wiem czy są odpowiedni, czy będą o nia dbać... Jej, w kólko to samo, stara baba jestem i przy każdym psie obawy jakbym była jedyna na świecie co psy kocha :oops: [/quote]
ja mam tak samo...a stara baba nie jestem,wiec to nie wiek...to w mozgu nam cos siedzi:evil_lol: mamy braki:diabloti:
ja sie zmuszam za kazdym razme zeby komus psa oddac...teraz mialm tymczas...trzem osobom odmowilam a psa milam miec tylko tydzien bo rodzina tylko na tyle sie zgodzila...mialam dwa a wybrzydzalam:shake:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja mam tak samo...a stara baba nie jestem,wiec to nie wiek...to w mozgu nam cos siedzi:evil_lol: mamy braki:diabloti:
ja sie zmuszam za kazdym razme zeby komus psa oddac...teraz mialm tymczas...trzem osobom odmowilam a psa milam miec tylko tydzien bo rodzina tylko na tyle sie zgodzila...mialam dwa a wybrzydzalam:shake:[/quote]
Ja dziś wyadoptowałam psiaka i też cały czas myślę czy to byli CI ludzie...
Tak, to są już jakieś zmiany, mało, że nieodwracalne, to jeszcze postępujące...:evil_lol:

Posted

[quote name='Kanzaj']Ja dziś wyadoptowałam psiaka i też cały czas myślę czy to byli CI ludzie...
Tak, to są już jakieś zmiany, mało, że nieodwracalne, to jeszcze postępujące...:evil_lol:[/quote]

W pełni rozumi te obawy. Też to mam:oops:

Potrzebny domek dla suni!!!!!!

Posted

Ulka18 co do zdrowia to jeszcze nie wiadomo na wyniki biopsji czeka się 2 tygodnie...:oops: a jak jest cito (obiecano mi, ze tak będzie) to wyniki beda 1 grudnia.

Z ludźmi od Figi miałam spotkac się dzisiaj wieczorem ale odłozyłam wizyte bo źle się czuję a poza tym mam kota, który rano miała zabiegi i wybudza się z narkozy - muszę go cały czas obserwowac bo persy moga miec kłopot z oddychaniem...:oops:

Posted

czy Figa bedzie duza? mam znajomego ktory szuka szczeniaka tylko koniecznie chce zeby byl duzy pozniej...jak dasz rade wklej jakies fotki jeszcze...ja teraz zmykam do lekarza, ale poznije sie pojawie i sciagne fotki...moze akurat sie uda...czy Figa ma allegro?

Posted

Ludzie, którzy mieli oglądać Figę, rozmyślili się... Już jej nie chcą oglądać.

Figa szuka domku!

Mini filmik:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=JMrZM_2rLw0[/URL]