iwop Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Figa jest psem kieszonkowo-obronnym :evil_lol: Zaraz postaram się wkleic zdjęcia... Quote
iwop Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Przed chwilą dostałam od znajomej telefon, że komuś zginął podobny piesek podobny do Figi. (jacyś znajomi znajomych) Dostałam ich nume telefonu - ale na razie nikt nie odpowiada.. Ciekawa jestem jak mozna zgubic szczeniaka w lesie...:oops: Zobaczymy. Może to naprawde właściciele? Ale jak tak to "opieprz" im sie należy :evil_lol: Quote
iwop Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Mogłam sobie darować to dzwonienie :angryy: Nie najlepiej się dzisiaj czuję a rozmowa mnie rozwaliła... Mniej więcej w skrócie: "Dzwonię w sprawie zaginionego pieska itp..." "No... tak zginęla nam Pusia ale ja się tak nie palę do jej znalezienia bo już są w domu dwa inne kundle..." Pusia jest beżowa i ma 9 lat przypomina ratlerka ! W Ostrowcu jest śnieg i bardzo zimno... Pusia się gdzies błąka a jej pan ma to w...du... Ostrowiec Świętokrzyski się kłania.:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 o rany....dopiero teraz tutaj trafilam...Figa to cudna psina...a pan ktory zgubil psine...to kretyn jakich wiele....:( Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Figa wita sie ze wszystkimi dogomaniakami :roll: i przypomina, ze szuka domu :roll: Quote
agusiazet Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kciuki trzymam i myślami wspieram, nie daj się Iwonko, nie daj! Quote
Sonata78 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Iwop to może i dobrze że to nie jego psiak :oops: Miałby wrócić do takiego "kochającego" domku? Tylko co ty biedna poczniesz z tym maluchem?:shake: Quote
iwop Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Niedawno wróciłam. Figa przywlekła do przedpokoju wszystkie moje rzeczy, ktore były w jej zasięgu - buty, kurtkę, koszule nocną itp... Naszczęście nie były pogryzione ale zrobiła z tego niezły kopczyk :evil_lol: Szybko sie uczy czystości bo tylko troche nasiusiane - kupa juz na dworze :) Zadzwoniła do mnie koleżanka (psiara) i prawdopodobnie są chetni na Fige - maja ją jutro obejrzeć. Ja oczywiście w histerii - bo nie wiem czy są odpowiedni, czy będą o nia dbać... Jej, w kólko to samo, stara baba jestem i przy każdym psie obawy jakbym była jedyna na świecie co psy kocha :oops: Trzymajcie kciuki tym razem nie za mnie ale za to, żeby ludzie byli OK bo inaczej oczywiście Figi im nie oddam.:shake: Quote
fizia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/2474/figa1dn2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Oby to byl ten domek :kciuki: nieustannie trzymamy kciuki za Figunie :p Quote
Bonsai Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dopiero tu trafiłam. Mam nadzieję, że to będzie TEN domek. Na szczęście Figa jest ślicznym, zdrowym i mądrym szczeniakiem - chętni to powinni się o nią bić. :cool3: I wielkie brawa dla Ciebie Iwop za serducho i cierpliwość. :) Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='iwop']Ja oczywiście w histerii - bo nie wiem czy są odpowiedni, czy będą o nia dbać... Jej, w kólko to samo, stara baba jestem i przy każdym psie obawy jakbym była jedyna na świecie co psy kocha :oops: [/quote] ja mam tak samo...a stara baba nie jestem,wiec to nie wiek...to w mozgu nam cos siedzi:evil_lol: mamy braki:diabloti: ja sie zmuszam za kazdym razme zeby komus psa oddac...teraz mialm tymczas...trzem osobom odmowilam a psa milam miec tylko tydzien bo rodzina tylko na tyle sie zgodzila...mialam dwa a wybrzydzalam:shake: Quote
Kanzaj Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja mam tak samo...a stara baba nie jestem,wiec to nie wiek...to w mozgu nam cos siedzi:evil_lol: mamy braki:diabloti: ja sie zmuszam za kazdym razme zeby komus psa oddac...teraz mialm tymczas...trzem osobom odmowilam a psa milam miec tylko tydzien bo rodzina tylko na tyle sie zgodzila...mialam dwa a wybrzydzalam:shake:[/quote] Ja dziś wyadoptowałam psiaka i też cały czas myślę czy to byli CI ludzie... Tak, to są już jakieś zmiany, mało, że nieodwracalne, to jeszcze postępujące...:evil_lol: Quote
Origami-7 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Kanzaj']Ja dziś wyadoptowałam psiaka i też cały czas myślę czy to byli CI ludzie... Tak, to są już jakieś zmiany, mało, że nieodwracalne, to jeszcze postępujące...:evil_lol:[/quote] W pełni rozumi te obawy. Też to mam:oops: Potrzebny domek dla suni!!!!!! Quote
agusiazet Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ja jestem pewna, że Figa się spodoba i, że jej ludzie są fajni. Też trzymam kciuki! Czy po piątku sprawy w miarę ok? Quote
Ulka18 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Iwop, jak Twoje zdrowie przede wszystkim? Czy wszystko jest dobrze? I czy Figa poszla do adopcji do tych ludzi, ktorzy mieli byc wczoraj? Quote
iwop Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Ulka18 co do zdrowia to jeszcze nie wiadomo na wyniki biopsji czeka się 2 tygodnie...:oops: a jak jest cito (obiecano mi, ze tak będzie) to wyniki beda 1 grudnia. Z ludźmi od Figi miałam spotkac się dzisiaj wieczorem ale odłozyłam wizyte bo źle się czuję a poza tym mam kota, który rano miała zabiegi i wybudza się z narkozy - muszę go cały czas obserwowac bo persy moga miec kłopot z oddychaniem...:oops: Quote
agusiazet Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Iwop, przede wszystkim dbaj o siebie - reszta to tylko dodatek do Ciebie:):):) Quote
sacred PIRANHA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 czy Figa bedzie duza? mam znajomego ktory szuka szczeniaka tylko koniecznie chce zeby byl duzy pozniej...jak dasz rade wklej jakies fotki jeszcze...ja teraz zmykam do lekarza, ale poznije sie pojawie i sciagne fotki...moze akurat sie uda...czy Figa ma allegro? Quote
iwop Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Figa co najwyżej będzie średnia...:oops: Quote
iwop Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ludzie, którzy mieli oglądać Figę, rozmyślili się... Już jej nie chcą oglądać. Figa szuka domku! Mini filmik: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=JMrZM_2rLw0[/URL] Quote
ULKA12 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Widocznie to nie byli CI ludzie. Zdrowia życzę i pozdrawiam:lol: Quote
Recommended Posts