iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Są juz w Ostrowcu i jaką do mnie...:p Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop']Są juz w Ostrowcu i jaką do mnie...:p[/quote] [CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
shanti Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 łojesuuu, mam motylki w brzuchu:nerwy: z przejęcia Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']dzwon dzwon! nie zostawimy Ciebie z tą korbą ...jestem z Toba:diabloti: EDIT: hihihi cos mi sie zpesulo i mase postow mi nie pokazalo:) ach czyli juz niedlugo...Iwonka herbate zaparzaj:)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zakorbione ciotki na straży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='shanti']łojesuuu, mam motylki w brzuchu:nerwy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: o tej porze roku to moga być tylko mole spożywcze :diabloti:..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam robić obiad :diabloti:...a siedze przy kompku :roll::oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ULKA12 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Alicja trzymaj rękę na pulsie. My wszyscy tutaj rządni wiedzy:evil_lol: Quote
shanti Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: o tej porze roku to moga być tylko mole spożywcze :diabloti:..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja mam robić obiad :diabloti:...a siedze przy kompku :roll::oops::oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tz-ty nam blokady na kompach porobią:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='ULKA12']Alicja trzymaj rękę na pulsie. My wszyscy tutaj rządni wiedzy:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kurde trzymam:evil_lol: ...nawet na myszce :razz::razz:...ale teraz już mus czekać ...nie chcę dzwonić ...bo są już napewno ...dajmy im czas :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='shanti']Tz-ty nam blokady na kompach porobią:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ha ...my mieliśmy do sklepu jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiedziałam że NIE MOGE :diabloti:....bo obiad najpierw skończe gotować :evil_lol::evil_lol: Magda ...Iwonka ..dajcie znać ...bo potem to Nas na tymczas dostaniecie jak nas TZty pogonią :razz::razz: Shanti i ja mamy nabliżej do Magdy .....szukuj dla Nas spanko i miche ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='agusiazet']I jak tam poszlo?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll:...kurde ....cisza......a mi tak głupio dzwonić teraz kiedy najważniejsze sprawy są omawiane :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE] [SIZE=3]Bardzo was przepraszam ale naprawe nie moge pisać...[/SIZE] [SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE] [SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE] Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Już wyjechali ok. 17 będą u nas :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Moniko kochaj ja mocno! :placz: Zapomniałam dac jej ulubionej tenisowej piłeczki...:oops: Quote
shanti Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop'][SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE] [SIZE=3]Bardzo was przepraszam ale naprawe nie moge pisać...[/SIZE] [SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE] [SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE][/quote] [B]Iwop popłacz sobie cichutko, to czasem pomaga:-([/B] [B]Ale nie za długo, bo masz jeszcze inne zwierzęta do uratowania. Zobaczysz, niedługo jakieś na Twojej drodze się pojawi i Ty go nie zostawisz bez pomocy:calus:[/B] Quote
maggiejan Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop'][SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE] [SIZE=3]Bardzo was przepraszam ale naprawe nie moge pisać...[/SIZE] [SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE] [SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE][/quote] Iwop, myślę, że jak tylko Figunia poczuje się dobrze w nowym domku - doceni to co dla niej zrobiłaś. Choćby poświadomie będzie pamiętała, że byłaś dobra dla niej i że była szczęśliwa u Ciebie, a jej nowi opiekunowie pomągą jej szybko zapomnieć o bólu rozstania. Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop'][SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE] [SIZE=3]Bardzo was przepraszam ale naprawe nie moge pisać...[/SIZE] [SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE] [SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :glaszcze: IWONKO ...........NIE PORZUCIŁAŚ:shake::shake::shake: i Monika i Magda jej to wytłumaczą ....FIGUNIA na swój psi sposobek to zrozumie .....KOchana jesteś :calus: Moniko 770 ...wierzę ..wiem że Figunie już kochasz :loveu::loveu::loveu: liczę ze Was kiedyś spotkam ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop']Moniko kochaj ja mocno! :placz: Zapomniałam dac jej ulubionej tenisowej piłeczki...:oops:[/QUOTE] Napewno będziemy ją kochać mocno:buzi: ateraz z niecierpliwością czekamy na Figę:BIG: Quote
ULKA12 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop'][SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE] [SIZE=3]Bardzo was przepraszam ale naprawe nie moge pisać...[/SIZE] [SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE] [SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE][/quote] Znam ten ból:shake: I to poczucie winy. Ale świadomość, że pies ma tam lepiej pomaga. A jak będą jeszcze wiadomości z nowego domku to serce rośnie:lol: Właśnie przez rozstania, bardzo boję się brać psa na tymczas. Iwona trzymaj się to dobry domek, chętny do współpracy na pewno będziesz miała kontakt z Figunią:lol: Figa sprawuj się dzielnie u nowych Państwa. Quote
agusiazet Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Iwonko, wiesz, że tak musi być!!! Jak ktoś pięknie powiedział ratując jednego psa nie zmieniamy świata, ale świat tego psa zmienia się diametralnie, więc ciesz się i płacz, że uratowałaś psie dziecko! Figuniu bądź szczęśliwa już na zawsze!!!!:) Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 teraz uciekamy do kościółka ale wieczorkiem zdamy relacje z pierwszych minut pobytu Figi :laola: IWOP nie martw się razem z Figą będziemy pamiętać o tak wspaniałej cioci:thumbs::buzi::thumbs: o inny ciociach też będziemy pamiętać wszystkie jesteście aniołami:angel::angel::angel::angel::angel::angel::lilangel::lilangel::bye: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To teraz czekamy już na relację z domku w Jastrzebiu ...ale to za kilka godzinek ... Iwonko ... KCM :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Uffff....dobrze ze mnie nie bylo bo bym pazury obgryzla:evil_lol: Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 :lol:Rozmawiałam z Magdą ... Figa juz się z nia zaprzyjaźniła - całuja się : była na spacerku na siusiu....:oops: Quote
shanti Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='iwop']:lol:Rozmawiałam z Magdą ... Figa juz się z nia zaprzyjaźniła - całuja się : była na spacerku na siusiu....:oops:[/quote] Do Magdy lgnie wszelkie żywe stworzenie:evil_lol: Quote
Recommended Posts