Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']Są juz w Ostrowcu i jaką do mnie...:p[/quote]

[CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Niki-lidka']dzwon dzwon!
nie zostawimy Ciebie z tą korbą ...jestem z Toba:diabloti:

EDIT:
hihihi cos mi sie zpesulo i mase postow mi nie pokazalo:)
ach czyli juz niedlugo...Iwonka herbate zaparzaj:)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zakorbione ciotki na straży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='shanti']łojesuuu, mam motylki w brzuchu:nerwy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: o tej porze roku to moga być tylko mole spożywcze :diabloti:..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja mam robić obiad :diabloti:...a siedze przy kompku :roll::oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: o tej porze roku to moga być tylko mole spożywcze :diabloti:..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja mam robić obiad :diabloti:...a siedze przy kompku :roll::oops::oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tz-ty nam blokady na kompach porobią:evil_lol:

Posted

[quote name='ULKA12']Alicja trzymaj rękę na pulsie. My wszyscy tutaj rządni wiedzy:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
kurde trzymam:evil_lol: ...nawet na myszce :razz::razz:...ale teraz już mus czekać ...nie chcę dzwonić ...bo są już napewno ...dajmy im czas :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='shanti']Tz-ty nam blokady na kompach porobią:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ha ...my mieliśmy do sklepu jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiedziałam że NIE MOGE :diabloti:....bo obiad najpierw skończe gotować :evil_lol::evil_lol:

Magda ...Iwonka ..dajcie znać ...bo potem to Nas na tymczas dostaniecie jak nas TZty pogonią :razz::razz:

Shanti i ja mamy nabliżej do Magdy .....szukuj dla Nas spanko i miche ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agusiazet']I jak tam poszlo?[/quote]

:roll:...kurde ....cisza......a mi tak głupio dzwonić teraz kiedy najważniejsze sprawy są omawiane :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE]

[SIZE=3]Bardzo was przepraszam ale naprawe nie moge pisać...[/SIZE]
[SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE]
[SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE]
Posted

[quote name='iwop'][SIZE=4]Figa pojechała! :placz:[/SIZE]

[SIZE=3]Magda rzeczywiście jest wspaniała i wy wszystkie ... Wiem, że Figusia będzie miała dom ale ... tak wtulała sie we mnie i tak się bała :-( Nie zapomnę jej pyszczka i oczu w oknie samochodu... Pewnie myśli sobie w tej swojej ślicznej głowce _ co takiego zrobiła i dlaczego ja porzucam...[/SIZE]
[SIZE=3]ja sie do tego nie nadaję...:shake:[/SIZE][/quote]

[B]Iwop popłacz sobie cichutko, to czasem pomaga:-([/B]
[B]Ale nie za długo, bo masz jeszcze inne zwierzęta do uratowania. Zobaczysz, niedługo jakieś na Twojej drodze się pojawi i Ty go nie zostawisz bez pomocy:calus:[/B]

Posted

Iwop, myślę, że jak tylko Figunia poczuje się dobrze w nowym domku - doceni to co dla niej zrobiłaś. Choćby poświadomie będzie pamiętała, że byłaś dobra dla niej i że była szczęśliwa u Ciebie, a jej nowi opiekunowie pomągą jej szybko zapomnieć o bólu rozstania.

Posted

:glaszcze: IWONKO ...........NIE PORZUCIŁAŚ:shake::shake::shake: i Monika i Magda jej to wytłumaczą ....FIGUNIA na swój psi sposobek to zrozumie .....KOchana jesteś :calus:

Moniko 770 ...wierzę ..wiem że Figunie już kochasz :loveu::loveu::loveu:
liczę ze Was kiedyś spotkam ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']Moniko kochaj ja mocno! :placz:

Zapomniałam dac jej ulubionej tenisowej piłeczki...:oops:[/QUOTE]

Napewno będziemy ją kochać mocno:buzi: ateraz z niecierpliwością czekamy na Figę:BIG:

Posted

Znam ten ból:shake: I to poczucie winy. Ale świadomość, że pies ma tam lepiej pomaga. A jak będą jeszcze wiadomości z nowego domku to serce rośnie:lol: Właśnie przez rozstania, bardzo boję się brać psa na tymczas. Iwona trzymaj się to dobry domek, chętny do współpracy na pewno będziesz miała kontakt z Figunią:lol:
Figa sprawuj się dzielnie u nowych Państwa.

Posted

Iwonko, wiesz, że tak musi być!!! Jak ktoś pięknie powiedział ratując jednego psa nie zmieniamy świata, ale świat tego psa zmienia się diametralnie, więc ciesz się i płacz, że uratowałaś psie dziecko! Figuniu bądź szczęśliwa już na zawsze!!!!:)

Posted

teraz uciekamy do kościółka ale wieczorkiem zdamy relacje z pierwszych minut pobytu Figi :laola:
IWOP nie martw się razem z Figą będziemy pamiętać o tak wspaniałej cioci:thumbs::buzi::thumbs:
o inny ciociach też będziemy pamiętać wszystkie jesteście aniołami:angel::angel::angel::angel::angel::angel::lilangel::lilangel::bye:

Posted

[quote name='iwop']:lol:Rozmawiałam z Magdą ... Figa juz się z nia zaprzyjaźniła - całuja się : była na spacerku na siusiu....:oops:[/quote]

Do Magdy lgnie wszelkie żywe stworzenie:evil_lol: