Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']Pewnie, że poinformuję :p Niestety jutro od rana musze Fige głodzić...:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to ja tu będę jutro tuptać niecierpliwie :razz::razz:....no tak Figunia w daleką drogę się wyprawia...napewno w samochodzie zaśnie i wszystko będzie oki ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 W samochodzie gdy jechałysmy 2 razy do weta ni e było problemów...:oops: Moja poprzednia tymczasowiczka Lola - biedna nie mogła przejechac nawet 10 min. jak jechałam z nią do domku do Warszawy to musiałam stawac co pól godziny ... Myślałam że Lolunia nie przeżyje...:shake: Figa natomiast tylko sie kręci... Bardzo się cieszę, że ma dom ale cały czas myślę o tym, że ona czuje, że jąporzucam i zastanawia się dlaczego... co zrobiła... ja wiem, że jestem stara wariatka :oops: Ale ja tym wszystkim moim psom i kotom wiele zawdzięczam... nawet nie wyobrażacie sobie ile...:oops: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']W samochodzie gdy jechałysmy 2 razy do weta ni e było problemów...:oops: Moja poprzednia tymczasowiczka Lola - biedna nie mogła przejechac nawet 10 min. jak jechałam z nią do domku do Warszawy to musiałam stawac co pól godziny ... Myślałam że Lolunia nie przeżyje...:shake: Figa natomiast tylko sie kręci... Bardzo się cieszę, że ma dom ale cały czas myślę o tym, że ona czuje, że jąporzucam i zastanawia się dlaczego... co zrobiła... ja wiem, że jestem stara wariatka :oops: Ale ja tym wszystkim moim psom i kotom wiele zawdzięczam... nawet nie wyobrażacie sobie ile...:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Iwonko ...ani tak nie myśl ...nie wolno Ci ...TY JEJ NIE PORZUCASZ ty dajesz jej inny domek ... wiem ..fajnie mi się mówi :oops:bo to nie ja jestem na twoim miejscu ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 iwop....poklony dla ciebie za wielkie serce:loveu::loveu::loveu: Madzia...ty wiesz ze jo cie kochom:loveu::loveu::loveu: [quote name='monia770']Cześć witamy wszystkich ;) Nie możemy się już doczekać na Figę :multi:[/quote] witamy gorrrrrraco:multi::multi::multi::multi: Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 No ja wiem, że jej nie porzucam... Ale na razie ona o tym nie wie... :shake: Ale wiem, że za tydzień w nowym domku... Nie będzie mnie pamietała... [SIZE=4]FIGA DZIEKUJĘ ZA 2 MIESIĄCE :loveu:[/SIZE] Quote
sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Iwonko ona bedzie miala tyle wrazen - pozytywnych wrazen, ze nie bedzie myslala czemu juz nie jest u Ciebie...zajmą się nią, dotrzymają jej towarzystwa i zapomni o Tobie szybciej niż sie Tobie wydaje...ty bedziesz pamietac o niej juz zawsze, ona bedzie po prostu zyc szczesliwie...a to Ty dalas jej szanse zabierając do domu... ja tak bardzo sie balam, ze Pestka bedzie cierpiec, ze bedzie tesknic..patrzyla na mnie takim wzrokiem jak odjezdzala:( a jak dotarla do warszawy zadzwonila do mnie jej pani i powiedziala ze ucieszyla sie na ich widok jakby ich bardzo dobrze i dlugo znala...poryczalam sie... trzymaj sie...przytul sie do kocurka i poplacz sobie troszke:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ja mysle, ze Figa byla dla Ciebie takim potrzebnym promyczkiem...tak jak Ty dla niej... Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Niki- Lidka wiem... masz rację.. histeryzuję za każdym razem gdy "tymczas' znajduje dom ale Figa jest szczególna bo zjawiła się w szczególnym momencie :) Ale mam jeszcze onke, która jest moim 7 cudem świata i dwa zdobyczne persy :eviltong: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']No ja wiem, że jej nie porzucam... Ale na razie ona o tym nie wie... :shake: Ale wiem, że za tydzień w nowym domku... Nie będzie mnie pamietała... Rozkleiłam się ... więc coś wam napisze ale poźniej to wykasuje... Znalazłam Figę dzień po tym jak odebrałam wyniki biopsji, które nie były dobre... Cały dzień spędziłam na przypominbaniu sobie jak wyglądała chemioterapia moich bliskich, jak cierpieli i jak odeszli. Dzięki Fidze, która leżąła w jamie pełnej śniegu i głośno płakała przestałam myśleć o tym co może mnie czekać. Myśłałam tylko o tym, że musze znaleźć jej dom... Gdy coś mi się stanie moje zwierzeta znajdą pomoc u moich rodziców i siostry ale Figa...? Dzieki niej zajęłam sie jej sisianiem, gubieniem zebów itd... [SIZE=4]FIGA DZIEKUJĘ ZA 2 MIESIĄCE :loveu:[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Iwonko .......i ja się popłakałam :oops::-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 to chyba juz wszyscy tutaj ryczymy....... Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Oprócz Figi, która mruczy i stęka przez sen jak niedżwiadek (oczywiście śpi z brzuchem do góry) :p aż kot jej się przygląda... Szkoda, że tego nie widzicie :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]iwop.... domek mamy!! wymarzony dla Figuli... a ja za Ciebie teraz zaciskam kciukasy najmocniej jak się da... bo jesteś takim psim aniołem... a Figunia, nawet jak zapomni Ciebie, na pewno nigdy nie zapomni że dzięki Tobie żyje... głowa do góry!! MUSI byc dobrze!! :calus: ja już sie oddalam do wyrka, o 5tej pobudka dobranoc wszystkie Figowe cioteczki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Iwonka...jestes wspaniala osoba o wielkim sercu....trzymam za ciebie kciuki i wysylam ci mnoooostwo pozytywnej energi..... Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']Oprócz Figi, która mruczy i stęka przez sen jak niedżwiadek (oczywiście śpi z brzuchem do góry) :p aż kot jej się przygląda... Szkoda, że tego nie widzicie :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...można sobie wyobrazić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ja już sie oddalam do wyrka, o 5tej pobudka dobranoc wszystkie Figowe cioteczki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobranoc ....pamiętaj o walizkach ....;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 agbar :loveu: a wiesz, że po arabsku agbar znaczy "wielki"?:cool3: Allach agbar :p Może was zrażę tą polemiką ale trudno... zaryzykuję: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96906&highlight=islam[/URL] Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Walizka Figi spakowana - poduszka, kocyk, klikier, pluszaki, herbatniki, szeleczki, smyczka :placz: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']Walizka Figi spakowana - poduszka, kocyk, klikier, pluszaki, herbatniki, szeleczki, smyczka :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: Iwonko ...chusteczek mi zabraknie :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']agbar :loveu: a wiesz, że po arabsku agbar znaczy "wielki"?:cool3: Allach agbar :p Może was zrażę tą polemiką ale trudno... zaryzykuję: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96906&highlight=islam[/URL][/quote] :crazyeye:hmmm..nie wiedzialam...a to nie pisze sie przez K....?akbar?? ja myslalam ze to niewinny skrot imion...AGnieszka i BARtek:evil_lol: a dyskusje owszem czytalam :)nawet pozwolilam sobie na wtracenie sie do niej;) Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 agbar - w transkrypcji oryginalnej pisze się agbar i tak też sie wymawia - twarde "g" :p Quote
agbar Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']agbar - w transkrypcji oryginalnej pisze się agbar i tak też sie wymawia - twarde "g" :p[/quote] dziekuje za uswiadomienie:loveu: Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 sorry literówka "aghbar" :p Figa śpi jak zabita :oops: Do jutra kochane ciotki :) Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop'] Figa śpi jak zabita :oops: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobrej nocki Figuniu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Do jutra kochane ciotki :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]do jutra Iwonko ...:calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
shanti Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 My też kibicujemy i trzymamy kciuki za powodzenie akcji:kciuki: Iwop, moja imienniczko;), nie martw się o Figunię, bo jak ją Clockwork weżmie pod swoje skrzydła, to nic złego jej nie grozi. Quote
Recommended Posts