Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='MARCHEWA']Ale się cieszę z domku dla Figi:multi: Magda,działasz z szybkością błyskawicy:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] widać miała się na kim wzorować ;)...ktoś musi Cię godnie zastąpić jak sie wyprowadzisz ....tylko ....domeczek musiałabyś zostawić na tymczasy :evil_lol: Magda :multi::loveu::multi:...szykuj się do drogi :multi: A potem będziemy czekać na relacje z domku ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje że jestem.... iwop już wysłuchała telefonicznie sprawozdania, ale napiszę... Ludziska przefajne, bardzo wrażliwi na los zwierząt i wszelkie zło które dzieje sie dookoła... wciąż mają w serduchu (i w ramkach) psiaka którego przygarnęli jako praktycznie dzikiego szczeniaka.... niestety 1,5 tyg. temu jakiś super inteligentny kierowca pozbawił ich szczęścia i miłości (nadmienie że sunia była na smyczy a dupek jechał pod blokiem jak wariat). Monika- nowa pani Figi już sie zalogowała na dogo i deklaruje pisać sprawozdania i wrzucać foty Figi... poczytała też na dogo o losach innych psiaczków i sie załamała.... czuję że będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę:roll: na Figusie czeka już nowa smyczka, nowa obróżka, adresownik, kocyk, zabawki, ciasteczka, no i wspaniałych dwoje ludzi!!:loveu:i wsjo co tam jeszcze psu do szczęścia i życia potrzeba. troche napisałam to chaotycznie ale wiecie o co mi chodzi.........:roll: aha... i dostaliśmy 50 zł. jeżeli na drogę już jest to mamy to przekazać na jakąś bide w potrzebie.... propozycje?? :razz: P.S. tego jeszcze Monice nie mówiłam... ale zaglądne tam do Figi jeszcze nie raz....:evil_lol::evil_lol: bo są świetnymi ludziskami :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Magda :multi::loveu::multi:...szykuj się do drogi :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:mdleje: za godz. ide spac :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
MARCHEWA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aha... i dostaliśmy 50 zł. jeżeli na drogę już jest to mamy to przekazać na jakąś bide w potrzebie.... propozycje?? :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=black]Halbina potrzebuje jeszcze 80 zł na transport szczeniaków z grzybicą do dt we Wrocławiu,może jej pomożecie?[/COLOR][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103848&page=20[/URL] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]iwop... a powiedz mi kochana jak my wogóle stoimy z kaską na transport, bo były deklaracje... ale czy masz coś na koncie??? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę:roll: na Figusie czeka już nowa smyczka, nowa obróżka, adresownik, kocyk, zabawki, ciasteczka, no i wspaniałych dwoje ludzi!!:loveu:i wsjo co tam jeszcze psu do szczęścia i życia potrzeba. [COLOR=Red]Witamy wśród Nas :multi:...i proszę się ujawnić ;)[/COLOR] troche napisałam to chaotycznie ale wiecie o co mi chodzi.........:roll: [COLOR=Red]nooo jasne ;)[/COLOR] P.S. tego jeszcze Monice nie mówiłam... ale zaglądne tam do Figi jeszcze nie raz....:evil_lol::evil_lol: bo są świetnymi ludziskami :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja bez konsultacji obiecałam to Iwonce że Cioteczka Magda Figę nie raz odwiedzi :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 na to licze... Bedzie mi jej bardzo brakowało :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 oki wiec wszyztko dobrze jest, tylko jak stoicie z kaska? trzeba wam cos? pisac! Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Mnie i Fidze nic :) Pieniądze, które wysłała agabar powinny dotrzeć w przyszłym tygodniu więc wszystko OK.:p Niki dziękujemy :loveu: Pewnie przydadza sie jakims innym bidom ...:oops: Quote
monika55 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam. No wlasnie, czy starczy pieniedzy? Bezpiecznej podrozy. Quote
monia770 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cześć witamy wszystkich ;) Nie możemy się już doczekać na Figę :multi: Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Witam :p nową pańcię Figusi :loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='monia770']Cześć witamy wszystkich ;) Nie możemy się już doczekać na Figę :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no i należy sie huczne powitanie :multi::multi:...Witajcie wśród NAS [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
monia770 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Proszę się nie martwić w miarę możliwości bedziemy informować o życiu Figi w naszym domku. Jakieś zdięcia też się zrobi Ale powoli , powoli narazie czekamy na nowego domownika:loveu: Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Baardzo huczne :drink1::cunao::drinka::knajpa: Quote
sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 witamy na dogomanii!!!! a my nie mozemy sie juz doczekac relacji z pierwszego spotkania, pierwszej nocy, pierwszego dnia, pierwszego wspolnego spaceru...a potem drugiego dnia,trzeciego,czwartego...itd:):):) Quote
monia770 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Nie wiem jak dotrzymamy do jutra pewnie czas nam się będzie dłużył a noc nie przespana Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Zapomniałam dodac paru rzeczy o Fidze - jak cos robi "nie tak" (np kradnie jedzonko kotom albo chce pożreć gazętę ) to trzeba powiedziec - "Figa nie wolno" i jakoś skutkuje...:p Nie niszczy ubrań (ale ciapów na razie lepiej jej nie zostawiać) ani mebli ale lubi ciąć czasem gazety... Niestety :( Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='iwop']Zapomniałam dodac paru rzeczy o Fidze - jak cos robi "nie tak" (np kradnie jedzonko kotom albo chce pożreć gazętę ) to trzeba powiedziec - "Figa nie wolno" i jakoś skutkuje...:p Nie niszczy ubrań (ale ciapów na razie lepiej jej nie zostawiać) ani mebli ale lubi ciąć czasem gazety... Niestety :([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mówiłam o tym ;) wcale to nowych państwa nie zraziło.... poprzednia ich suczka robiła im tapetowanie.... :evil_lol::evil_lol: a pani z dumą nosi pogryzione kapcie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
monia770 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Dzięki za huczne przywitanie:laola: :crazyeye: narazie musimy uciekać ale odezwiemy sie niedługo:thumbs::dog::Dog_run::dog: Quote
MARCHEWA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]mówiłam o tym ;) wcale to nowych państwa nie zraziło.... poprzednia ich suczka robiła im tapetowanie.... :evil_lol::evil_lol: a pani z dumą nosi pogryzione kapcie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czyli domek jednym słowem-SUPER:loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='monia770']Nie wiem jak dotrzymamy do jutra pewnie czas nam się będzie dłużył a noc nie przespana[/quote] :evil_lol:[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol: znamy tego stresiora ....;)...miejmy nadzieje że nas Iwonka poinformuje na dogo jak Magda dojedzie na miejsce;)[/FONT][/B][/COLOR] Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Pewnie, że poinformuję :p Niestety jutro od rana musze Fige głodzić...:oops: Quote
monika55 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Chyba sie splacze. Bo mi sie przypomnialo jak my jechalismy po Moruska.Jaka bylam przejeta, a jak go zobaczylismy to myslalam ze go zadusimy w objeciach. I co ciekawe to on to wytrzymal. Niech sie wiedzie nowym panstwu i Fidze. Quote
Recommended Posts