Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ale się cieszę z domku dla Figi:multi:
Magda,działasz z szybkością błyskawicy:cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
widać miała się na kim wzorować ;)...ktoś musi Cię godnie zastąpić jak sie wyprowadzisz ....tylko ....domeczek musiałabyś zostawić na tymczasy :evil_lol:

Magda :multi::loveu::multi:...szykuj się do drogi :multi:

A potem będziemy czekać na relacje z domku ...
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje że jestem....
iwop już wysłuchała telefonicznie sprawozdania, ale napiszę...

Ludziska przefajne, bardzo wrażliwi na los zwierząt i wszelkie zło które dzieje sie dookoła... wciąż mają w serduchu (i w ramkach) psiaka którego przygarnęli jako praktycznie dzikiego szczeniaka.... niestety 1,5 tyg. temu jakiś super inteligentny kierowca pozbawił ich szczęścia i miłości (nadmienie że sunia była na smyczy a dupek jechał pod blokiem jak wariat). Monika- nowa pani Figi już sie zalogowała na dogo i deklaruje pisać sprawozdania i wrzucać foty Figi...
poczytała też na dogo o losach innych psiaczków i sie załamała.... czuję że będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę:roll:
na Figusie czeka już nowa smyczka, nowa obróżka, adresownik, kocyk, zabawki, ciasteczka, no i wspaniałych dwoje ludzi!!:loveu:i wsjo co tam jeszcze psu do szczęścia i życia potrzeba.

troche napisałam to chaotycznie ale wiecie o co mi chodzi.........:roll:

aha... i dostaliśmy 50 zł. jeżeli na drogę już jest to mamy to przekazać na jakąś bide w potrzebie.... propozycje?? :razz:

P.S.
tego jeszcze Monice nie mówiłam... ale zaglądne tam do Figi jeszcze nie raz....:evil_lol::evil_lol: bo są świetnymi ludziskami :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Magda :multi::loveu::multi:...szykuj się do drogi :multi:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:mdleje: za godz. ide spac :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aha... i dostaliśmy 50 zł. jeżeli na drogę już jest to mamy to przekazać na jakąś bide w potrzebie.... propozycje?? :razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=black]Halbina potrzebuje jeszcze 80 zł na transport szczeniaków z grzybicą do dt we Wrocławiu,może jej pomożecie?[/COLOR][/FONT]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103848&page=20[/URL]

[B][FONT=Arial][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę:roll:
na Figusie czeka już nowa smyczka, nowa obróżka, adresownik, kocyk, zabawki, ciasteczka, no i wspaniałych dwoje ludzi!!:loveu:i wsjo co tam jeszcze psu do szczęścia i życia potrzeba.

[COLOR=Red]Witamy wśród Nas :multi:...i proszę się ujawnić ;)[/COLOR]

troche napisałam to chaotycznie ale wiecie o co mi chodzi.........:roll:

[COLOR=Red]nooo jasne ;)[/COLOR]

P.S.
tego jeszcze Monice nie mówiłam... ale zaglądne tam do Figi jeszcze nie raz....:evil_lol::evil_lol: bo są świetnymi ludziskami :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja bez konsultacji obiecałam to Iwonce że Cioteczka Magda Figę nie raz odwiedzi :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Mnie i Fidze nic :) Pieniądze, które wysłała agabar powinny dotrzeć w przyszłym tygodniu więc wszystko OK.:p

Niki dziękujemy :loveu: Pewnie przydadza sie jakims innym bidom ...:oops:

Posted

[quote name='monia770']Cześć witamy wszystkich ;)
Nie możemy się już doczekać na Figę :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no i należy sie huczne powitanie :multi::multi:...Witajcie wśród NAS [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Proszę się nie martwić w miarę możliwości bedziemy informować o życiu Figi w naszym domku. Jakieś zdięcia też się zrobi
Ale powoli , powoli narazie czekamy na nowego domownika:loveu:

Posted

Zapomniałam dodac paru rzeczy o Fidze - jak cos robi "nie tak" (np kradnie jedzonko kotom albo chce pożreć gazętę ) to trzeba powiedziec - "Figa nie wolno" i jakoś skutkuje...:p

Nie niszczy ubrań (ale ciapów na razie lepiej jej nie zostawiać) ani mebli ale lubi ciąć czasem gazety... Niestety :(

Posted

[quote name='iwop']Zapomniałam dodac paru rzeczy o Fidze - jak cos robi "nie tak" (np kradnie jedzonko kotom albo chce pożreć gazętę ) to trzeba powiedziec - "Figa nie wolno" i jakoś skutkuje...:p

Nie niszczy ubrań (ale ciapów na razie lepiej jej nie zostawiać) ani mebli ale lubi ciąć czasem gazety... Niestety :([/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mówiłam o tym ;) wcale to nowych państwa nie zraziło.... poprzednia ich suczka robiła im tapetowanie.... :evil_lol::evil_lol: a pani z dumą nosi pogryzione kapcie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]mówiłam o tym ;) wcale to nowych państwa nie zraziło.... poprzednia ich suczka robiła im tapetowanie.... :evil_lol::evil_lol: a pani z dumą nosi pogryzione kapcie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Czyli domek jednym słowem-SUPER:loveu:

Posted

[quote name='monia770']Nie wiem jak dotrzymamy do jutra pewnie czas nam się będzie dłużył a noc nie przespana[/quote]

:evil_lol:[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol: znamy tego stresiora ....;)...miejmy nadzieje że nas Iwonka poinformuje na dogo jak Magda dojedzie na miejsce;)[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

Chyba sie splacze. Bo mi sie przypomnialo jak my jechalismy po Moruska.Jaka bylam przejeta, a jak go zobaczylismy to myslalam ze go zadusimy w objeciach. I co ciekawe to on to wytrzymal. Niech sie wiedzie nowym panstwu i Fidze.