Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Moniko Figa wykopała dzisiaj takie dziursko, że słoń mógłby się schować... Niestety tak się przy tym ubrudziła, że będę musiała ją kąpać :p

Zaraz wkleję nastęny filmik ze spaceru...

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']Figa kopiąca ; :p

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=JE16lie3uro[/URL]

Clockwrk to byłoby cudownie jeżeli udałoby sie to co piszesz :)[/quote]

kto pod kim dołki kopie...:p

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jest szansa, że koleś pojedzie ze mną w niedziele... żona go ciągnie do babci bo jest jej święto ale on wcale nie ma ochoty tam jechać bo i tak był umówiony z moim tztem.... jutro bede wiedzieć na 90% a jak nie to pogadam jak by mu pasowało w tygodniu- pracuje jako przedstawiciel handlowy więc godziny pracy ustala se sam... ;)
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Niki-lidka']clockwork...ty to moze nie rob WSZYSTKIEGO :):):)
zrob tyle ile trzeba:):):)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zrobie WSYSTKO ... jak trzeba będzie :roll::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='iwop']Pani Moniko Figa wykopała dzisiaj takie dziursko, że słoń mógłby się schować... Niestety tak sie przy tym ubrudziła, że bee musiała ja kąpać :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeee... to ja nie wiem czy Figa nadaje sie z tym kopaniem do Jastrzębia.... jak sie dokopie do szybu w kopalni to poleci z 600 metrów pod ziemie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']:loveu::loveu::loveu:

To jeszcze musze wiedzieć ile to będzie kosztowało :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no mam nadzieje że wiecej jak 100-150 nie zedrze.... jak bedzie chciał więcej podtrzymuje- ZROBIE WSZYSTKO żeby więcej nie chciał :eviltong::eviltong::p
o kasie nie rozmawialiśmy jeszcze bo nie mam 100% odpowiedzi czy pojedzie, a jak mój tz do niego dzwonił to był w trasie (koleś, nie tz) i nie bardzo mógł przeciągać rozmowe....
TZ jeszcze jutro zerknie do swojego kapownika kto byłby w miare dyspozycyjny :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

150?:crazyeye: Hmm... to nie wiem co robić bo Agpr zadeklarowała, że dołozy do transportu 50 euro to jeszcze by zostało...

A w ogóle to chyba głupio żeby płaciła za cały transport... :oops:

Posted

iwop...jesli tak zadeklarowala, to po prostu szczerze przedstaw jej sytuacje, ze transport tyle bedzie wynosil i wyjdzie na to ze ona calosc bedzie sponsorowac i co oan na to? moze czesc tych pieniazko pojdzie na transport dla Figuni a czesc na innego psiaka...w koncu tych ktorym trzeba pomoc jest duzo...a moze jej to nie przeszkadza, moze chciualaby zasponsorowac calosc...

Posted

[B]Magdzia![/B]
[B]Na Milkę wpłynie jeszcze na Twoje konto 61 zł z bazarków za ubranka i za knigę.[/B]
[B]Mnie zostało jeszcze 25 zł, więc przeznacz na transport Figi na razie 30 zł z bazarków Milkowych, a nam na świerzba na razie 25+31 zł starczy. W razie czego dorobię bazarków;)[/B]

[B]To ile w ogóle na ten transport już macie?[/B]
[B]Nie jestem na bieżąco dopiero mózg mi zaczyna funkcjonować:oops:[/B]

[B]Chyba się spóżniłam, ups:oops:[/B]

Posted

shanti kochana dziękuję ale sądzę, że jeżeli to bedzie transport clockwork to juz starczy ale jeżeli nie bedzie mogła to zobaczymy :loveu:

[SIZE=4]kochane jesteście!!!!!!!!!!!![/SIZE]

Posted

[quote name='iwop']shanti kochana dziękuję ale sądzę, że jeżeli to bedzie transport clockwork to juz starczy ale jeżeli nie bedzie mogła to zobaczymy :loveu:

[SIZE=4]kochane jesteście!!!!!!!!!!!![/SIZE][/quote]

Dobrze, to trzymamy kciukasy:kciuki:

Posted

[quote name='iwop']150?:crazyeye: Hmm... to nie wiem co robić bo Agpr zadeklarowała, że dołozy do transportu 50 euro to jeszcze by zostało...

A w ogóle to chyba głupio żeby płaciła za cały transport... :oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
ja już sie nie wypowiadam w sprawie naszej agbar... :loveu::loveu::loveu: taki z niej anioł że normalnie kochom ją ( i nie to że za kase :diabloti:)
strzeliłam 100-150 bo tak wychodzi z moich obliczeń, ale nie wim ile mu to dokładnie pali, jaką trasą pojedziemy itd... omówie z nim koszt jak już da mi odpowiedź że na pewno pojedzie :kciuki:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='shanti'][B]Magdzia![/B]
[B]Na Milkę wpłynie jeszcze na Twoje konto 61 zł z bazarków za ubranka i za knigę.[/B]
[B]Mnie zostało jeszcze 25 zł, więc przeznacz na transport Figi na razie 30 zł z bazarków Milkowych, a nam na świerzba na razie 25+31 zł starczy. W razie czego dorobię bazarków;)[/B]

[B]To ile w ogóle na ten transport już macie?[/B]
[B]Nie jestem na bieżąco dopiero mózg mi zaczyna funkcjonować:oops:[/B]

[B]Chyba się spóżniłam, ups:oops:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Madzia to ja... jakby co :evil_lol::evil_lol:
oki- wrazie czego a też sie dorzucam do transporta... jak zostanie to bedzie na sterylke:razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='iwop']Zmykam teraz kochane cioteczki i baaardzo wam dziękuję :painting:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uważaj na dziure, cobyś nie ugrzęzła obok tego słonia :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='monika55']Niesamowita clockwork.:klacz::Rose: I slicznosci Figa przyjedzie do Jastrzebia. Oby jej sie poszczescilo i znalazla cudowny domek.:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-485.gif[/IMG] oj tam zaraz niesamowita.... przeca ja jeszcze nic nie zrobiłam... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-492.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-485.gif[/IMG] oj tam zaraz niesamowita.... przeca ja jeszcze nic nie zrobiłam... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-492.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]Ty to nie bądż taka skromna, Ciotko;)[/B]
[B]Milka Ci też sporo zawdzięcza. Gdyby nie Ty już by chodziła z brzuchalem po j-biu:shake:[/B]

Posted

[quote name='shanti'][B]Ty to nie bądż taka skromna, Ciotko;)[/B]
[B]Milka Ci też sporo zawdzięcza. Gdyby nie Ty już by chodziła z brzuchalem po j-biu:shake:[/B][/quote]

[quote name='monika55']Mowil Ci ktos zes cudo?:cool3: no to teraz wiesz.:lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no dobra ... niech wam bedzie :diabloti: mówcie mi miszczu, ale dopiero jak Figa bedzie w swoim domku w Jebiu ;)

a żem cudo.:B-fly::B-fly:.. dam to poczytać TZtowi :roll::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-264.gif[/IMG]

Posted

:roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...no tak ...teraz to przed wejściem do domu to bilety wstępu będą sprzedawać :evil_lol:jak kto cudo będzie chciał zobaczyć ...;)...ale mam nadzieje ze dostanę ulgowe

I nie bądź Magda taka skromna :pbo dzięki szybkiej akcji Figunia będzie miała domeczek ...
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']Spaceru ciąg dalszy:

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=zuEV_81TBlA[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: ale uchi- każde swoim życiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

z tymi uszami to jest dziwna sprawa... Najpierw stanęło jedno a potem drugie ale tylko na pewien czas - nie wiem od czego to zależy ale raz jest stojące a raz klapnięte...:oops:

Posted

[quote name='iwop']z tymi uszami to jest dziwna sprawa... Najpierw stanęło jedno a potem drugie ale tylko na pewien czas - nie wiem od czego to zależy ale raz jest stojące a raz klapnięte...:oops:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i to jest cały urok Figusi :loveu::loveu: przesłodkie uchi... ale ją wytarmosze :loveu::loveu::loveu:

Iwop... kliknij do mnie na gg, bede miała pare pytań... 5744348 ;)
[/B][/COLOR][/FONT]