iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Pani Moniko Figa wykopała dzisiaj takie dziursko, że słoń mógłby się schować... Niestety tak się przy tym ubrudziła, że będę musiała ją kąpać :p Zaraz wkleję nastęny filmik ze spaceru... Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='iwop']Figa kopiąca ; :p [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=JE16lie3uro[/URL] Clockwrk to byłoby cudownie jeżeli udałoby sie to co piszesz :)[/quote] kto pod kim dołki kopie...:p [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jest szansa, że koleś pojedzie ze mną w niedziele... żona go ciągnie do babci bo jest jej święto ale on wcale nie ma ochoty tam jechać bo i tak był umówiony z moim tztem.... jutro bede wiedzieć na 90% a jak nie to pogadam jak by mu pasowało w tygodniu- pracuje jako przedstawiciel handlowy więc godziny pracy ustala se sam... ;) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Niki-lidka']clockwork...ty to moze nie rob WSZYSTKIEGO :):):) zrob tyle ile trzeba:):):)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zrobie WSYSTKO ... jak trzeba będzie :roll::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='iwop']Pani Moniko Figa wykopała dzisiaj takie dziursko, że słoń mógłby się schować... Niestety tak sie przy tym ubrudziła, że bee musiała ja kąpać :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeee... to ja nie wiem czy Figa nadaje sie z tym kopaniem do Jastrzębia.... jak sie dokopie do szybu w kopalni to poleci z 600 metrów pod ziemie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool2: pisałam przeca , że Clokwork to pewna firma ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 :loveu::loveu::loveu: To jeszcze musze wiedzieć ile to będzie kosztowało :cool3: Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='iwop']:loveu::loveu::loveu: To jeszcze musze wiedzieć ile to będzie kosztowało :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] no mam nadzieje że wiecej jak 100-150 nie zedrze.... jak bedzie chciał więcej podtrzymuje- ZROBIE WSZYSTKO żeby więcej nie chciał :eviltong::eviltong::p o kasie nie rozmawialiśmy jeszcze bo nie mam 100% odpowiedzi czy pojedzie, a jak mój tz do niego dzwonił to był w trasie (koleś, nie tz) i nie bardzo mógł przeciągać rozmowe.... TZ jeszcze jutro zerknie do swojego kapownika kto byłby w miare dyspozycyjny :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 150?:crazyeye: Hmm... to nie wiem co robić bo Agpr zadeklarowała, że dołozy do transportu 50 euro to jeszcze by zostało... A w ogóle to chyba głupio żeby płaciła za cały transport... :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 iwop...jesli tak zadeklarowala, to po prostu szczerze przedstaw jej sytuacje, ze transport tyle bedzie wynosil i wyjdzie na to ze ona calosc bedzie sponsorowac i co oan na to? moze czesc tych pieniazko pojdzie na transport dla Figuni a czesc na innego psiaka...w koncu tych ktorym trzeba pomoc jest duzo...a moze jej to nie przeszkadza, moze chciualaby zasponsorowac calosc... Quote
shanti Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B]Magdzia![/B] [B]Na Milkę wpłynie jeszcze na Twoje konto 61 zł z bazarków za ubranka i za knigę.[/B] [B]Mnie zostało jeszcze 25 zł, więc przeznacz na transport Figi na razie 30 zł z bazarków Milkowych, a nam na świerzba na razie 25+31 zł starczy. W razie czego dorobię bazarków;)[/B] [B]To ile w ogóle na ten transport już macie?[/B] [B]Nie jestem na bieżąco dopiero mózg mi zaczyna funkcjonować:oops:[/B] [B]Chyba się spóżniłam, ups:oops:[/B] Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Zostawiłam jej wiadomość na gg :p Zmykam teraz kochane cioteczki i baaardzo wam dziękuję :painting: Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 shanti kochana dziękuję ale sądzę, że jeżeli to bedzie transport clockwork to juz starczy ale jeżeli nie bedzie mogła to zobaczymy :loveu: [SIZE=4]kochane jesteście!!!!!!!!!!!![/SIZE] Quote
shanti Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='iwop']shanti kochana dziękuję ale sądzę, że jeżeli to bedzie transport clockwork to juz starczy ale jeżeli nie bedzie mogła to zobaczymy :loveu: [SIZE=4]kochane jesteście!!!!!!!!!!!![/SIZE][/quote] Dobrze, to trzymamy kciukasy:kciuki: Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='iwop']150?:crazyeye: Hmm... to nie wiem co robić bo Agpr zadeklarowała, że dołozy do transportu 50 euro to jeszcze by zostało... A w ogóle to chyba głupio żeby płaciła za cały transport... :oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ja już sie nie wypowiadam w sprawie naszej agbar... :loveu::loveu::loveu: taki z niej anioł że normalnie kochom ją ( i nie to że za kase :diabloti:) strzeliłam 100-150 bo tak wychodzi z moich obliczeń, ale nie wim ile mu to dokładnie pali, jaką trasą pojedziemy itd... omówie z nim koszt jak już da mi odpowiedź że na pewno pojedzie :kciuki: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='shanti'][B]Magdzia![/B] [B]Na Milkę wpłynie jeszcze na Twoje konto 61 zł z bazarków za ubranka i za knigę.[/B] [B]Mnie zostało jeszcze 25 zł, więc przeznacz na transport Figi na razie 30 zł z bazarków Milkowych, a nam na świerzba na razie 25+31 zł starczy. W razie czego dorobię bazarków;)[/B] [B]To ile w ogóle na ten transport już macie?[/B] [B]Nie jestem na bieżąco dopiero mózg mi zaczyna funkcjonować:oops:[/B] [B]Chyba się spóżniłam, ups:oops:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Madzia to ja... jakby co :evil_lol::evil_lol: oki- wrazie czego a też sie dorzucam do transporta... jak zostanie to bedzie na sterylke:razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='iwop']Zmykam teraz kochane cioteczki i baaardzo wam dziękuję :painting:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uważaj na dziure, cobyś nie ugrzęzła obok tego słonia :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
monika55 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Niesamowita clockwork.:klacz::Rose: I slicznosci Figa przyjedzie do Jastrzebia. Oby jej sie poszczescilo i znalazla cudowny domek.:multi: Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='monika55']Niesamowita clockwork.:klacz::Rose: I slicznosci Figa przyjedzie do Jastrzebia. Oby jej sie poszczescilo i znalazla cudowny domek.:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-485.gif[/IMG] oj tam zaraz niesamowita.... przeca ja jeszcze nic nie zrobiłam... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-492.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agusiazet Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Same dobre wieści, oby tylko się wszystko zgrało:) Iwona, a ja dopiero na filmiku z kopiącą Figą zobaczyłam, że ona nie ma ogonka:) Mimo tego merdającego deficytu jest urocza!!!! Quote
shanti Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-485.gif[/IMG] oj tam zaraz niesamowita.... przeca ja jeszcze nic nie zrobiłam... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-492.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]Ty to nie bądż taka skromna, Ciotko;)[/B] [B]Milka Ci też sporo zawdzięcza. Gdyby nie Ty już by chodziła z brzuchalem po j-biu:shake:[/B] Quote
monika55 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mowil Ci ktos zes cudo?:cool3: no to teraz wiesz.:lol: Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='shanti'][B]Ty to nie bądż taka skromna, Ciotko;)[/B] [B]Milka Ci też sporo zawdzięcza. Gdyby nie Ty już by chodziła z brzuchalem po j-biu:shake:[/B][/quote] [quote name='monika55']Mowil Ci ktos zes cudo?:cool3: no to teraz wiesz.:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no dobra ... niech wam bedzie :diabloti: mówcie mi miszczu, ale dopiero jak Figa bedzie w swoim domku w Jebiu ;) a żem cudo.:B-fly::B-fly:.. dam to poczytać TZtowi :roll::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-264.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...no tak ...teraz to przed wejściem do domu to bilety wstępu będą sprzedawać :evil_lol:jak kto cudo będzie chciał zobaczyć ...;)...ale mam nadzieje ze dostanę ulgowe I nie bądź Magda taka skromna :pbo dzięki szybkiej akcji Figunia będzie miała domeczek ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja trzymam kciuki za pomyslnosc tej akcji...i jakby co to oczywiscie dorzuce sie do transportu:) Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Spaceru ciąg dalszy: [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=zuEV_81TBlA[/URL] Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='iwop']Spaceru ciąg dalszy: [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=zuEV_81TBlA[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: ale uchi- każde swoim życiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 z tymi uszami to jest dziwna sprawa... Najpierw stanęło jedno a potem drugie ale tylko na pewien czas - nie wiem od czego to zależy ale raz jest stojące a raz klapnięte...:oops: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='iwop']z tymi uszami to jest dziwna sprawa... Najpierw stanęło jedno a potem drugie ale tylko na pewien czas - nie wiem od czego to zależy ale raz jest stojące a raz klapnięte...:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i to jest cały urok Figusi :loveu::loveu: przesłodkie uchi... ale ją wytarmosze :loveu::loveu::loveu: Iwop... kliknij do mnie na gg, bede miała pare pytań... 5744348 ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts