Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Iwonka... dzwoniła teraz do mnie Pani- odesłałam ją do Ciebie, gdyby chciała znać jakieś dokładne szczegóły- Ty Fige znasz najlepiej i popytasz Panią o to co Ciebie interesuje.;)

potem ja przejme akcje tu na miejscu, jeżeli po rozmowie bedzie obupólne TAK
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']Rozmawiała,m przed chwila z baaardzo miła panią, która jest zdecydowana ostatecznie na adopcję Figi :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli teraz wizyta Magdy i szykujesz Iwonko maleńką :loveu::loveu::loveu:w drogę na śląską ziemię ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]A może jakiś transporcik z przesiadkami....wiem że stresior dla małej ....ale ja już nie wiem co wymyśleć żeby jakoś było dobrze ...by wreszcie do domeczku pojechała [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Najlepiej byłoby jakby ktoś konkretnie jechał tylko w tym celu - transport płatny bo taki częsciowy to jeszcze większy problem - gdzie Fige przechowac itd...

Napisze do beamichy ile by to kosztowało...:oops:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]A może ktoś z północy jedzie na ferie na południe :hmmmm: ...zawsze łatwiej zboczyć z trasy niż jechać specjalnie :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ja tam wymagac od nich tego nie będę... przeciez mogą zawsze zaadoptowac psa na miejscu...:shake:

jej... najwyżej pożyczę jak nie znajdzie się nic innego

Posted

[quote name='iwop']Ja tam wymagac od nich tego nie będę... przeciez mogą zawsze zaadoptowac psa na miejscu...:shake:

jej... najwyżej pożyczę jak nie znajdzie się nic innego[/quote]
nie chcialam sie czepiac absolutnie, chcialam sie rozeznac w sytuacji:)
masz gg? bo w profilu nie widze...mozesz sie do mnie odezwac????

Posted

[quote name='iwop']agbar zadeklarowała aż 50 euro na transport Figusi :loveu:

[SIZE=4]DZIĘKUJEMY:laola:[/SIZE][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:Rose: Aguś :calus: ... [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]posłalam wiadomości na GG i PW może ktoś sie jeszcze odezwie w sprawie transportu ...

Iwonko a jakiś planowany termin jest??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Alicjo - czekam na wisytę przedadopcyjna clockworck ale termin - ewentualnie jaknajszybciej :) Musze jeszcze pogadać z przyszłą panią Figi :)

Posted

Wiecie co? a ja uważam ,ze przyszłe domki powinny się dokładać do adopcji psa.Psychika ludzka jest taka,że nie szanuje się tego ,co dostaje się za darmo.
NIe jest dobrze jak domek dostaje gotowego psa na tacy - zaszczepionego,wysterylizowanego za darmo i może jeszcze z wyprawką.Nawet biorąc psa ze schroniska coś się płaci.
DS nie może mieć poczucia łaski,że bierze psa,musi czuć,że to jest ten pies,własnie dla niego.
Ja po swojego psa jechałam 100 km. i nawet do głowy mi nie przyszło,żeby ktoś miał mi go przywozić.
Co innego DT,tu uważam ,że trzeba pomagać ile się da.