Kanzaj Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']jeju kanzaj, wypluj te słowa...:-([/quote] PLUJEEEE:p Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Iwonka... dzwoniła teraz do mnie Pani- odesłałam ją do Ciebie, gdyby chciała znać jakieś dokładne szczegóły- Ty Fige znasz najlepiej i popytasz Panią o to co Ciebie interesuje.;) potem ja przejme akcje tu na miejscu, jeżeli po rozmowie bedzie obupólne TAK [/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Rozmawiała,m przed chwila z baaardzo miła panią, która jest zdecydowana ostatecznie na adopcję Figi :loveu: Quote
maggiejan Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Chyba szykuje się happy end.:multi: Czasami trzeba trochę poczekać na dobry domek. Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']Rozmawiała,m przed chwila z baaardzo miła panią, która jest zdecydowana ostatecznie na adopcję Figi :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli teraz wizyta Magdy i szykujesz Iwonko maleńką :loveu::loveu::loveu:w drogę na śląską ziemię ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agusiazet Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Brawo, wreszcie coś się u Figuni ruszyło:) Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wysłałam chyba 15 privów do osób deklarujących transport.... na razie zero odpowiedzi......... myślimy dalej :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Ja też rozesłałam "wici" Moze jutro będę coś wiedzieć :oops: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A może jakiś transporcik z przesiadkami....wiem że stresior dla małej ....ale ja już nie wiem co wymyśleć żeby jakoś było dobrze ...by wreszcie do domeczku pojechała [/B][/COLOR][/FONT] Quote
desdemona Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 o kurcze. ale wiadomosc na watku suni. same pomyslnosci. Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trasa niezbyt często przerabiana.. może faktycznie szukać na raty- np. Ostrowiec Kraków, Kraków-okolice Jastrzębia[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Najlepiej byłoby jakby ktoś konkretnie jechał tylko w tym celu - transport płatny bo taki częsciowy to jeszcze większy problem - gdzie Fige przechowac itd... Napisze do beamichy ile by to kosztowało...:oops: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A może ktoś z północy jedzie na ferie na południe :hmmmm: ...zawsze łatwiej zboczyć z trasy niż jechać specjalnie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 koszt transportu beamichy [B]340[/B] zł. jak nie znajdę nic tańszego to skorzystam. Czy ktos dołozy ewentualnie grosik..?:oops: Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 KOSZT JEST TAKI BO MĄŻ BEAMICHY MUSI DOJECHAC Z wROCŁAWIA DO OSTROWCA I POTEM DO jASTRZĘBIA WIĘC WYCHODZI 754 KM:oops: Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a Ci panstwo, ktorzy chca Fige cos doloza do transportu? Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ja tam wymagac od nich tego nie będę... przeciez mogą zawsze zaadoptowac psa na miejscu...:shake: jej... najwyżej pożyczę jak nie znajdzie się nic innego Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='iwop']Ja tam wymagac od nich tego nie będę... przeciez mogą zawsze zaadoptowac psa na miejscu...:shake: jej... najwyżej pożyczę jak nie znajdzie się nic innego[/quote] nie chcialam sie czepiac absolutnie, chcialam sie rozeznac w sytuacji:) masz gg? bo w profilu nie widze...mozesz sie do mnie odezwac???? Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 agbar zadeklarowała aż 50 euro na transport Figusi :loveu: [SIZE=4]DZIĘKUJEMY:laola:[/SIZE] Quote
maggiejan Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Iwop, czy dużo brakuje Ci jeszcza do transportu? Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='iwop']agbar zadeklarowała aż 50 euro na transport Figusi :loveu: [SIZE=4]DZIĘKUJEMY:laola:[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :Rose: Aguś :calus: ... [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]posłalam wiadomości na GG i PW może ktoś sie jeszcze odezwie w sprawie transportu ... Iwonko a jakiś planowany termin jest??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicjo - czekam na wisytę przedadopcyjna clockworck ale termin - ewentualnie jaknajszybciej :) Musze jeszcze pogadać z przyszłą panią Figi :) Quote
Poker Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wiecie co? a ja uważam ,ze przyszłe domki powinny się dokładać do adopcji psa.Psychika ludzka jest taka,że nie szanuje się tego ,co dostaje się za darmo. NIe jest dobrze jak domek dostaje gotowego psa na tacy - zaszczepionego,wysterylizowanego za darmo i może jeszcze z wyprawką.Nawet biorąc psa ze schroniska coś się płaci. DS nie może mieć poczucia łaski,że bierze psa,musi czuć,że to jest ten pies,własnie dla niego. Ja po swojego psa jechałam 100 km. i nawet do głowy mi nie przyszło,żeby ktoś miał mi go przywozić. Co innego DT,tu uważam ,że trzeba pomagać ile się da. Quote
Recommended Posts