maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czyżby szansa na domek?:multi: Najwyższy czas, żeby Figunia spodobała się komuś. :thumbs: Quote
iwop Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Mamy wielki alarm: prosze zajrzyjcie tutaj - suczka w wieku Figi idzie na bruk po paru gdozinach tymczasu...:placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104070[/URL] Quote
iwop Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Prosimy o pomoc... W ostrowcu tylko ja daje tymczas...:placz: U mnie juz się nic nie zmieści...:shake: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Figuniu :loveu:....cioteczka trzyma z całej siły :kciuki:....może jak Jasiek i TY znikniesz szybciutko z podpisu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Panca Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no to ja tez trzymam kciuki!bo na razie nikt mi nie odpisal:shake: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Niech sie ludziska spokojnie zastanowią :cool1:zeby potem nie było wtopy :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]już leżałam kiedy telefon zrobił ti ti... esemes : dziękujemy za wiadomość. Z wielką przyjemnością przygarniemy Figę do naszego domu.Zadzwonimy jutro aby omówić szczegóły. Monika i Rafał S. to teraz zaciskamy kciuki aby to był ten dom :loveu: :kciuki: w razie czego w tydzień załatwimy transport??? :razz::razz: P.S. podrzućcie mi na PW umowe adopcyjną.... przejde sie do nich na wizyte przedadopcyjną i pokaże czarno na białym o co chodzi... ja gdzieś posiałam mój wzór umowy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Figa ma dom!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]już leżałam kiedy telefon zrobił ti ti... esemes : dziękujemy za wiadomość. [U]Z wielką przyjemnością przygarniemy Figę do naszego domu.[/U]Zadzwonimy jutro aby omówić szczegóły. Monika i Rafał S. to teraz zaciskamy kciuki aby to był ten dom :loveu: :kciuki: w razie czego w tydzień załatwimy transport??? :razz::razz: P.S. podrzućcie mi na PW umowe adopcyjną.... przejde sie do nich na wizyte przedadopcyjną i pokaże czarno na białym o co chodzi... ja gdzieś posiałam mój wzór umowy [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:o rany .....taka wiadomość na zakończenie dnia :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
monika55 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zeby sie spelnilo. Trzymam kciuki.:thumbs: Quote
iwop Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 o matko, jak bardzo ci dziękuję!!!!!! :oops: Zaraz napisze priva... Ale dlaczego transport ma byc w tydzień?:oops: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']o matko, jak bardzo ci dziękuję!!!!!! :oops: Zaraz napisze priva... Ale dlaczego transport ma byc w tydzień?:oops:[/quote] :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:to Jaśko przyniósł Figuni szczęście [/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja poczekajmy jeszcze z entuzjazmem :oops: Na razie nikt do mnie nie dzownił...i jeszcze wizyta przedadopcyjna...:p Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']Alicja poczekajmy jeszcze z entuzjazmem :oops: Na razie nikt do mnie nie dzownił...i jeszcze wizyta przedadopcyjna...:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] już Magda tam przeegzaminuje pańciostwo ..mówie Ci będzie dobrze...ja to czuję ;)...możliwe ze umówili się konkretnie z Magdą....ale to napewno dogadacie :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja :loveu: jeżeli wszystko będzie ok to transport tez pozostaje problemem... Pozostaje tylko płatny bo ja jestem bez samochodu :( Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']o matko, jak bardzo ci dziękuję!!!!!! :oops: Zaraz napisze priva... Ale dlaczego transport ma byc w tydzień?:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dostałam priva, umowę adopcyjną zaraz wysyłam im mailem.....niech lukną czy zobowiążą się do przestrzegania punkcików ;) nie dzwonili do Ciebie bo jeszcze nie podałam im namiarów na Ciebie:evil_lol: zaraz dostaną mailika. a wizytę przed i poadopcyjną oczywiście przeprowadze.. na tańszą sterylkę namówie mojego weta (znaczy nie mojego ino mojego psa:evil_lol:) pytałam czy w tydzień transport w razie gdyby dzwonili- co im powiedzieć... mam nadzieje że bedzie ok. i poczekają na swoje cudo nawet i dłużej jak trzeba bedzie... z Ostrowca do Jastrzębia jest 306 km.:cool1: jak auto będzie w miare ekonomiczne to w 150 zł powinnśmy sie zmieścić... chyba że na gaz :razz: zrobimy ogólnopolską zrzute na transporta i już;) dobra... ide im smarować maila :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Z transportem nie bedzie prosto bo z Ostrowca od nas nikt nie jeździ... Może znasz w Jastrzębiu jakis płatny transport 150 to jakoś wykombinuje...? Bo inaczej trzeba prosić beamiche ale to sporo kosztuje bo ona jechałaby z Wrocławia... Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :p[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i było płakać ...wiedziałam ze Magda ma rękę na pulsie ...Iwonko ...będzie dobrze :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ULKA12 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wcale się nie cieszę, bo jeszcze bym zapeszyła.:eviltong: Czy ja też mogę prosić wzór umowy adopcyjnej? Próbowałam pobrać ją ze stron dogomani ale tam jakieś zabezpieczenia czy cuś?:oops: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']Z transportem nie bedzie prosto bo z Ostrowca od nas nikt nie jeździ... Może znasz w Jastrzębiu jakis płatny transport 150 to jakoś wykombinuje...? Bo inaczej trzeba prosić beamiche ale to sporo kosztuje bo ona jechałaby z Wrocławia...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedziem myśleć... może Państwo mają samochoda .... a jak nie, cosik wykombinujem- damy na wątek transportowy.. itd. ja popytam znajomych bo mój rzęch może nie dojechać... a i spala jak smok... moim nie odważe sie jechać taki kawał.:shake: dałam im namiary na Ciebie, pewnie będą dzwonić lub mailować... z rozmowy wyglądają na miłch, sympatycznych itd. ale kontrola musi być ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja zaciskam :kciuki: za końcowy efekt ;) rozmów i wizyt ...i transporcik Figi ...narazie niech sobie jeszcze siedzi w podpisiku ;)łatwiej mi do niej trafić [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Panca Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 hurraa!!!!ale dobra nowina!!!!kolejna psina bedzie miala domek:multi::multi::multi: Quote
Kanzaj Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='iwop']Trzymajcie zatem mocno kciuki :)[/quote] Tryzmamy!!! Oby Figa trafila lepiej niz Misiatko :cool3: Quote
Recommended Posts