Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy wielki alarm: prosze zajrzyjcie tutaj - suczka w wieku Figi idzie na bruk po paru gdozinach tymczasu...:placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104070[/URL]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Figuniu :loveu:....cioteczka trzyma z całej siły :kciuki:....może jak Jasiek i TY znikniesz szybciutko z podpisu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]już leżałam kiedy telefon zrobił ti ti...

esemes :

dziękujemy za wiadomość. Z wielką przyjemnością przygarniemy Figę do naszego domu.Zadzwonimy jutro aby omówić szczegóły. Monika i Rafał S.

to teraz zaciskamy kciuki aby to był ten dom :loveu: :kciuki:

w razie czego w tydzień załatwimy transport??? :razz::razz:

P.S.

podrzućcie mi na PW umowe adopcyjną.... przejde sie do nich na wizyte przedadopcyjną i pokaże czarno na białym o co chodzi...
ja gdzieś posiałam mój wzór umowy
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]już leżałam kiedy telefon zrobił ti ti...

esemes :

dziękujemy za wiadomość. [U]Z wielką przyjemnością przygarniemy Figę do naszego domu.[/U]Zadzwonimy jutro aby omówić szczegóły. Monika i Rafał S.

to teraz zaciskamy kciuki aby to był ten dom :loveu: :kciuki:

w razie czego w tydzień załatwimy transport??? :razz::razz:

P.S.

podrzućcie mi na PW umowe adopcyjną.... przejde sie do nich na wizyte przedadopcyjną i pokaże czarno na białym o co chodzi...
ja gdzieś posiałam mój wzór umowy
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:o rany .....taka wiadomość na zakończenie dnia :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']o matko, jak bardzo ci dziękuję!!!!!! :oops:

Zaraz napisze priva...

Ale dlaczego transport ma byc w tydzień?:oops:[/quote]

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:to Jaśko przyniósł Figuni szczęście [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']Alicja poczekajmy jeszcze z entuzjazmem :oops: Na razie nikt do mnie nie dzownił...i jeszcze wizyta przedadopcyjna...:p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
już Magda tam przeegzaminuje pańciostwo ..mówie Ci będzie dobrze...ja to czuję ;)...możliwe ze umówili się konkretnie z Magdą....ale to napewno dogadacie :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']o matko, jak bardzo ci dziękuję!!!!!! :oops:

Zaraz napisze priva...

Ale dlaczego transport ma byc w tydzień?:oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
dostałam priva, umowę adopcyjną zaraz wysyłam im mailem.....niech lukną czy zobowiążą się do przestrzegania punkcików ;)
nie dzwonili do Ciebie bo jeszcze nie podałam im namiarów na Ciebie:evil_lol: zaraz dostaną mailika.

a wizytę przed i poadopcyjną oczywiście przeprowadze..

na tańszą sterylkę namówie mojego weta (znaczy nie mojego ino mojego psa:evil_lol:)

pytałam czy w tydzień transport w razie gdyby dzwonili- co im powiedzieć... mam nadzieje że bedzie ok. i poczekają na swoje cudo nawet i dłużej jak trzeba bedzie...

z Ostrowca do Jastrzębia jest 306 km.:cool1: jak auto będzie w miare ekonomiczne to w 150 zł powinnśmy sie zmieścić... chyba że na gaz :razz:
zrobimy ogólnopolską zrzute na transporta i już;)

dobra... ide im smarować maila :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Z transportem nie bedzie prosto bo z Ostrowca od nas nikt nie jeździ... Może znasz w Jastrzębiu jakis płatny transport 150 to jakoś wykombinuje...?

Bo inaczej trzeba prosić beamiche ale to sporo kosztuje bo ona jechałaby z Wrocławia...

Posted

Wcale się nie cieszę, bo jeszcze bym zapeszyła.:eviltong: Czy ja też mogę prosić wzór umowy adopcyjnej? Próbowałam pobrać ją ze stron dogomani ale tam jakieś zabezpieczenia czy cuś?:oops:

Posted

[quote name='iwop']Z transportem nie bedzie prosto bo z Ostrowca od nas nikt nie jeździ... Może znasz w Jastrzębiu jakis płatny transport 150 to jakoś wykombinuje...?

Bo inaczej trzeba prosić beamiche ale to sporo kosztuje bo ona jechałaby z Wrocławia...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedziem myśleć... może Państwo mają samochoda .... a jak nie, cosik wykombinujem- damy na wątek transportowy.. itd. ja popytam znajomych
bo mój rzęch może nie dojechać... a i spala jak smok... moim nie odważe sie jechać taki kawał.:shake:

dałam im namiary na Ciebie, pewnie będą dzwonić lub mailować... z rozmowy wyglądają na miłch, sympatycznych itd. ale kontrola musi być ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja zaciskam :kciuki: za końcowy efekt ;) rozmów i wizyt ...i transporcik Figi ...narazie niech sobie jeszcze siedzi w podpisiku ;)łatwiej mi do niej trafić [/B][/COLOR][/FONT]