Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lola to raczej miała szczęście, że trafiła do domu pani Magdy :oops: Fakt była tez u mnie 2 miesiące ale ja wtedy byłam w lepszej formie...:shake:

Posted

[quote name='iwop']Figa jest naprawde śliczna...

Filmik:

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=M-6aBsCb9HQ[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Ona jest naprawdę cudowna :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

znalazlam w necie ogloszenie ze ktos chce ratlerka - wysle wieczorkim maila do tej osoby czy sprawa aktualna bo moze by tam Figusie wypromowac? ona przecie ratlerkopodobna:p

Posted

pojawiam sie z nienacka bo właśnie miałam telefon od Pani zainteresowanej naszym Jasiem [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103241[/URL]
a że owy Jaś już szczęśliwy w domku- obiecałam Pani że chętnie poszukam jej młodego pieska.
Jasiek pani przypomina jej poprzednią suczkę która jest z TM.... a za którą bardzo tęsknią...
jest szansa dziewczyny- wyślę jej fotki figi ale prosze - nie jestem w stanie poczytać wszystkiego.
napiszcie mi szczegóły
[LIST]
[*]czy jest sterylizowana? czy zostawimy to pani na głowie,
[*]czy jest szansa na transport do Jastrzębia zdroju lub okolic?
[*]czy sunia jest zdrowa?
[*]jaka z charateru??
[*]i wszystko inne co jest istotne żeby ich przygotować.;)[/LIST]

Posted

- transport oczywiście możliwy :)
- Figa jest zdrowa, ma wszystkie szczepienia i odrobaczywiona
- nie jest wysterylizowana bo wet stwierdził, że za wczesnie, że trzeba poczekac do pierwszej cieczki - sterylke mogę sfinansowac

- charakter - bardzo zywiołowa, lubi biegac i sie bawić, czujna, nie jest lękliwa, jest nieufna do nowych osób przez pare minut
- łagodna dla kotów (mam dwa koty)

Posted

[quote name='iwop']- transport oczywiście możliwy :)
- Figa jest zdrowa, ma wszystkie szczepienia i odrobaczywiona
- nie jest wysterylizowana bo wet stwierdził, że za wczesnie, że trzeba poczekac do pierwszej cieczki - sterylke mogę sfinansowac

- charakter - bardzo zywiołowa, lubi biegac i sie bawić, czujna, nie jest lękliwa, jest nieufna do nowych osób przez pare minut
- łagodna dla kotów (mam dwa koty)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TAK PANI NAPISZE, A DAJ MI JESZCZE PROSZE NAMIARY NA SIEBIE....

domek oczywiście mogę sprawdzić... ale niech kontaktuje sie z Tobą jakby coś [/B][/COLOR][/FONT]