kasia_frodo Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Cześć! Borys i Rotas są juz po wieczornym spacerze i słodko spią........... Quote
Ewa_ Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti Wracaj do zdrowia. Ja trzymam kciuki a moja psica wszystkie pazury za to. Pozdrawiam Ewa Quote
ARKA Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti, Wiosna na Ciebie czeka wiec szybko wracaj do zdrowia. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Lilyeth Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Na raka nie zgaśnie kolejna wspaniała osoba, zdrowiej nam szybko ! Quote
helcia Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 ROTTI cieszę się bardzo że jesteś już w domku. :multi: Proszę cię tylko dbaj o siebie,odpoczywaj,myśl pozytywnie a zobaczysz wszystko będzie dobrze. PAMIĘTAJ ŻE WSZYSCY TRZYMAMY ZA CIEBIE KCIUKI A NASZE CZWORONOGI ŁAPKI !!! Quote
Ewa_ Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Poproszę o przysłanie mi jeszcze dwóch chust więcej. Zamówiłam jedną - dla mnie. Ale dzisiaj namówiłam na uczestnictwo w akcji moją kuzynkę i ciotkę - właścicielki pięknej bokserzycy. Proszę więc o jeszcze dwie chusty. A pieniądze hurtem wpłacone będą we wtorek! Ewa Quote
bea100 Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Poproszę o przysłanie mi jeszcze dwóch chust więcej.... Ewa: zabłądziłaś nieco :lol: takie zamówienie, to na temacie Diany14 o ,,Chustach..." :lol: Muszę napisać coś ważnego: BRAWO NASI NIEZAWODNI POZNANIACY !!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś pomyślał i podrzucił naszej Rotti jejeczko święcone ? :drinking: Bo życzenia sie wie, idą z całej Polski od naszych dogomaniackich gorących serc... Quote
tunio Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 klubowa chartow (gdzie i kiedy?charciarze!!!) Gdzies obilo mi sie o uszy ze klubowka bedzie tak jak w zeszlym roku wiec mysle ze oplaty za klubowke moge ja wziac na siebie :roll: :hand: Quote
charciara Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Tak Carry, klubówka będzie w Świerklańcu. Nie wiem, czy Rotti będzie chciała puszczać psy w coursingu, jeśli tak, to trzeba doliczyć za licencję dla Rottasa, bo Borysiątko chyba jeszcze będzie za młode - musi mieć skończone 15 miesięcy. O ile dobrze pamiętam, bieg licencyjny + licencja to jakieś 30 zł. To ja licencje biorę jakby co. Gdyby Borys też już mógł, to oczywiście jego też. Quote
tunio Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 a na ta licencje trzeba zglaszac w momencie zglaszania na wystawe ? Quote
Godelaine Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Wiecie. Czytając te wszystkie posty człowiek na nowo zaczyna wierzyć w ludzi. Rotti... Mam nadzieję, że Zmartwychwstały Chrystus da Ci siłę. A także nadzieję. My w Ciebie wierzymy! Pozdrawiam Quote
charciara Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 a na ta licencje trzeba zglaszac w momencie zglaszania na wystawe ? Nie, na licencję na miejscu można. Quote
tufi Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Biedna Rottinka, nie ma sily, zeby podejsc do komputera... Umowilam sie z nia na wtorek, na 8.30 - ona pojedzie do sciagniecia szwow, a ja zostane z psami i jak wroci, to jej pomoge kilka spraw zalatwic. Wiec - moi drodzy - skoro ona nie moze podejsc, to jej wydrukuje te zyczenia :) Macie czas do jutra do polnocy, aby ewentualnie cos dopisac :D Piszcie wiec, ile wlezie :) Czy ktos sie orientuje, na jakiej diecie ona teraz bedzie? Zrobilabym jej cos pysznego do jedzenia (jako niespodzianke), ale nie wiem, co moze, a czego absolutnie nie powinna jesc. Quote
Godelaine Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Ja nie bardzo się orientuję... Ale cosik owocowo-warzywnego to chyba może? :roll: Quote
Agga Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 NO ludziska pisac tu Rotti bedzie miała co czytać... :D Quote
bea100 Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Widzisz Rotti nie damy ci spokoju... :D Ona nie widzi, bo wczoraj i dzisiaj była zbyt słaba by wstać i podejść do kompa. Dzwoniłam do niej...i kochani...ona stawia wszystkim fioleciki :drinking: (trochę opowiedziałam, co tutaj się wyrabia... nasza Rotti nie miała słów...)...i jeszcze prosiła, by Wszystkim przekazać, że jak tylko da radę to wszystko przeczyta i sama odpowie :D ... i obiecuje nam, że wróci do zdrowia i sił :angel: ...i życzy Wszystkim Dobrych Świąt :D. Sorki, że tak piszę chaotycznie, ale wzruszyłam się... A nasi Poznaniacy porobili dyżury (no=kosmos :D ) i pieski Eli są trzy razy dziennie wyprowadzane :D Tufi: ona ma ścisłą dietę (a to znaczy, że nie może jeść ,,nic pysznego" :roll: ), gotowane delikatne mięsko, gotowane na miękko warzywka, rozdziabany serek biały, żadki kisielek itd itd Quote
Agga Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Ona nie widzi, bo wczoraj i dzisiaj była zbyt słaba by wstać i podejść do kompa. ale Tufi jej to wydrukuje... :D Quote
Johny Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Ona to ma,ale co jesteśmy jedną wielką rodziną :D Quote
bea100 Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Ona to ma... ,,Ona ma siłę, nie wiesz jak wielką...." :P Quote
Godelaine Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 ... i Tufi co drukować :P Co do Świerklańca... Kiedy to jest? Wrzesień? Październik? W zeszłym roku nie mogłam :( Ale teraz cokolwiek by się działo, to pojadę chociażby po to, by popodziwać Twoje cuda, Rotti :D Quote
bogula Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Witajcie! wszyscy, którzy bezpośrednio kontaktujecie się z Rotti----dbajcie też o swoje zdrówko, bo każdy katar czy kaszelek przyniesiony do domu Rotti, to dla niej problem/niebezpieczeństwo...i niech Wam starczy sił i zapału! Rotti :D -------miej się spokojnie, marnych dni może być sporo, ale tak być musi, najważniejsze nie trać pozytywnego i opymistycznego nastawienia: moja choroba to problem, z którym sobie poradzę przy pomocy "życzliwych wariatów". Wierzę, że spotkamy się jesienią w Świerklańcu...w zeszłym roku zauroczyłam się właśnie tam wilczarzami. Pozdro! :D :D :D Quote
jovka Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 Znowu 'chwilę' mnie nie było, a tu takie rzeczy... :( Rotti kochana, zbieraj siły w domku, daj sobie pomagać (kolejka jest taka, że jak już wyzdrowiejesz śmiało ich wykorzystuj ;)), sama sobie nie szkodź (wiesz... te fioleciki... ;)), a przede wszystkim wracaj do nas. Natychmiast!!! Grupa VI nie może żyć bez swojego Moderatora!!! Quote
Recommended Posts