Marta !!! Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Szkoda,ze tylko tyle mogę zrobić.. :( Gdybym mieszkała bliżej i miała wiecej czasu.. :( Ale na ile będę mogła na tyle będę wpadać do Eli i zabierać psiaki.. Ciekawe tylko co moi rodzice powiedzą jak im ucieknę zaraz po śniadaniu.. Hehe.. ;) Musze z nimi pogadać i wyjaśnić jaka sprawa.. I proszę bez tego chwalenia wiecej bo jeszcze nic nie zrobiłam a poza tym to przecież nic wielkiego.. Ela zrobiłaby to samo dla każdego z nas prawda? :) A reszta niech trzyma kciuki za jak najszybszy powrót naszej kochanej Eli do zdrowia !!! :) :kciuki: Quote
Jagoda Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti: przepraszam, ze ja tak późno dołączam, ale sama własnie wyszłam ze szpitala :cry: Nie poddawaj się. Jesteśmy z Tobą. Dziękuję Saidusi za informacje. podrawiam Quote
Iwona. Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti strasznie się cieszę, że już jesteś z nami :angel: Quote
KORONA Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Elciu ja też sie strasznie ciesze!!! :) jak będziesz miała chwile to napisz do Nas słówko.... Quote
bea100 Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 ...przepraszam, ze ja tak późno dołączam, ale sama własnie wyszłam ze szpitala :cry:... Jagódko, wiem od Saidki, i Tobie kochana nasza dużo, dużo zdrówka :D. Jakiś ,,pomór" na najlepszych dogomaniaków czy co.... :cry: Quote
tufi Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Ustalilam juz wszystko z Rotti telefonicznie :) Nie moge tu tak czesto zagladac, wiec sie nie denerwujcie - przeciez wiecie, ze jej pomoge :D Quote
bea100 Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Tufi: :calus: (ja wiedziałam, że nie zawiedziesz...) Quote
KaRa_ Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 ja bym chciała jakoś pomuc tylko nie wiem jak, mieszkam koło P-ń wiec psy bym mogła wyprowadzać lecz nie mam dojazdu :( Quote
K.Maciaszek Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti-przekaz komu wiadomosci chocby na priv :-) o pozostalych wystawach na ktorych chcesz pokazac swoje psy. Bo jak na razie to wiemy o dwoch" Leszno i Gorzow. Leszno i Gorzow maja juz sponsorow, pozostaje Bea100 , ktora czeka na mozliwosc oplacenia kolejnej wystawy chociazby za jednego psa. Tufi zglosila sie oplacac Leszno Ja i Tomek- Gorzow. Bea czeka w kolejce na wystawe :-) Rotti - gdy bedzie sie zblizal termin ostatni zgloszen- bedziemy sie z Toba kontaktowac o dane psow i te inne dane, czyli Twoje. Ale napisz moze jeszcze jakie wystawy chcesz w tym roku odwiedzic, aby inni mogli sie tez wykazac pomoca :-))) Pozdrowka- i glowa do gory Maciachowa [email protected] Quote
Miga Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Ja tez sie bardzo cieszę że Rotti jest z nami. :D Wczoraj wprawdzie spędziłam w łózku ale duchowo wspieram. Gdybym mieszkała w Poznaniu to juz bym sie stawiła nawet z gorączką która mam :) 3 maj się!! Nie daj się!! :laola: Wypijmy za Twoje zdrówko :drinking: Quote
benia Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 wiecie co..?? tak sobie czytam i.. myslę, że jesteście po prostu kochani!!!! Quote
bea100 Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 ...pozostaje Bea100 , ktora czeka na mozliwosc oplacenia kolejnej wystawy chociazby za jednego psa.Tufi zglosila sie oplacac Leszno Ja i Tomek- Gorzow. Bea czeka w kolejce na wystawe :-) ... Kurka, nie za jednego a za dwa :D Jeśli Ela postanowi wystawić jednego psa na wystawie (np Borysa), to ja opłacę występ jej pieska na kolejnej wystawie na jaką się zdecyduje (dwa jest dwa...nie? :lol: ). Kola=prowadż sprawę/czekam :roll: Quote
BeataK Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Kochana Rotti Fajnie ze jestes z nami mam nadzieje ze teraz bedzie coraz lepiej.Mam rodzine w Poznaniu i wiem ze na nich mozna zawsze liczyc.Przy okazji chcialam Tobie Rotti i wszystkim dogomaniakom zyczyc najwspanialszych świąt wielkanocnych pysznego jajeczka i ulewnego dyngusa. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i duzo duzo zdrowia zyczy Beata & Sara :beerchug: Quote
Agga Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 wiecie co..?? tak sobie czytam i.. myslę, że jesteście po prostu kochani!!!! benia...kochani to my jestesmy na pewno... :D Szkoda, że nie mieskzam w Poznaniu...chtęnie bym Elci pomogła...cóż moge ją słownie wspomagać...to też potrzebne... :D Quote
tufi Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 No wiec tak - ja jestem od wtorku w Poznaniu, wiec od tego dnia moge sie porzadnie zajac Elcia i Aniolkami :) Do tej pory pozostali Poznaniacy moga sie wykazac ;) Alez Ta Baba ma krzepe - wyszla se po chemii ze szpitala i juz sie rzadzi na swoim :D Ona ETMa przezyje z trzy razy :D Quote
Agga Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Alez Ta Baba ma krzepe - wyszla se po chemii ze szpitala i juz sie rzadzi na swoim :D Ona ETMa przezyje z trzy razy :D Tufii zobaczysz że tak bedzie... Rotti badź grzeczna słuchaj się nas... :D Quote
Nikaa Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 A ja dopiero teraz...... :oops: Rotti...tyle zostało już napisane...mogę tylko dołączyć się do tych słów !! :drinking: Quote
DOMINIKA Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Hi ROTTI!!! :D Wracaj do nas....ale migiem.. :D :wink: bo Cie kochamy!!! :D i to bardzo!!Jak widzisz..... :wink: No i kto jak kto....ale ....taka silna babka jak Ty to da rady... :wink: nie tylko takiemu chorobsku!!! No i DOGOMANIA BEZ CIEBIE TO NIE DOGOMANIA!!!!! :D Twoje zdrowie KOCHANA :D :drinking: Quote
Aleksandra Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Witaj Rotti! :D :D :D Twarda babka z Ciebie! Dasz radę! :D Brawo poznaniacy :D Quote
Myszka.xww Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti, jejuuu, jak dobrze Cie czytac :D Trzym się i wracaj szybko do zdrowia 8) Quote
LUSILLE Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Cześć !!!! :lol: Jeżeli ktoś z Poznania,ma jeszcze jakieś wątpliwości co do pomocy przy cudach ROTTI to proszę !!!!! :lol: Czyż to nie cuda !!!!! :D ROTTI Kochana,wracaj do ZDROWIA !!!! Mam nadzieję,że dostałaś już uśmiechniętą bużkę na szczęście !!! :D :D :D :wink: Quote
00000 Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Dziś dopiero dowiedziałam się o wszystkim i aż mi coś gradło ścisnęło. Cieszę się okropnie, że Rotti trzyma się dzielnie. Quote
mrowka Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Ja tez zaluje ze nie mieszkam w Poznaniu.. :( Z przyjemnoscia wyprowadzilabym na dwor z takimi CUDAMI!!Wszyscy by mi zazdroscili takich piechow... ahhh rozmarzylam sie.. :oops: :D :D :D Rotti:calus: Quote
Aireedhelien Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Rotti nie znamy sie ale zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia. grunt to pozytywne nastawienie o inne sprawy nie ma co sie martwic bo jak widze pomoc od dogomaniakow idzie pelna para. Quote
Mami Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Sluchajcie, moglby ktos mi jeszcze przeslac telefon do Rotti? Mam znajomego, z ludzmi w Poznaniu, ktorzy chetnie pomoga wyprowadzic pieski. Tylko potrzebny kontakt. Quote
Recommended Posts