Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=blue]Dziękuję Azir i ślę cieplutkie pozdrowienia- pozdrawiam serdecznie Karola- [/COLOR]

[COLOR=blue]Agga, Tomo, kochani Poznaniacy- to do dzieła kochani - czekam na info- (sama fizycznie nie pomogę ale sercem będę z Wami i oczywiście- zrzucam się na koszty całej operacji- KTO JESZCZE? )[/COLOR]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=7]:-(:-(([FONT=Impact]'[/FONT]) :-(:-([/SIZE][/B][/FONT]

Posted

Niestety też nie zdązyłam, Cię poznać :( a szkoda.

Jakie to jest niesprawiedliwe, że tak szybko giną ludzie, coś znaczący, a tym którzy robia tyle zla, zawsze sie upiecze :-(

(*)

• 1 month later...
Posted

Bardzo dawno mnie [B]tu nie było proszę was o wybacznie[/B] ale nie to że zapomniałem /ciągle myślę o niej / ale zawsze coś się pilnego się dzieje ,komuś trzeba pomóc ,doradzić czy wręcz uratować choć to żadne wytłumaczenie bo wy to samo robicie.
Pogadam z firmą za ile by to zrobiła i jak mi prywatny komp pozwoli bo nawala do do poniedziałku powinieniem mieć jakąś wiadomość i ją przekażę.
Pozdrowionka

Posted

[B][SIZE=6][COLOR=Navy][']

[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Navy]'[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]Ponad kasztany
I umieranie
Kiedy konieczność
Moja nadzieja
Że śmierć jest krokiem
W światło i wieczność

Moja nadzieja
Że śmierć jest krokiem
W światło i wieczność

Nad kromkę chleba
I nad łyk wody
W pragnienia szczycie
Moja nadzieja
Że śmierć początkiem
Nowego życia

Moja nadzieja
Że śmierć początkiem
Nowego życia '[/SIZE]

Posted

ja tu juz zagladalam ale niemialam slow zby je tu napisac tak mi strasznie smutno!!!!! niema juz kochanej Eli od 3 lat a w dodatku moja ciocia tez Ela rowniez zmarla na raka to poprostu straszne!! niewiem jak to wyrazic!! zmarla tylko dlateg oze lekarz (niby specjalista od chemioterapii ) zle sie wkol w cialo cioci i przez to glupie JEDNO uklucie nie podali jej chemi i przez to niema jej juz z nami od rowniesz 3 lat!!! poprostu jak to pisze to mi lzy same leca jaki to zbiek okolicznosci!! (*) (*) (*) (*) te swieczuszki niestety tylko wirtualne sa dla wszystkich ktrych juz z nami niema i chcialam zauwazyc ze coraz zadziej tu zagladacie wszyscy!! a niedlugo wszystkich swietych wiec mam nadzieje ze ktos wpadnie do Rotti i zapali jej siweczusie od siebei ode mnie i od wszystkich ktorzy o niej pamietali!! :( :( :( :( :( :( :(

Posted

Byłam w tę niedzielę i pewnie wskoczę w święta.
Widziałam, że jednak pomysł z tablicą nie wypalił. :-( Niepotrzebnie pytałam Karola, chciał to zrobić we własnym zakresie.
Może w takim razie wiosną podjadę i podmaluję litery, w końcu jestem plastykiem.

Posted

[quote name='bea100'][COLOR=blue]przykro mi i smutno, że nie udało się choćby odnowić literek...:-([/COLOR][/QUOTE]

Beatko, postaram się to zrobić jak najlepiej...