Izold@ Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti - trzymamy kciuki, pomozemy, jak mozemy:serce Wracaj jak najszybciej do zdrowia i pamietaj, ze TY jestes dla siebie teraz NUMER JEDEN!! Super Specjalne Zalizanie Terapeuttyczne od BenDylanow :D Quote
donna Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti - co prawda rozmawialyśmy dawno, ale ja mam pamieć do przesympatycznych dogomaniaków :kiss_2: Pomogę w miarę sił, i wciąż trzymam kciuki! Wracaj szybko! Quote
bea100 Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 ...Do Leszna moge psy zawiezc... Oki, to ja Kola zapłacę za pieski Rotti w Lesznie. Tufi, zgłoś się na pv i podaj mi swoje konto (acha, muszę znać kwotę) to wpłacę Ci kaskę za chłopaczków i dopilnuj zgłoszenia w ZK (no, muszą wygrać , a co... :lol: ) Quote
nice_girl Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Wiecie co.Czytam Wasze posty i myślę sobię, ze niezdawałam sobie sprawy, ze tutaj są aż tak wspaniali ludzie. :D Ela musi jak najszybciej wyzdrowieć :wink: Quote
Drache Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti, nie mialysmy okazji pogadac, ale duzo dobrego slyszalam o Tobie m.in od Tilii. Trzymaj sie i nie daj sie. Trzymamy z Plasterkiem kciuki za Twoje zdrowie i zaraz zrobimy przelew na Twoje konto. Quote
deina Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Atrey trzyma wszystkie cztery lapy i ogon, a on przynosi niesamowite szczescie, wiec musi byc jak najlepiej - calym sercem z Rotti! Quote
Anna. Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Będzie dobrze....musi być..tyle ludzi ,tyle serc z Rotii! Quote
mrowka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Wiecie co.Czytam Wasze posty i myślę sobię, ze niezdawałam sobie sprawy, ze tutaj są aż tak wspaniali ludzie. :D Ja tak samo.. jestem pod wrazeniem.. :D Rottus wampirku Kochamy Cie!! Quote
Madziorek Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti trzymam kciuki :kciuki: . Będzie dobrze. Pozdrawiam :hand: Quote
Rocki Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Paco i Rocki dzis jedza za Twoje zdrowie (a jedza duuuuzo) Czekamy na Ciebie Quote
tufi Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Zgloszenia mozna wysylac do 30 IV, wiec szczegoly omowie z Rotti, gdy sie z Nia spotkam lada dzien :D Oplaty: 80zl za pierwszego psa, 70 za drugiego. - to o Lesznie :) Wtedy tez podam jakies namiary na konto - albo po prostu ja za ta wystawe zaplace, bo jeszcze nic nie wplacilam na konto (czekam na alimenty od ojca - bedzie w sam raz :) 150zl ) Quote
BossTone Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti całym sercem jestem z Tobą!! Jak widzisz cała dogomania myśli o Tobie cieplutko i gorąco czeka na Twój powrót. Tak więc prosimy się nie wygłupiać, tylko szybciutko dać sobie radę z bakcylem i wracać do nas!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Fiolecik się sam nie wypije :D Quote
Agga Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Wiecie co.Czytam Wasze posty i myślę sobię, ze niezdawałam sobie sprawy, ze tutaj są aż tak wspaniali ludzie. :D No tez do mnie to dotarło... Bostek mądrze gadasz... Quote
anetta Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 W koncu jestesmy jedna wielka rodzina!!! Trzeba sobie pomagac :D Rotti, szybciutko wracaj do nas :wink: zaczynamy sie niecierpliwic :wink: Quote
basaga Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rzadko zaglądam na forum, stąd dopiero dziś... Rotti, trzymaj się dziewczyno i walcz. Pozdrawiam Cię serdecznie. Quote
bea100 Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Tufi: oki, umawiamy się, że opłacisz Leszno :B-fly: Koli: aniołku :angel: moja oferta aktualna :D wpisuj mnie na pierwsze wolne :lol: Quote
coztego Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 W koncu jestesmy jedna wielka rodzina!!! Trzeba sobie pomagac :D Naprawdę. Nawet więcej niż rodziną :) Gdyby Rotti potrzebowała czegoś jeszcze oprócz pomocy materialnej, coś załatwić, jakieś znajomości... Piszcie zaraz. Może akurat znajdzie się ktoś, kto może pomóc. Jest nas tu tyle, że możemy góry przenosić! 8) Quote
PIKA Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Nie che wam robic nadziei, ale może Rotti sie pojawi i to jeszcze dzisiaj 8) Quote
golden_ Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti, cała Dogomania z Tobą! kuruj się szybko! :) mimo, że rzadko tu już bywam i niezbyt znam Rotti, to nie mogłem tak po prostu ominąć tego tematu... Quote
Agga Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 W koncu jestesmy jedna wielka rodzina!!! Trzeba sobie pomagac :D tak tez tak uwżam... Quote
Rotti Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Kochani !!! Jestem z Wami :D Bardzo wszystkim dziękuję za piekne miłe słowa, za okazaną pomoc i jakby to powiedzieć..... ekhm.... za to, że JESTEŚCIE !!! Kocham Was aniołki. Potem napiszę więcej, a teraz wybaczcie idę czytać ten tamat od początku....iiii..... na pewno będę ryczeć ze wzruszenia :D Quote
Manu Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti...!!! Twoje zdrowie !!! :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Godelaine Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti... Nawet nie masz pojęcia, jak wspaniale Cię znowu czytać! :D Nie daj się cholerstwu! :) Quote
Sajko Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Rotti, jak już czytałaś temat od początku i aż tu znowu doszłaś- znaczy że jest strasznie późno i powinnaś już grzecznie spać :bigcool: więc proszę wyłączyć kompa i chrapać głośno, musisz szybciutko zregenerować siły :lol: i natychmiast wyrzuć tego fajka :smokin: DOBRANOC ROTTI :Rose: Quote
Recommended Posts