whippetka Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 jeeeej, to jednak prawda, że Rotti w Pomiechówlu bedzie :lol: :lol: :lol: Rotti kuruj się :lol: . Quote
Rotti Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Wyskoczyłam na chwilę do szpitala i zrobiłam szybką morfologię. Wszystko wskazuje na to, że mogę jechać :lol: Quote
Agga Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Rotti no oni tam czekają na ciebie masz jechać ... 8) :wink: Quote
Katerinas Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Wyskoczyłam na chwilę do szpitala i zrobiłam szybką morfologię. Wszystko wskazuje na to, że mogę jechać :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
bea100 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Kochani: SUPER....wszyscy zainteresowani grillem na cześć Rotti/ mają ode mnie pv :D :D :D Quote
PIKA Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Kochani: SUPER....wszyscy zainteresowani grillem na cześć Rotti/ mają ode mnie pv :D :D :D No kurka, jak wszyscy, :roll: jak ja nie mam :roll: :wink: Quote
bea100 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Kochani: SUPER....wszyscy zainteresowani grillem na cześć Rotti/ mają ode mnie pv :D :D :D No kurka, jak wszyscy, :roll: jak ja nie mam :roll: :wink: Czekaj, czekaj...piszę właśnie do Wszystkich a to trochę trwa :lol: Czy naprawdę musisz wiedzieć gdzie to spotkanie się odbędzie ? :lol: A mnie się widzi, ze i tak trafisz........ :drinking: Quote
PIKA Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Czy naprawdę musisz wiedzieć gdzie to spotkanie się odbędzie ? :lol: A mnie się widzi, ze i tak trafisz........ :drinking: Trafie, trafie ,na ślepo, bez kompasu jeno po zapachu :drinking: :drinking: :lol: :lol: Quote
bea100 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Wszystko poustalane :eating: /mam potwierdzenia od dogomaniaków :P Zaczynamy od 16tej bez względu na pogodę :wink: Rottinko PRZYJEŻDŻAJ :D Quote
Tilia Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Dzieńdoberek, można sie jeszcze wprosić? (Rotti mówi że mogę :oops: ?) I co wziąć ze sobą? Quote
PIKA Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Tilia myśle, że możesz ::lol: najlepiej zapodaj jakiegoś priva do Bea100 to ci adres poda Na pewno weź to co pijesz % - towego :wink: co do żarełka na grillka to niech Bea decyduje bo ona rozdysponowuje, kto co :lol: Quote
Tilia Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 PIKA, już poszedł priv do Bea100 :) a jak chodzi o żarełko to ja najchętniej coś bezmięsnego bym przyniosła ;) Quote
Rotti Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Tilia Bardzo się cieszę, że się też zobaczymy :) Bea Jesteś super organizatorką :buzi: Oczywiście, że przyjadę :angel: Quote
PIKA Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Tilia super, Bea na pewno się do Ciebie odezwie, jesli juz tego nie zrobiła :D Do żarełka sie nie wtrącam, ale jak przniesiesz jakąś wymieszana zielenine to pewnie źle nie bedzie :wink: Oczywiście, że przyjadę :angel: A spróbuj nie :wink: Quote
bea100 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Pika, siostro, gdzież bym śmiała :lol: Tak tak kochana ...teraz się nie wymigasz :wink: :lol: Wszyscy wiedzą już co i jak/ Tilia masz pv. Jedynie Anetta nie potwierdziła przyjazdu :fadein: Kochani: ogród wielki, zadaszenie jest spore, dwa wielkie stoły i krzeseł moc, warunki oki, jedno na co nie mamy wpływu to pogoda /dlatego zabierzcie cieplejsze kurtki ( apropos:czy ktoś ogladał prognozę na sobotę??) :P Quote
Katerinas Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 buuu.. :( ma padać :( Ale może "pogodynka" się myli? :roll: Quote
bea100 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 buuu.. :( ma padać :(Ale może "pogodynka" się myli? :roll: Dzwoniła Rotti, będzie jechała w piatek sama taki szmat samochodem/kurna, wolałabym, żeby nie padało :roll: W sobotę se poradzimy, spoks, ważne że serca mamy gorące :rocol: Quote
Rotti Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Bea Eeee, nie martw się. Dam "se" radę :lol: Tak się bardzo cieszę na ten wyjazd... :angel: Quote
PIKA Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 No niestety, ma padać :roll: Ale ma byc cieplej niz dzisiaj chociażby :P Ale zaświadczam, że u Beaty nie zmokniemy :lol: Rotti siostro :Rose: trzymam kciuki za dobra, suchą drogę :kciuki: Quote
anetta Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 :placz: Mnie nie bedzie.... :( Chlip.. Czekalam do dzisiaj bo chcialam pogadac z ta znajoma ale nie mialam jak bo nie przyszla do szkolki...i tak nie wypada nie przyjsc na ten slub... Quote
tunio Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 a ja bym chetnie byla ale : 1.nie mam jak 2.Rottas nie za bardzo lubi Malenstwo, o czym szlo sie przekonac w LEsznie :evilbat: Tak wiec zycze Wam udanego spotkania i prosze o reportaz "pisany" fotografiami 8) Quote
Katerinas Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 :placz: Mnie nie bedzie.... :( Chlip..Czekalam do dzisiaj bo chcialam pogadac z ta znajoma ale nie mialam jak bo nie przyszla do szkolki...i tak nie wypada nie przyjsc na ten slub... Anetta - Idź na ślub ale urwij się z wesela :wink: Quote
Rotti Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Cary Ale Ty chyba miałabyś do Warszawy baaaardzo daleko. Chyba, że się mylę :) A reakcją Rottasa na maleństwo sie nie sugeruj. On tak miewa na wystawach :) Quote
Recommended Posts