Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Kochani: SUPER....wszyscy zainteresowani grillem na cześć Rotti/ mają ode mnie pv :D :D :D

No kurka, jak wszyscy, :roll: jak ja nie mam :roll:

:wink:

Posted
Kochani: SUPER....wszyscy zainteresowani grillem na cześć Rotti/ mają ode mnie pv :D :D :D

No kurka, jak wszyscy, :roll: jak ja nie mam :roll:

:wink:

Czekaj, czekaj...piszę właśnie do Wszystkich a to trochę trwa :lol:

Czy naprawdę musisz wiedzieć gdzie to spotkanie się odbędzie ? :lol: A mnie się widzi, ze i tak trafisz........ :drinking:

Posted
Czy naprawdę musisz wiedzieć gdzie to spotkanie się odbędzie ? :lol: A mnie się widzi, ze i tak trafisz........ :drinking:

Trafie, trafie ,na ślepo, bez kompasu jeno po zapachu :drinking: :drinking: :lol: :lol:

Posted

Tilia myśle, że możesz ::lol: najlepiej zapodaj jakiegoś priva do Bea100 to ci adres poda

Na pewno weź to co pijesz % - towego :wink: co do żarełka na grillka to niech Bea decyduje bo ona rozdysponowuje, kto co :lol:

Posted

Tilia super, Bea na pewno się do Ciebie odezwie, jesli juz tego nie zrobiła :D Do żarełka sie nie wtrącam, ale jak przniesiesz jakąś wymieszana zielenine to pewnie źle nie bedzie :wink:

Oczywiście, że przyjadę :angel:

A spróbuj nie sgr5.gif :wink:

Posted
Pika, siostro, gdzież bym śmiała :lol:

Tak tak kochana ...teraz się nie wymigasz :wink: :lol:

Wszyscy wiedzą już co i jak/ Tilia masz pv.

Jedynie Anetta nie potwierdziła przyjazdu :fadein:

Kochani: ogród wielki, zadaszenie jest spore, dwa wielkie stoły i krzeseł moc, warunki oki, jedno na co nie mamy wpływu to pogoda /dlatego zabierzcie cieplejsze kurtki ( apropos:czy ktoś ogladał prognozę na sobotę??) :P

Posted
buuu.. :( ma padać :(

Ale może "pogodynka" się myli? :roll:

Dzwoniła Rotti, będzie jechała w piatek sama taki szmat samochodem/kurna, wolałabym, żeby nie padało :roll:

W sobotę se poradzimy, spoks, ważne że serca mamy gorące :rocol:

Posted

No niestety, ma padać :roll: Ale ma byc cieplej niz dzisiaj chociażby :P

Ale zaświadczam, że u Beaty nie zmokniemy :lol:

Rotti siostro :Rose: trzymam kciuki za dobra, suchą drogę :kciuki:

Posted

:placz: Mnie nie bedzie.... :( Chlip..

Czekalam do dzisiaj bo chcialam pogadac z ta znajoma ale nie mialam jak bo nie przyszla do szkolki...i tak nie wypada nie przyjsc na ten slub...

Posted

a ja bym chetnie byla ale :

1.nie mam jak

2.Rottas nie za bardzo lubi Malenstwo, o czym szlo sie przekonac w LEsznie :evilbat:

Tak wiec zycze Wam udanego spotkania i prosze o reportaz "pisany" fotografiami 8)

Posted
:placz: Mnie nie bedzie.... :( Chlip..

Czekalam do dzisiaj bo chcialam pogadac z ta znajoma ale nie mialam jak bo nie przyszla do szkolki...i tak nie wypada nie przyjsc na ten slub...

Anetta - Idź na ślub ale urwij się z wesela :wink:

Posted

Cary

Ale Ty chyba miałabyś do Warszawy baaaardzo daleko. Chyba, że się mylę :)

A reakcją Rottasa na maleństwo sie nie sugeruj. On tak miewa na wystawach :)