Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Rotti, szybko naprawili:) Ja czekałam ponad dwa tygodnie:(

Obiło mi się o uszy tu i ówdzie że wybierasz się do Gorzowa - więc rada będę Cię osobiście uściskać :lol:

Jeśli nawet słowem skąpym Cię tu wspieram, to duchowo wierz mi szczodrze obdarzam :lol:

Pozdrawiam serdecznie i zdrowiej nam Rotti!!!!!!!!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Cześć wszystkim. Internet już sprawny ! :D

W Lesznie byliśmy i zdobyliśmy 2x srebro i 2x doskonałą :D

:multi: :BIG: :multi:

Daguś i Myszowata

Umówcie się i wpadnijcie do mnie razem. Dopiero będzie radocha. Tylko bez bijatyk proszę i bez obgdyzania golonek i takich tam :lol: Krany u mnie mocne, a wypicia wszystkiego się nie bojam, gdyż baaaaardzo blisko mojego domu funkcjonuje taki fajowski nocny sklep ;)

A ruszta jakie masz? Grilla se zrobiemy :angel:
We wtorek idę na 4 strzała. Trzymajcie za mnie ;) A do tego czasu macie zagwarantowane zanudzanie :)
Trzymamy stale i bezustannie. I spróbuj nie zanudzać :evilbat:
Posted

Pagaj

Zapraszam do ringu chartów. Tam Was będę czekać :)

Myszowata

Rusztów Ci u mnie dostatek, gorzej z miejscem, ale zawsze można się wybrać za Poznań :D

Posted
We wtorek idę na 4 strzała. Trzymajcie za mnie ;) A do tego czasu macie zagwarantowane zanudzanie :)

ROTTI kofana dasz rade...ja wierze w CIEBIE...znam CIĘ troszkę i wiem, ze jesteś sliną kobietą...uszy do góry....i do przodu...

Ja juz tęsknie za TOBĄ!!!

Posted

Kochani: może może może...nasza Rotti pojawi się w Wwie :D

Będzie z pieskami mieszkała u mnie :P

Wtedy...może... zrobilibyśmy sobie dogomańskiego składkowego grilla na psim ogrodzie? Warunki=mam/ by przyjąć całą masę ludzi.

Mieszkam 7 km od Pałacu Kultury ( w linni prostej :lol: )

Poznać się, pogadać, byłoby fantastycznie :D

Warszawiacy=co myślicie o takim pomyśle? 8)

Posted

:o Jezuuuuuu, nie wieze!!!! Aleee suuuper!!!!! :laola:

Jestes jak najbardziej zaaaaaaaaaaa :B-fly: :B-fly: :B-fly:

To kiedy ta chwila ma nastapic? 8) 8) :drinking:

Posted

Rotti tu jest, więc mogłaby sie wypowiedziec :lol:

Bo ja sie domyslam ( a raczej wiem :wink: ) , kiedy ta chwila mogłaby nastapić 8)

:wink:

Posted

Moi kochani przyjaciele :angel: Myslę o tym, żeby zawitać 20 czerwca do Pomiechówka na coursing chartów, a wcześniej odwiedzić Warszawę i moją niezastapioną Bee100. Mam nadzieję, że ( o ile Bea się zgodzi ;) ) będę miała okazję spotkać się na jakimś grilu z Wami. Już nie mogę się doczekać :D

Agguś kochana

Niedługo, niedługo... ;)

Posted

No i sami widzicie...szykuje się dogomański grill...i to jaki :D z powitaniem naszej Rotti w Wwce... :bday:

To ustalamy wstępnie termin na 19go (Rotti ? 8) )... powiedzmy na 16tą?

Szczegóły ustalimy jak się ,,pozbieramy" :D

Katerinas, Pika, Saidka, Anetta, ja....kto jeszcze ? :P

Posted
Agguś kochana Niedługo, niedługo... ;)

Tia juz tesknie chcialabym byc z nowu w POzaniu... 8) :wink:

Ja tu w domu jajko zniosę...hihih.... :wink:

Trzymaj sie ciepło kofanna!!!

Posted
:eek3: ...19...? o nieeee :placz: 19 mam kolezanki slub sad13.gif kurcze, i co ja mam zrobic :niewiem: :placz: Musze sie sklonowac, jak nic :roll:
A ślub na którą? Może się da jakoś połączyć :wink:
Posted

Anetta – jak nie mozesz w sobote to Ci nic innego nie pozostaje, jak w niedzielę do Pomiechówka jechac :roll:

Banjo, jak znam Bea100 to was chętnie zobaczy,(ja też :angel: ) ........ jak flaszke przyniesiecie i jakąś kiełbache :wink: :lol:

Posted
...jak znam Bea100 to was chętnie zobaczy,(ja też :angel: ) ........ jak flaszke przyniesiecie i jakąś kiełbache :wink: :lol:

Oki, sobota 19go zbiórka od godz 16tej u mnie na psim ogrodzie.

Zabrać stare jeansy,cieplejszą kurtkę i coś pod pachę (samochód zostawić w garażu, fajni TZci mile widziani, a pieski/tym razem/ wyjątkowo/ zostają w domku).

Wszystko sobie ustalimy na pv.

Mamy nastepujacy skład/póki co: Katerinas,Saidi, Pika,Banjo,Gosia09 (Anetta niestety odpadła, ale może jeszcze Szantinka i może Chip...no i czekam na dalsze zgłoszenia... :P )

No a przede wszystkim (bo od tego wszystko zależy):

ROTTI, POTWIERDŻ SWÓJ PRZYJAZD NA 100% ...CZEKAMY :P

Posted

Kochani, mam chwilowe załamanie zdrowia, ale...... się mocno kuruję ;) Już dzisiaj wstałam z łóżka i czuję się znacznie lepiej. MUSZĘ stanąc na nogi do końca tygodnia :D i MUSZĘ do WAS przyjechać. Widzę, że imprezka się niezła szykuje :lol: Myślałam co prawda o piątku bo w niedzielę rano muszę jechać do Pomiechówka, ale to Bea jest gospodarzem i głowno zarządzającym :) Ja sie podporządkuję.

Już nie mogę się doczekać :angel:

Póki co stawiam wszystkim wirtualnie :drinking: :drinking: :drinking: