00000 Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Witaj Rotti, szybko naprawili:) Ja czekałam ponad dwa tygodnie:( Obiło mi się o uszy tu i ówdzie że wybierasz się do Gorzowa - więc rada będę Cię osobiście uściskać :lol: Jeśli nawet słowem skąpym Cię tu wspieram, to duchowo wierz mi szczodrze obdarzam :lol: Pozdrawiam serdecznie i zdrowiej nam Rotti!!!!!!!!! Quote
Myszka.xww Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Cześć wszystkim. Internet już sprawny ! :DW Lesznie byliśmy i zdobyliśmy 2x srebro i 2x doskonałą :D :multi: :BIG: :multi: Daguś i MyszowataUmówcie się i wpadnijcie do mnie razem. Dopiero będzie radocha. Tylko bez bijatyk proszę i bez obgdyzania golonek i takich tam :lol: Krany u mnie mocne, a wypicia wszystkiego się nie bojam, gdyż baaaaardzo blisko mojego domu funkcjonuje taki fajowski nocny sklep ;) A ruszta jakie masz? Grilla se zrobiemy :angel: We wtorek idę na 4 strzała. Trzymajcie za mnie ;) A do tego czasu macie zagwarantowane zanudzanie :) Trzymamy stale i bezustannie. I spróbuj nie zanudzać :evilbat: Quote
Rotti Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Pagaj Zapraszam do ringu chartów. Tam Was będę czekać :) Myszowata Rusztów Ci u mnie dostatek, gorzej z miejscem, ale zawsze można się wybrać za Poznań :D Quote
anetta Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Rotti :angel: Gratuluje medali!!!! :D Trzymamy, trzymamy :wink: Quote
00000 Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 PagajZapraszam do ringu chartów. Tam Was będę czekać :) Przyjdę na pewno, bez Pagaja - on niewystawowy:) Quote
Rotti Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Anetta Dzięki :* Pagaj To może chociaż weźmiesz jakieś zdjęcia swojego piecha ? :) Quote
Agga Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 We wtorek idę na 4 strzała. Trzymajcie za mnie ;) A do tego czasu macie zagwarantowane zanudzanie :) ROTTI kofana dasz rade...ja wierze w CIEBIE...znam CIĘ troszkę i wiem, ze jesteś sliną kobietą...uszy do góry....i do przodu... Ja juz tęsknie za TOBĄ!!! Quote
bea100 Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Kochani: może może może...nasza Rotti pojawi się w Wwie :D Będzie z pieskami mieszkała u mnie :P Wtedy...może... zrobilibyśmy sobie dogomańskiego składkowego grilla na psim ogrodzie? Warunki=mam/ by przyjąć całą masę ludzi. Mieszkam 7 km od Pałacu Kultury ( w linni prostej :lol: ) Poznać się, pogadać, byłoby fantastycznie :D Warszawiacy=co myślicie o takim pomyśle? 8) Quote
Katerinas Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 bea100 Jestem ZA :D (i już doczekać się nie mogę :D ) (7 km w linii prostej :lol: dobre, dobre :lol: ) Quote
anetta Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 :o Jezuuuuuu, nie wieze!!!! Aleee suuuper!!!!! :laola: Jestes jak najbardziej zaaaaaaaaaaa :B-fly: :B-fly: :B-fly: To kiedy ta chwila ma nastapic? 8) 8) :drinking: Quote
SAIDA Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Bea ale byłoby cudownie fantastyczny pomysł :lol: Quote
PIKA Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Rotti tu jest, więc mogłaby sie wypowiedziec :lol: Bo ja sie domyslam ( a raczej wiem :wink: ) , kiedy ta chwila mogłaby nastapić 8) :wink: Quote
Rotti Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Moi kochani przyjaciele :angel: Myslę o tym, żeby zawitać 20 czerwca do Pomiechówka na coursing chartów, a wcześniej odwiedzić Warszawę i moją niezastapioną Bee100. Mam nadzieję, że ( o ile Bea się zgodzi ;) ) będę miała okazję spotkać się na jakimś grilu z Wami. Już nie mogę się doczekać :D Agguś kochana Niedługo, niedługo... ;) Quote
bea100 Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 No i sami widzicie...szykuje się dogomański grill...i to jaki :D z powitaniem naszej Rotti w Wwce... :bday: To ustalamy wstępnie termin na 19go (Rotti ? 8) )... powiedzmy na 16tą? Szczegóły ustalimy jak się ,,pozbieramy" :D Katerinas, Pika, Saidka, Anetta, ja....kto jeszcze ? :P Quote
Agga Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Agguś kochana Niedługo, niedługo... ;) Tia juz tesknie chcialabym byc z nowu w POzaniu... 8) :wink: Ja tu w domu jajko zniosę...hihih.... :wink: Trzymaj sie ciepło kofanna!!! Quote
anetta Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 :eek3: ...19...? o nieeee :placz: 19 mam kolezanki slub kurcze, i co ja mam zrobic :niewiem: :placz: Musze sie sklonowac, jak nic :roll: Quote
Katerinas Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 :eek3: ...19...? o nieeee :placz: 19 mam kolezanki slub kurcze, i co ja mam zrobic :niewiem: :placz: Musze sie sklonowac, jak nic :roll: A ślub na którą? Może się da jakoś połączyć :wink: Quote
anetta Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Slub na 14 a potem wesele :roll: :puppydog: :placz: kurcze no, nie moge przegapic przyjazu Rotti Quote
banjo Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 bea100 świetny pomysł my byśmy też się chętnie z Wami spotkali i Gosia09 też :D :B-fly: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Anetta – jak nie mozesz w sobote to Ci nic innego nie pozostaje, jak w niedzielę do Pomiechówka jechac :roll: Banjo, jak znam Bea100 to was chętnie zobaczy,(ja też :angel: ) ........ jak flaszke przyniesiecie i jakąś kiełbache :wink: :lol: Quote
bea100 Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 ...jak znam Bea100 to was chętnie zobaczy,(ja też :angel: ) ........ jak flaszke przyniesiecie i jakąś kiełbache :wink: :lol: Oki, sobota 19go zbiórka od godz 16tej u mnie na psim ogrodzie. Zabrać stare jeansy,cieplejszą kurtkę i coś pod pachę (samochód zostawić w garażu, fajni TZci mile widziani, a pieski/tym razem/ wyjątkowo/ zostają w domku). Wszystko sobie ustalimy na pv. Mamy nastepujacy skład/póki co: Katerinas,Saidi, Pika,Banjo,Gosia09 (Anetta niestety odpadła, ale może jeszcze Szantinka i może Chip...no i czekam na dalsze zgłoszenia... :P ) No a przede wszystkim (bo od tego wszystko zależy): ROTTI, POTWIERDŻ SWÓJ PRZYJAZD NA 100% ...CZEKAMY :P Quote
banjo Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 spox flaszka będzie kiełba też :lol: i wreszcie byśmy się wszyscy poznali :biggrina: Quote
Rotti Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Kochani, mam chwilowe załamanie zdrowia, ale...... się mocno kuruję ;) Już dzisiaj wstałam z łóżka i czuję się znacznie lepiej. MUSZĘ stanąc na nogi do końca tygodnia :D i MUSZĘ do WAS przyjechać. Widzę, że imprezka się niezła szykuje :lol: Myślałam co prawda o piątku bo w niedzielę rano muszę jechać do Pomiechówka, ale to Bea jest gospodarzem i głowno zarządzającym :) Ja sie podporządkuję. Już nie mogę się doczekać :angel: Póki co stawiam wszystkim wirtualnie :drinking: :drinking: :drinking: Quote
anetta Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Musze pogadac z ta znajoma, moze sie wykrece :lol: i bede na imprezce :lol: Quote
Recommended Posts