charciara Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Wielka prośba do Poznaniaków Kochanych !!! W tym tygodniu nie ma nikogo do pomocy u Rotti. Dzisiaj jest sama, jutro będzie u niej Ania od Pikutka, a potem nic. Może jest ktoś wolny ? Help !!! Quote
Rotti Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Już się ludzie zgłaszają :buzi: Bogula Różowa kopreta dotarła. Serdeczne dzięki :buzi: i :drinking: A kartka jaka piękna. To są niesamowite, piękne chwile. Jesteście przy mnie i to się bardzo, bardzo liczy. Kocham Was za to :iloveyou: Quote
Diana14 Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Już się ludzie zgłaszają :buzi: Bogula Różowa kopreta dotarła. Serdeczne dzięki :buzi: i :drinking: A kartka jaka piękna. To są niesamowite, piękne chwile. Jesteście przy mnie i to się bardzo, bardzo liczy. Kocham Was za to :iloveyou: Rotti Kochanie!!!! Ja bym do Ciebie chętnie przybiegła, przyjachała na rowerze czy co tam chcesz....ale to by za duzo czasu mogło zająć.... :roll: Quote
Rotti Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Pika Do Wawki się wybieram oczywiście, ale raczej po zakończeniu leczenia. Nie martw się, jeszcze będziesz mnie miała dosyć :lol: Diana Wiem kochana, że chetnie byś pomogła. Dziękuję. :buzi: Poznaniaków wcale nie trzeba długo prosić. Szybko się organizują. Są wspanmiali i dla nich :beerchug: A dla wszystkich jak zwykle :drinking: ;) Quote
banjo Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Rotti no to mam nadzieję, że i my się w wawce poznamy, więc zdrowiej szybko nabieraj sił i przyjeżdżaj Quote
LUSILLE Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 I jak zwykle dla Ciebie Rotii !!! :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: TWOJE ZDRÓWKO SIOSTRO !!!!! Quote
bogula Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Rotti :D --------nie dziękuj, a ZDROWIEJ ! Oczy-wiście, :drinking: skorzystam! Pozdrawiam i pamiętam o Tobie... Quote
Rotti Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 No to stawiam wszystkim ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
banjo Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Rotti nie rozpijaj nie rozpijaj bo ja ostatnio zamiast prackę inż pisać to piję i piję (gdyby mi się tylko cusik nie spsiuło to bym teraz też wypiła ale mordki mi się nie wstawiają) a Twoje zdrówko to w sobotę nie raz wypiję Quote
Rotti Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 banjo To potem napisz parę słów. bo po :drinking: fajnie się gada :lol: Quote
banjo Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Niestety nie będę miała dostępu do internetu, a po procencikach to jestem baaaardzo rozgadana, więc może i lepiej że żadnych goopot nie napiszę hehe Quote
Rotti Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 banjo Szkoda, żebyś wiedziała, jak fajnie sie takie rzeczy czyta :lol: Quote
banjo Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no dobra zrobię to dla Ciebie i przy kolejnym piciu w domciu odezwę się na forum. To dopiero będzie wesoło jak na drugi dzień sobie przeczytam haha. Może kiedyś na żywo będziemy miały okazję razem łyknąć jakieś winko... Quote
anetta Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Rotti, juz sie nie moge doczekac kiedy przyjedziez do nas 8) Zdrowiej szybciutko :D :D Quote
LUSILLE Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Hello !!! :D Najwyższy czas wznieść kolejny TOAST za ZDROWIE ROTTI !!! :D :wink: Quote
banjo Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Zdrówko Rotti, właśnie Rotti a jak zdrówko? :) jak się czujesz? Quote
KIRI Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Mam nadzieję, że nasza Rotti dochodzi do sił :D najlepszego :D A oto do Twojej kolekcji super wampirek :wink: :lol: Quote
Rotti Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Louis, banjo Dzięki za wypicie zdrówka i proszę tak trzymać :D A Ciebie banjo trzymam za słowo ;) Kiri Dzięki. Gacuś suuuper :D Myszowaty jakiś ;) Quote
LUSILLE Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Tak trzymam ELU !!! Po tych toastach już pionu nie mogę utrzymać !!! Nieważne,liczą się priorytety !!! :lol: Nie jestem fanką "Gwiezdnych Wojen",ale zrobię wyjątek i mówię(piszę) : NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ !!! Kieliszek na zdrowie !!! :D A to już dla NAS,będziemy wznosić toasty za Twoje Zdrówko !!! A TY się do NAS przyłączysz,jak już będziesz mogła !!! :D Quote
Rotti Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Louis słonko, przyłączam się wirtualnie :drinking: :drinking: :drinking: A pion, co tam pion. Ważne, że w klawiaturę trafiasz :lol: Quote
Kika Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Rotti nasze psiaki w dogomaniackich chusteczkach wygladają super i wzbudzają zainteresowanie odwiedzających wystawy :D Quote
bogula Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Rotti :D ----------fajnie Cię tu spotkać coraz częściej! Pozdrawiam...Jak coś trzeba, pisz na pv-----koniecznie! :D :D :D .Całucho w ucho i drapanko w kolanko :wink: Quote
Agga Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Rotti juz dwa zliczenia mam...jeszcze trszkę...i...się spotkamy... Twoje zdrowie... :drinking: A zapomniałabym pozdrowienia od mocih rodziców... :D Quote
banjo Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Rotti zdrówko za Ciebie w sobote wypiłam a teraz jeszcze troszkę wirtualnie :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts