Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielka prośba do Poznaniaków Kochanych !!!

W tym tygodniu nie ma nikogo do pomocy u Rotti.

Dzisiaj jest sama, jutro będzie u niej Ania od Pikutka, a potem nic.

Może jest ktoś wolny ?

Help !!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Już się ludzie zgłaszają :buzi:

Bogula

Różowa kopreta dotarła. Serdeczne dzięki :buzi: i :drinking: A kartka jaka piękna. To są niesamowite, piękne chwile. Jesteście przy mnie i to się bardzo, bardzo liczy. Kocham Was za to :iloveyou:

Posted
Już się ludzie zgłaszają :buzi:

Bogula

Różowa kopreta dotarła. Serdeczne dzięki :buzi: i :drinking: A kartka jaka piękna. To są niesamowite, piękne chwile. Jesteście przy mnie i to się bardzo, bardzo liczy. Kocham Was za to :iloveyou:

Rotti Kochanie!!!!

Ja bym do Ciebie chętnie przybiegła, przyjachała na rowerze czy co tam chcesz....ale to by za duzo czasu mogło zająć.... :roll:

Posted

Pika

Do Wawki się wybieram oczywiście, ale raczej po zakończeniu leczenia. Nie martw się, jeszcze będziesz mnie miała dosyć :lol:

Diana

Wiem kochana, że chetnie byś pomogła. Dziękuję. :buzi:

Poznaniaków wcale nie trzeba długo prosić. Szybko się organizują. Są wspanmiali i dla nich :beerchug:

A dla wszystkich jak zwykle :drinking: ;)

Posted

Rotti nie rozpijaj nie rozpijaj bo ja ostatnio zamiast prackę inż pisać to piję i piję (gdyby mi się tylko cusik nie spsiuło to bym teraz też wypiła ale mordki mi się nie wstawiają)

a Twoje zdrówko to w sobotę nie raz wypiję

Posted

Niestety nie będę miała dostępu do internetu, a po procencikach to jestem baaaardzo rozgadana, więc może i lepiej że żadnych goopot nie napiszę hehe

Posted

no dobra zrobię to dla Ciebie i przy kolejnym piciu w domciu odezwę się na forum. To dopiero będzie wesoło jak na drugi dzień sobie przeczytam haha. Może kiedyś na żywo będziemy miały okazję razem łyknąć jakieś winko...

Posted

Louis, banjo

Dzięki za wypicie zdrówka i proszę tak trzymać :D

A Ciebie banjo trzymam za słowo ;)

Kiri

Dzięki. Gacuś suuuper :D Myszowaty jakiś ;)

Posted

Tak trzymam ELU !!! Po tych toastach już pionu nie mogę utrzymać !!!

Nieważne,liczą się priorytety !!! :lol: Nie jestem fanką "Gwiezdnych Wojen",ale zrobię wyjątek i mówię(piszę) : NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ !!!

Kieliszek tn_drink2.gif na zdrowie !!! :D

A to już dla NAS,będziemy wznosić toasty za Twoje Zdrówko !!! drink1.giff_cocktail.gifdrink2.gifcookt1%5B1%5D.giflongdrink.gif A TY się do NAS przyłączysz,jak już będziesz mogła !!! :D

Posted

Rotti :D

----------fajnie Cię tu spotkać coraz częściej! Pozdrawiam...Jak coś trzeba, pisz na pv-----koniecznie! :D :D :D .Całucho w ucho i drapanko w kolanko :wink:

Posted

Rotti juz dwa zliczenia mam...jeszcze trszkę...i...się spotkamy...

Twoje zdrowie... :drinking:

A zapomniałabym pozdrowienia od mocih rodziców... :D