LUSILLE Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Hello ELU !!!! :D WRACAJ DO ZDROWIA,A ZARAZ POTEM DO NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Louis Już do Was na trochę wróciłam :D ETM Jestem pod wrażeniem szczodobliwośći Twej :lol: Buldog pewnie też nie pożałuje, tylko stamtąd trudno wyjść po wazelinie ;) Quote
LUSILLE Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Cudownie,że jesteś !!! My tu z takim zapałem za TWOJE ZDROWIE pijemy,że nie dziwota,że pomału wracasz !!! :lol: :wink: Quote
Myszka.xww Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 ETMJestem pod wrażeniem szczodobliwośći Twej :lol: Buldog pewnie też nie pożałuje, tylko stamtąd trudno wyjść po wazelinie ;) Jakoś się wspólnym sumptem wyczołgamy :drinking: :drinking: Quote
Madziorek Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Rotti, fajnie, że jesteś :D . Zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Rotti Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Halo, jak tam ? Wytrzeźwieliście na czas ??? Dzisiaj piątek, możecie dać upust ;) Quote
KIRI Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 ELU wspaniale, że czujesz się lepiej. :D i mam nadzieję, że uśmiech zawsze będzie na Twojej twarzy. Myślę o Tobie jak większość dogomaniaków. Pozdrowienia i dużo zdrówka. :D Quote
deina Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Rotti! super Cie widziec znow na Dogomanii, usmiechnieta szeroko:) duzo duzo ciepelka przesylam. Quote
bea100 Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 ROTASKU...DARZ BÓR :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Myszka.xww Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Halo, jak tam ? Wytrzeźwieliście na czas ???Dzisiaj piątek, możecie dać upust ;) Dałam - za Twoje zdrowie :drinking: Jutro bede leczyć kaca 8) Quote
Rotti Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Dzięki, dzięki :D Przeze mnie się dogomania rozpije. Ładnie ;) Quote
Agga Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Dzięki, dzięki :D Przeze mnie się dogomania rozpije. Ładnie ;) ROtti kochanie chyba zapóźno...hihihi :wink: Quote
ETM Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Trzeba wspomoc gospodarke. I rolnikow, bibmrownikow... Rotti Twoje nieustajace... :drinking: BTW. Jak piwniczke Buldoga sie osuszy, to sie i wyjdzie. Przesiez na sucho nie bedziemy tam siedzieli. 8) Quote
Diana14 Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Dzięki, dzięki :D Przeze mnie się dogomania rozpije. Ładnie ;) Buu.....zawsze jak się Rotti pojawi to mnie nie ma :placz: Za duzo roboty ostatnio...za duzo... :roll: Ale dzisiaj całą noc za Twoje zdrowie będe piła :lol: I we wtorek też... :roll: Całuski dla Ciebie!!!!! Quote
Rotti Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 ETM Wyjzie sie wyjzie, ale po szforakach :lol: A co tam ;) Dianka Bo ja nocny marek jestem (chociaż ostatnio trochę mniej), a Ty skowronek :) Ale mam nadzieję, że spotkamy się osobiście na jakiejś wystawie :) Quote
Rocki Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Pozdro pozdro jak Ci leci trzym sie mocno wielkie ELO ROTTI Quote
tufi Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Wlasnie wrocilam od naszej Rotti - zjadla obiadek, zagryzla ciastem i taaaaak sie usmiechnela z zadowolenia :) Wypytuje o Was, bardzo sie z dogomaniackich chustek cieszy i odlicza dni do wystawy w Lesznie :) Quote
Kika Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Wlasnie wrocilam od naszej Rotti - zjadla obiadek, zagryzla ciastem i taaaaak sie usmiechnela z zadowolenia :) Wypytuje o Was, bardzo sie z dogomaniackich chustek cieszy i odlicza dni do wystawy w Lesznie :) I oby tak dalej!!!!!!!!! :D :D Quote
Rotti Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Tak kochani, tak. Mam nadzieję spotkać niektórych z Was w Lesznie i w Gorzowie :D Quote
LUSILLE Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Tak kochani, tak. Mam nadzieję spotkać niektórych z Was w Lesznie i w Gorzowie :D Hello Rotti !!! :D No ja się na ten Gorzów doczekać nie mogę !!! A jutro chyba spotkam się z Tufi..... :D Pozdrawiam ROTTI !!! Całuski !!! :wink: Quote
Rotti Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 louis Dzięki :buzi: Ja też się cieszę na ten Gorzów :) A gdzie Ty się masz z tufi spotkać ? Quote
LUSILLE Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 louisDzięki :buzi: Ja też się cieszę na ten Gorzów :) A gdzie Ty się masz z tufi spotkać ? Tufi,ma związany z zajęciami(szkoła-"konteksty" :o ),wyjazd do mojego pięknego miasta. :D Jeszcze nie wiem gdzie się spotkamy,ale się spotkamy,to pewne !!! :D Quote
Recommended Posts