Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello ELU !!!! :D

always.gif

i%20miss%20you%20sheep.gif

gw5.gif

WRACAJ DO ZDROWIA,A ZARAZ POTEM DO NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Louis

Już do Was na trochę wróciłam :D

ETM

Jestem pod wrażeniem szczodobliwośći Twej :lol: Buldog pewnie też nie pożałuje, tylko stamtąd trudno wyjść po wazelinie ;)

Posted
ETM

Jestem pod wrażeniem szczodobliwośći Twej :lol: Buldog pewnie też nie pożałuje, tylko stamtąd trudno wyjść po wazelinie ;)

Jakoś się wspólnym sumptem wyczołgamy :drinking: :drinking:

Posted

ELU wspaniale, że czujesz się lepiej. :D i mam nadzieję, że uśmiech zawsze będzie na Twojej twarzy. Myślę o Tobie jak większość dogomaniaków. Pozdrowienia i dużo zdrówka. :D

ange0.gif

rose0.gif

Posted

Trzeba wspomoc gospodarke. I rolnikow, bibmrownikow...

Rotti Twoje nieustajace... :drinking:

BTW. Jak piwniczke Buldoga sie osuszy, to sie i wyjdzie. Przesiez na sucho nie bedziemy tam siedzieli. 8)

Posted
Dzięki, dzięki :D Przeze mnie się dogomania rozpije. Ładnie ;)

Buu.....zawsze jak się Rotti pojawi to mnie nie ma :placz:

Za duzo roboty ostatnio...za duzo... :roll:

Ale dzisiaj całą noc za Twoje zdrowie będe piła :lol:

I we wtorek też... :roll:

Całuski dla Ciebie!!!!!

Posted

ETM

Wyjzie sie wyjzie, ale po szforakach :lol:

A co tam ;)

Dianka

Bo ja nocny marek jestem (chociaż ostatnio trochę mniej), a Ty skowronek :) Ale mam nadzieję, że spotkamy się osobiście na jakiejś wystawie :)

Posted

Wlasnie wrocilam od naszej Rotti - zjadla obiadek, zagryzla ciastem i taaaaak sie usmiechnela z zadowolenia :) Wypytuje o Was, bardzo sie z dogomaniackich chustek cieszy i odlicza dni do wystawy w Lesznie :)

Posted
Wlasnie wrocilam od naszej Rotti - zjadla obiadek, zagryzla ciastem i taaaaak sie usmiechnela z zadowolenia :) Wypytuje o Was, bardzo sie z dogomaniackich chustek cieszy i odlicza dni do wystawy w Lesznie :)

I oby tak dalej!!!!!!!!! :D :D

Posted
Tak kochani, tak. Mam nadzieję spotkać niektórych z Was w Lesznie i w Gorzowie :D

Hello Rotti !!! :D

No ja się na ten Gorzów doczekać nie mogę !!! A jutro chyba spotkam się z Tufi..... :D

Pozdrawiam ROTTI !!! Całuski !!! Kisses.gif

:wink:

Posted
louis

Dzięki :buzi: Ja też się cieszę na ten Gorzów :)

A gdzie Ty się masz z tufi spotkać ?

Tufi,ma związany z zajęciami(szkoła-"konteksty" :o ),wyjazd do mojego pięknego miasta. :D Jeszcze nie wiem gdzie się spotkamy,ale się spotkamy,to pewne !!! :D