bea100 Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Kochani: posłuchajcie, Rotti w sieci...czekamy teraz na nią :BIG: Fioleciki w dłoń.... :drinking: Quote
Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Podglądacze !!! :lol: Macie już :drinking: ??? Jestem kochani znowu z Wami wirtualnie, a jak mnie tu nie było i tak czułam Waszą obecnośc przy mnie i Wasze gorące serca. Jesteście niesamowici :angel: Cały czas mam pomoc od poznańskich dogomaniaków, są kochni, opiekuńczy i baaaardzo troskliwi. Po tym ostatnim strzale jestem trochę słabsza, aleeee... dogomani i przyjemności kontaktu z Wami nie mogę się pozbawić :) Wasze zdrowie kochani :drinking: :drinking: :drinking: Zdzichu Trzymam za Twojego tatę. Wiem jak się czujesz i wiem jak on może się czuć. Nie będę Cię pocieszać, ale trzymaj się dzielnie, a tacie przekaż ode mnie, że MUSI BYĆ DOBRZE. Wiara w to trzyma nas przy życiu i na nogach. Quote
Myszka.xww Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Rotti :o Jak dobrze Cię poczytać :D Nabieraj sił, zdrowiej a my tu wirtualnie :drinking: będziemy za Twoje zdrowie i fluidy pozytywu przesyłać 8) Quote
Agga Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Bosze Elciu kochana jesteś z nami... :D Jak się ciesze widzą, że piszesz... :D NOm wracaj nasz szybko do zdrowia... Jak sie szybko uwine z sesją na studiach to cię odwiedzę... :D Quote
ETM Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Rotti. Trzym sie. 8) I wpadaj czasami do nas na dogo-terapie. 8) Quote
Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Fluidy odbieram nawet w szpitalu :D, pacjenci mi zazdroszczą :lol: A na dogoterapię właśnie wpadłam i jest mi tu tak dobrze... Pijcie, pijcie kochani. Ja na razie nie mogę, ale miło popatrzeć ;) Zdrófko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 To jak chorzy każą pić, to pijemy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Miga Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Co tam chorowanie po opijaniu zdrówka ROTTI , warto :drinking: Quote
ETM Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 A jak bedziemy rano chorzy, to znowu wypijemy. Na zdrowie. 8) :drinking: Quote
banjo Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Ja też się napiję za Ciebie Rotti żebyś zdrowiała szybciutko :drinking: :drinking: :drinking: . Fajnie że masz znowu siły żeby się tu pokazać :D Trzymaj tak dalej to szybko będzie wszystko ok :P Quote
Agga Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Pijcie, pijcie kochani. Ja na razie nie mogę, ale miło popatrzeć ;)Zdrófko :drinking: :drinking: :drinking: Pijemy, pijemy... :drinking: Quote
anetta Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 :B-fly: Rotti przyszla :B-fly: :multi: Az do upadlego ZDROWKO :drinking: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Dziubaski moje pijcie do upadłego, ale tak, żebyście jutro czuli się przynajmniej tak, jak ja teraz ;) I fijolecik :drinking: :drinking: :drinking: Mnie za parę dni może znowu winko jakie czeka. Szkoda, że nie dają na receptę :lol: Quote
Aisha Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Rotti, trzymaj się. Twoje :drinking: :drinking: :drinking: I wracaj do nas szybciutko! Quote
banjo Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Rotti jeśli masz sie lepiej poczuc to mozemy nawet przez tydzień pić codziennie bo Twoje zdrówko teraz jest ważne :D Quote
Myszka.xww Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 ..a ETM... czk... :drinking: to nawet... hik... całom piwnise ma... czk.... tylko sie przysnaś nie chsse... hik... :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 No Myszaku, aż mi się lepiej zrobiło, tak, jak Tobie po :drinking: A ETMowej piwniczki to chiba opróznić się nie da. Zbierał 700 lat ;) Quote
ETM Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Furda. Zalowac nie bede. 8) Potem najwyzej od nowa zaczne zbierac. Zapraszam wiec. Po drodze mozemy o piwniczke Buldoga zachaczyc.:turn-l: Quote
Recommended Posts