Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kuśwa,tak sympatyczną osobę cos takiego dopadło...jestem w szoku!

Rotti,trzymam mocno kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia!!!!!!!!!!!!!

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rotti!! Wracaj szybko do pełnego zdrowia!!!

Czekam na Ciebie, mam nadzieję spotkać się kiedyś z Tobą i Twoim afganem na jakimś konkursie posłuszeństwa i dzięki Twoim radom - wygrać! :wink:

Posted

Matko! Co prawda od niedawna jestem na forum i nie znam dobrze ROTTI, nie mogę uwierzyć, że ją coś takiego spotkało! Trzymaj się! Bądź pewna, że wszystko będzie dobrze! :wallbash: Do cho...y! Że dobrych ludzi zawsze spotyka coś złego!

Posted

@ Sheep

Cos takiego moze kazda/kazdego z nas z Dogomanii dopasc.... nagle... i wtedy najpierw czlowiek nie wie co ze soba zrobic bo jasne jest, ze mysli sie o najgorszym.

@ all

Trzymamy kciuki za to, by Rotti jak najszybciej pokonala to dziadostwo!

Posted

Rotti trzymaj się, będzie dobrze. Walcz i zrób z choróbskiem :boom: Masz buziaki ode mnie i lizuski od Chipa :buzi:

Trzymamy za Ciebie kciuki, uda się - nie ma innej mozliwości i napewno wypijemy razem nie jeden fiolecik :drinking:

Posted

Rotti Ty koncz lepiej szybko z tym chorowaniem no bo w koncu jeszcze sie nie napilysmy!! Ja i Athamas jestesmy z Toba jak mozna zrobic cos jeszcze powiedzcie i informujcie na biezaco co sie dzieje i jak ma sie Ela.

Posted

Rotti nie daj się!!!! od Ciebie bardzo dużo zależy!!

musisz przyjechać na klubówkę, także rozpraw się szybko z choróbskiem i wracaj!!

:kciuki: