speed Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 kuśwa,tak sympatyczną osobę cos takiego dopadło...jestem w szoku! Rotti,trzymam mocno kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
KORONA Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti jestem z Tobą całym sercem. Bądz dzielna i wiedz, ze możesz na nas liczyć... Quote
Spytko Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti - trzymaj się ! Czekamy na Ciebie na Dogomanii. Quote
sylwia i boksery Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 I my jesteśmy całym sercem z Rotti-trzymaj się dzielnie Rotti. Quote
Aleksandra Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti!! Wracaj szybko do pełnego zdrowia!!! Czekam na Ciebie, mam nadzieję spotkać się kiedyś z Tobą i Twoim afganem na jakimś konkursie posłuszeństwa i dzięki Twoim radom - wygrać! :wink: Quote
deina Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti, wszystkie pozytywne mysli i wszystkie cieple fluidy dla Ciebie! Quote
Kora Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti, trzymaj sie Slonko :wink: . Przelew "zrobila" Korunia, miala wybrac banknot :roll: . Dalej bedziemy cos myslec! Quote
Kora Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Czy ktos wie, w ktorym instatuci Rotti lezy? Wazne! Quote
Kora Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Co jest, wrocil mi przelew, zly numer konta :evil: Quote
Marek z Gromem Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Wracaj szybko do zdrowia Rotti, uściski od Marka i do Gromka :calus: Quote
Sheep Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Matko! Co prawda od niedawna jestem na forum i nie znam dobrze ROTTI, nie mogę uwierzyć, że ją coś takiego spotkało! Trzymaj się! Bądź pewna, że wszystko będzie dobrze! :wallbash: Do cho...y! Że dobrych ludzi zawsze spotyka coś złego! Quote
bogula Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti wracaj jak najszybciej do nas i piechów! Trzymaj się! Uściski od boguli i łapka od Fafola.......... Quote
Rocki Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti trzym sie: Wierze w Ciebie jak w siebie sie nie poddawaj :wink: Quote
Terzia Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 @ Sheep Cos takiego moze kazda/kazdego z nas z Dogomanii dopasc.... nagle... i wtedy najpierw czlowiek nie wie co ze soba zrobic bo jasne jest, ze mysli sie o najgorszym. @ all Trzymamy kciuki za to, by Rotti jak najszybciej pokonala to dziadostwo! Quote
Asia_Focus Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rott, trzymam kciuki.. wracaj szybko do zdrowia ! Quote
coztego Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Musi być dobrze! Tyle nas do trzymania kciuków!!! Quote
zaba14 Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti Ja i stary podczciwy indywidualista rudy także trzyma swoje cztery łapki za Ciebie wracaj do nas szybciutko ... :buzi: :buzi: Quote
PIKA Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rozmawiałam przed chwila z Rotti, macie pozdrowienia i może w sobote - niedzilę postawi wam fijolecik :D Quote
chip Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti trzymaj się, będzie dobrze. Walcz i zrób z choróbskiem :boom: Masz buziaki ode mnie i lizuski od Chipa :buzi: Trzymamy za Ciebie kciuki, uda się - nie ma innej mozliwości i napewno wypijemy razem nie jeden fiolecik :drinking: Quote
Matisse Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti Ty koncz lepiej szybko z tym chorowaniem no bo w koncu jeszcze sie nie napilysmy!! Ja i Athamas jestesmy z Toba jak mozna zrobic cos jeszcze powiedzcie i informujcie na biezaco co sie dzieje i jak ma sie Ela. Quote
Tilia Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Rotti nie daj się!!!! od Ciebie bardzo dużo zależy!! musisz przyjechać na klubówkę, także rozpraw się szybko z choróbskiem i wracaj!! :kciuki: Quote
Recommended Posts