madlen Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 o raju, jak dobrze wiedzieć Rotti, że u Ciebie lepiej :buzi: tylko nie szalej zbytnio na dogomanii, zachowaj troszkę sił dla chłopaków (głaskanko dla dzielnych chartów) Twoje zdrowie Rotti :drink_2: Quote
Ewa_ Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Hej jak się cieszę, że Rotti tu zagląda Nie umiem wklejać fajnych obrazków więc wkleję :D :smilecol: :drinking: - zdrowie Rotti Aha, a jak tylko przyjdzie mi stypendium albo wypłata to zaraz coś wpłacę na konto. i pozdrawiam Ewa Quote
deina Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 serducho sie raduje, ze Rotti wraca do sil! tak trzymac!!! fluidy, usciski i wszystko co najlepsze ode mnie i od czarnego pychola Atreya:) a ze wreszcie udalo sie znalezc prace - to niedlugo bede mogla dolozyc swoja cegielke! Rotti - wracaj do nas jak najszybciej:) Quote
charciara Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Dzwoniłam właśnie do Eli, ma odłączony net. Wszystko popłacone, a wyłączyli. Czuje się dobrze, ale pojawi się tutaj prawdopodobnie dopiero po powrocie z następnej chemii. Idzie do szpitala w przyszły czwartek. Quote
charciara Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Zapomniałam dodać, że Rotti wszystkich bardzo serdecznie pozdrawia. Quote
Monik@ Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Jezuuuuuu, sorka, nie było mnie tyle czasu......weszłam dzisiaj i włosy stanęły mi dęba! Rotti trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tufi Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Wczoraj bylam u Rotti - zgodnie z zaleceniem lekarza wypila lampke czerwonego wytrawnego wina za Was, a wirtualnie kazala postawic :drinking: :drinking: :drinking: Czuje sie dobrze, choc powoli widac juz efekty chemii - wlosy zaczynaja jej wypadac, totez przyjmuje chustki w kazdych ilosciach ;) Z nudow zaczela robic sweter na drutach - a moze by tak biznes rozkrecila i niebieskie dogomaniackie sweterki zaczela by sprzedawac? :wink: 8) Oplaty w ZK uregulowane, we wtorek ide zaniesc zgloszenia do Leszna i Gorzowa. Rotti prosi, by pieniadze na wystawy wplacic jednak jej na konto, bo jesli potrzebne bedzie potwierdzenie, to zanim ktos przyszle, to minie troche czasu i zrobi sie niepotrzebne zamieszanie. Chwilowo nie dziala jej neostrada - cos pokrecili z oplatami w tpsa :evilbat: W czwartek ma druga chemie - zacznijcie wiec trzymac kciuki. Quote
BeataK Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 No wiec trzymamy mocne te kciuki i pozdrawiamy :thumbs: Beata & Sara Quote
tunio Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Tufi to spytaj sie Rotti czy orientuje sie o cennik klubowki bo ja jak narazie nie mam pojecia :roll: Quote
tufi Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Niestety, nie bede sie z Nia widziec przez co najmniej tydzien, gdyz choroba powalila mnie do lozka :( Ale chyba na chartach powinni cos o tym wiedziec, prawda? Quote
charciara Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Carry - bliżej terminu będzie coś wiadomo. Klubówkę trzeba traktować jak krajową - może ciut taniej. Licz 60 za pierwszego i 50 za drugiego. Quote
Bila Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Trzymamy mocno kciuki. Zdrowiej Rotti. :kciuki: :thumbs: Quote
bogula Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Rotti :D -----------------walcz!!! pozdrawiam! Quote
Agga Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Właśnie skończyłąm rozmwiać przez tel z Rotti....Czuje siedobrze, z pieskami wychodzi...mówiłąm, że to silna kobieta... W czwartek kolejna chemia wiec bedzie teraz troszkę słabsza...znając ją znowu szybko wróci do formy... A zapomniałabym kazała WAS wszystkich pozdrowić...i postawić... :drinking: :drinking: Jak już bedzie zdrowa napije sie z nami w realu... Quote
Myszka.xww Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Rotti, kciuki zaciśnięte :D za Twoje zdrowie :drinking: Quote
bea100 Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Rottinko nasza, czwartek przeminie, choroba także. Wierzymy w to wszyscy...a wiara przenosi góry... :) Quote
PIKA Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Rotti w piatek wrócisz do domu, cała i zdrowa i tak bedzie za każdym razem po każdym Strzale :D A potem to juz zapomnisz o chorobie :fadein: Quote
Asia i Yuki Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Ja za Ciebie równiez trzymam kciuki z całej siły. Bedzie dobrze! Quote
banjo Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Rotti trzymaj się po czwartku z godzinki na godzinkę lepiej będzie i znowu szybko na nogi staniesz bo Ty silna jesteś Quote
Recommended Posts