Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o raju, jak dobrze wiedzieć Rotti, że u Ciebie lepiej :buzi:

tylko nie szalej zbytnio na dogomanii, zachowaj troszkę sił dla chłopaków (głaskanko dla dzielnych chartów)

Twoje zdrowie Rotti :drink_2:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hej

jak się cieszę, że Rotti tu zagląda

Nie umiem wklejać fajnych obrazków więc wkleję

:D

:smilecol:

:drinking: - zdrowie Rotti

Aha, a jak tylko przyjdzie mi stypendium albo wypłata to zaraz coś wpłacę na konto.

i pozdrawiam

Ewa

Posted

serducho sie raduje, ze Rotti wraca do sil! tak trzymac!!! fluidy, usciski i wszystko co najlepsze ode mnie i od czarnego pychola Atreya:)

a ze wreszcie udalo sie znalezc prace - to niedlugo bede mogla dolozyc swoja cegielke!

Rotti - wracaj do nas jak najszybciej:)

Posted

Dzwoniłam właśnie do Eli, ma odłączony net. Wszystko popłacone, a wyłączyli.

Czuje się dobrze, ale pojawi się tutaj prawdopodobnie dopiero po powrocie z następnej chemii.

Idzie do szpitala w przyszły czwartek.

Posted

Wczoraj bylam u Rotti - zgodnie z zaleceniem lekarza wypila lampke czerwonego wytrawnego wina za Was, a wirtualnie kazala postawic :drinking: :drinking: :drinking:

Czuje sie dobrze, choc powoli widac juz efekty chemii - wlosy zaczynaja jej wypadac, totez przyjmuje chustki w kazdych ilosciach ;)

Z nudow zaczela robic sweter na drutach - a moze by tak biznes rozkrecila i niebieskie dogomaniackie sweterki zaczela by sprzedawac? :wink: 8)

Oplaty w ZK uregulowane, we wtorek ide zaniesc zgloszenia do Leszna i Gorzowa.

Rotti prosi, by pieniadze na wystawy wplacic jednak jej na konto, bo jesli potrzebne bedzie potwierdzenie, to zanim ktos przyszle, to minie troche czasu i zrobi sie niepotrzebne zamieszanie.

Chwilowo nie dziala jej neostrada - cos pokrecili z oplatami w tpsa :evilbat:

W czwartek ma druga chemie - zacznijcie wiec trzymac kciuki.

Posted

Niestety, nie bede sie z Nia widziec przez co najmniej tydzien, gdyz choroba powalila mnie do lozka :(

Ale chyba na chartach powinni cos o tym wiedziec, prawda?

Posted

Właśnie skończyłąm rozmwiać przez tel z Rotti....Czuje siedobrze, z pieskami wychodzi...mówiłąm, że to silna kobieta...

W czwartek kolejna chemia wiec bedzie teraz troszkę słabsza...znając ją znowu szybko wróci do formy...

A zapomniałabym kazała WAS wszystkich pozdrowić...i postawić... :drinking: :drinking: Jak już bedzie zdrowa napije sie z nami w realu...

Posted

Rotti w piatek wrócisz do domu, cała i zdrowa i tak bedzie za każdym razem po każdym Strzale :D

A potem to juz zapomnisz o chorobie :fadein: