tufi Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Ale Ciotka szalejesz! A, co mi tam - jak szalec, to szalec! :pepsi: :laola: :kaffee_2: :drink1: :drink_2: :drinka: :beerchug: :morning: :drinking: Quote
Kika Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Za zdrowie Rotti - wspaniałe czerwone wino z południa Francji Quote
anetta Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Rotti slonko, cieszymy sie przeogromnie :angel: :angel: :angel: No to siup :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
bogula Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Rotti :D ----------------cieszę sie; wracaj do nas jak najszybciej i w pełni sił; niedługo napiszę znowu :D :D :D Quote
Agga Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Rotti jak dobrze cię widzieć...tzn. czytać... No zdrowiej nam szybciutko... Cieszymy sie, że wracasz do zdrowia... twoje zdrowie... :drinking: Quote
Adiraja Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Ale niespodzianka!!! Rottuś milion całusów Wypoczywaj i pamiętaj , że masz ciach na ćmiki!! :) My tu czekamy... :drinking: Quote
JoannaP Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Na zdrowie :D Rany, jak dobrze Cię znów widzieć. Ja zgłoszę się do Ciebie, gdy już pozbęde się z domu zarazy w postaci kataru i kaszlu, więc niedługo to się nie opędzisz. I nie rozpijajcie Roti, dobra? :evil: :wink: No to na zdrówko: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: Quote
Himka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Rotti jak miło się Ciebie znowu czyta :smilecol: Cieszę się bardzo że wracasz do zdrowia :D :D :D :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 halo Rotti :hand: Wspaniale ze sie lepiej czujesz :angel: Byle tak dalej to holubce powyczyniasz na chrzcinach stworkow od coponiektorych dogomaniaczek :lol: Quote
SAGITTARIUS Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Carry,swiete slowa! wlasnie mialam Rotti napisac...oto to: Najmilsza Dziewczyno,NASZA Rotti!masz mieciutkie i cieplutkie pozdrowienia od swej malenkiej tygodniowej imenniczki-Sagittarius ROTTI -DOTTI !MIot wilczarzykow bedzie na litere R-to dedykacja dla Ciebie...Chcemy przegnac zlego ducha choroby!Ciesze sie ze spacerujesz juz ze swymi psimi domownikami,uwazaj tylko by nie zmoknac i zziebnac... Moc przytulanstwa-Baska i wilczasie Quote
Rotti Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Sagit Strasznie mi miło, że miot będzie na R i nawet Rotti sie tam znalazł. Tos mnie ucieszyła dziweczyno :angel: :lol: louis Twoje obrazki zawsze poprawiają mi humor. Dzięki :buzi: Cary Hołubce, to mam nadzieje razem wywiniemy ( po pifku ) ;) JoannaP A może sama przyjadę i zobaczę maleństwa i te obiecane gazety przywiozę... ;) Kika Winko... palce lizać :) Tufi A zaszalałam chwilkę, no co ? :D Anetta, Iwona, Bogula, Agga, Adiraja, Himka, jak dobrze być z Wami :angel: Dla wszystkich powtórka :drinking: :drinking: :drinking: Aaaaa.... skleroza Ruffi, słoneczko moje, dzięki serdeczne za ten mur :buzi: :beerchug: Quote
Agga Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Oj ELa widze, że jesteś... :D My się też cieszymy, że jesteś z nami... :D Quote
ETM Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 No Rotti, ale juz spac. 8) Karaluchy pod poduchy itd i spac, spac spac. 8) Sil nabierac a wypoczywac. Ale jak dojdziesz do siebie, to jakas nocke poszalejemy na necie. 8) Quote
Mami Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Rotti nareszcie! Tylko pamietaj! Nie przesadzaj, regeneruj sily! Ja na nocke tez jestem chetna! A co! Zbioroweczka nie zaszkodzi... No! 8) Quote
Adiraja Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Oj ELa widze, że jesteś... :D My się też cieszymy, że jesteś z nami... :D I to jak?!! Nawet sobie nie wyobrażasz Rottuś , ile radości daje każda dobra wieść od Ciebie , a już sama Twoja obecność... brak słów! :iloveyou: To teraz po małym na dobry sen - :drinking: I pod kołderkę :) Do jutra Buziaki i przytulańce :buzi: Kolorowych snów... :) Quote
banjo Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Rotti ale super wracasz do zdrówka i tak dalej trzymaj :B-fly: :drinking: :drinking: :drinking: (cała moja dwu i czteronożna rodzinka się cieszy z Twojego powrotu do sił). (A ja ciągle tu przesiaduję, czekam kiedy się odezwiesz i przestanę się martwić że nie masz bidulko siły posiedzieć z nami dogomaniakami a wczoraj akurat pracę inżynierską musiałam pisać ale czekam może dziś się uda :D ) Quote
Bila Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Jezusicku dopiero teraz tu weszłam, lecę na pocztę, napisałam do Rotti na priv. Jestem z Poznania, jeśli trzeba coś tutaj to tylko trzeba dać mi znać. MUSI BYĆ DOBRZE I BĘDZIE. Quote
BeataK Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Rotti tyle zyczen juz dla ciebie bylo ale jeszcze jedno tu dorzuce zdrowiej nam szybko a kwiatka ani winka wkleic nie umiem to ci ikonke narysuje :laola: pozdrawiam Beata & Sara Quote
JoannaP Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 JoannaPA może sama przyjadę i zobaczę maleństwa i te obiecane gazety przywiozę... ;) No to musiałabyś już nieźle streszczać z tym wyzdrowieniem, bo w sobotę maluchy już wyjeżdżają do nowych domków 8) :lol: Ale nie martw się - Nikita jes zawsze chętna do wskakiwania na kolanka :D Quote
bea100 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Nareszcie, tak dobrze Cię Rottinko znowu widzieć :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Poświata Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ja też się cieszę z Twojego powrotu razem z Tobą i ze wszystkimi. Quote
bea100 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 ... zebraliście już dla mnie 2.500,00 zł. To jest po prostu niesamowite. ... Uffff... kamień z serca, tak się cieszę, dotarła do mnie dopiero wysokość uzbieranej kwoty :B-fly: Rottinko: myślę, że i na rachunki/ te najpilniejsze do zapłacenia/ starczy (tak bym chciała, byś wyszła kochana na prostą :P ). Tufi napewno pomoże i wykona kurs na pocztę/ prawda Tufi ? :roll: Quote
tufi Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Tufi napewno pomoże i wykona kurs na pocztę/ prawda Tufi ? :roll: Prawda, prawda :D My juz to mamy obcykane z Ela - jeden sygnal, a lece zaplacic :) Sama miala byc w banku, wiec moze juz wszystko poplacila - dowiem sie wkrotce :) Quote
Recommended Posts