Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Relacja z wizyty:

...... 3. W zaleceniach pochemicznych ;) - ma spozywac duzo lisci zielonych drzew ........

Jejku??!! :o A skąd wziąć eukaliptus????? 8) :D

Tufi - ucałuj Rotti od nas, ja osobiście nie mogę bo rozsiewam na lewo i prawo jakąś zarazę. ale jak wydobrzeję, to osobiście ją wyściskam. Delikatnie... 8)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rotti :D

Tufi napisała same dobre wieści... Cieszę się, ściskam---sama, bo Fafol już dyma. Dużo sił i szybkiego powrotu do pełnego zdrowia!

Tufi :D --------dzięki!!!...................

Posted

Rotti , zaglądam tutaj codziennie , żeby poczytać co u Ciebie , jak się czujesz i czy się słuchasz odnośnie ćmików :wink: :lol:

Dzisiejsze wieści (od Tuffi) bardzo mnie ucieszyły!!! Jestem pewna , że już same takie będą , a w niedługim czasie pisane przez Ciebie samą :) :)

Przytulam Cię cieplutko... buziakuję setnie i proszę - trzymaj się dzielnie!!!

Serdeczne chau - chau (czyt. wracaj do zdrowia Rottuś) od mojej Vikuliny :) :) :)

Agnieszka

:)

Posted

Rotti- trzymaj sie!

Nie taki diabel straszny, jak go maluja ( mowia moi znajomi w liczbie 3, ktorzy juz przez to przeszli).

Mam nadzieje, ze poznamy sie na jakiejs wystawie!

Numer Twojego konta znalazlam juz na pierwszej stronie.

Pozdrowienia!

Posted

Rotti, i wszystko idzie ku lepszemu, a skondensowana moc Dogomanii jest z Toba!

pamietaj tylko o tym, zeby duzo wypoczywac:

Two%20Puppies.jpg

i ze wszyscy wypatrujemy Twojego jak najszybszego powrotu w pelni sil:

cute%20puppies.JPG

wiec nabieraj sil i trzymaj sie zalecen lekarza - Dogomania czuwa!:)

19-Puppies-Mom.jpg

Posted

Rotti! po prostu jest tylko jedna mozliwość - ma być z dnia na dzień coraz lepiej! Te wiadomości to miód na serce! Kciuki trzymam nadal :P

Posted

ale mi ulzylo ze jest juz lepiej wiecej nic nie trzeba dodawac.Tufi jestes boska ze tak fajnie sie opiekujesz pisz czesciej takie dobre wiadomosci.Pozdrow ode mnie rotti(chociaz osobiscie sie nie znamy ale to przeciez nic nie szkodzi) trzymam mocno kciuki!

Beata & Sara :D

Posted

Myslę, że Eli można teraz oficjalnie przyznać tytuł "Żelaznej Rotti". Oby tak dalej. Zdrowiej nam złociuchna, bo :drinking: nie dostaniesz.

Tufi, jesteś wspaniała, tylko pozazdrościć takich przyjaciół. :lol:

Posted

Tufi :D

Rotti, ale Ci dobrze, mieszkanie wysprzatane, psiaki wybiegane, alkoholu nie można pić tylko w razie biegunki 8) :lol: i zielone drzewka na zakąskę, tak wiosennie, zamiast śledzi, rozumiem??? :o

Wracaj szybko! :laola:

Posted

Ja tez przed sekundka skończyłam rozmawiac z Elą, :D

KAZAŁA WSZYSTKICH POZDROWIĆ I PODZIEKOWAĆ

i powiedziała, że jak tu wpadnie to fiolecik będzie się lał strumieniami, :wink: czyli humor jej nie opuszcza :lol:

Posted
Ja tez przed sekundka skończyłam rozmawiac z Elą, :D

KAZAŁA WSZYSTKICH POZDROWIĆ I PODZIEKOWAĆ

i powiedziała, że jak tu wpadnie to fiolecik będzie się lał strumieniami, :wink: czyli humor jej nie opuszcza :lol:

i o to chodzi :thumbs:

Posted
...Tufi, jesteś wspaniała, tylko pozazdrościć takich przyjaciół. :lol:

I zdolna...bo podobno ten rosołek z makaronikiem co nagotowała Rottince to palce lizać :eating:

Posted

Rotti cieszę się bardzo że czujesz sie lepiej.Ale cały czas trzymam kciuki za ciebie i mam nadzieję że będzie nam dane kiedyś się poznać.

pozdrawiam cię bardzo serdecznie !!! :drinking:

Posted
...Tufi, jesteś wspaniała, tylko pozazdrościć takich przyjaciół. :lol:

I zdolna...bo podobno ten rosołek z makaronikiem co nagotowała Rottince to palce lizać :eating:

Taaak, róbcie apetyt biedakom co siedzą w pracy o suchej bułce i kawie... :eating:

Posted

Ufff ... Rotti i mnie ulzylo.

Teraz bedzie juz lepiej i lepiej! Zobaczysz jak juz wkrotce bedziesz biegac ze swoimi piechami po slonecznych trawniczkach :-)

Dbaj o siebie i zadnych papieroskow i zadanego fioleciku.

Niech Cie psy i zyczliwi Poznaniacy pilnuja, a my czekamy na same dobre informacje o Twoim zdrowku :-)

pozdrawiam serdecznie,

Posted

No tak - pierwsze schody: ile można jeść rosołek?

Mleka - nie można

Cytrusów - nie można

Surowizny - nie można

Może macie jakieś pomysły na smaczne - a jednocześnie zdrowe i pożywne jedzonko?

Podobno banan to nie cytrus, więc można?

Jabłko tarte i podgotowane? Kisiel, budyń?

czysty jogurt?

ziemniaki? czy lepiej wyłącznie ryż?

a kurczak w potrawce?

Ja nie mogę teraz wybrać się do Rotti, ale jak wydobrzeję to nie omieszkam. Jadnak niektózy z juz odwiedzających chcieliby przynieśc jakieś dobre papu a tu pomysły skończyły się na...rosołku... Nawet najlepszy w końcu wyjdzie bokiem....

Posted

Myślę, że kurczaczek, no filecik z kurczaczka- podduszany (w dużej ilości wody) z warzywkami pysznymi również podduszonymi... pychotka i samo zdrowie.

Ziemniaki są paskudne, nie ma jak dobry ryż! 8)

Owszem banan to nie cytrus, jest niezwykle zdrowy i podaje się go nawet bardzo chorym ludziom (mój brat jak mu nic nie wolno było jeść, to jadł banany, bo tylko na to lekarz się zgodził).

Spokojnie, na pewno wymyślicie miliony pyszności dla Rotti!

Trzeba poszukać w necie książek kucharskich dla rekonwalescentów. :wink: (rety jakie trudne słowo :lol: )

Całuski dla Rotti i Tufi!

:D