JoannaP Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Relacja z wizyty:...... 3. W zaleceniach pochemicznych ;) - ma spozywac duzo lisci zielonych drzew ........ Jejku??!! :o A skąd wziąć eukaliptus????? 8) :D Tufi - ucałuj Rotti od nas, ja osobiście nie mogę bo rozsiewam na lewo i prawo jakąś zarazę. ale jak wydobrzeję, to osobiście ją wyściskam. Delikatnie... 8) Quote
MałGośka Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 ma spozywac duzo lisci zielonych drzew Ponoć gałązki z drzew owocowych też są dobre :wink: Rotti - by już tylko lepiej było! :drinking: Quote
bogula Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Rotti :D Tufi napisała same dobre wieści... Cieszę się, ściskam---sama, bo Fafol już dyma. Dużo sił i szybkiego powrotu do pełnego zdrowia! Tufi :D --------dzięki!!!................... Quote
Adiraja Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Rotti , zaglądam tutaj codziennie , żeby poczytać co u Ciebie , jak się czujesz i czy się słuchasz odnośnie ćmików :wink: :lol: Dzisiejsze wieści (od Tuffi) bardzo mnie ucieszyły!!! Jestem pewna , że już same takie będą , a w niedługim czasie pisane przez Ciebie samą :) :) Przytulam Cię cieplutko... buziakuję setnie i proszę - trzymaj się dzielnie!!! Serdeczne chau - chau (czyt. wracaj do zdrowia Rottuś) od mojej Vikuliny :) :) :) Agnieszka :) Quote
nani ni Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Rotti- trzymaj sie! Nie taki diabel straszny, jak go maluja ( mowia moi znajomi w liczbie 3, ktorzy juz przez to przeszli). Mam nadzieje, ze poznamy sie na jakiejs wystawie! Numer Twojego konta znalazlam juz na pierwszej stronie. Pozdrowienia! Quote
deina Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Rotti, i wszystko idzie ku lepszemu, a skondensowana moc Dogomanii jest z Toba! pamietaj tylko o tym, zeby duzo wypoczywac: i ze wszyscy wypatrujemy Twojego jak najszybszego powrotu w pelni sil: wiec nabieraj sil i trzymaj sie zalecen lekarza - Dogomania czuwa!:) Quote
tynka Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Rotti! po prostu jest tylko jedna mozliwość - ma być z dnia na dzień coraz lepiej! Te wiadomości to miód na serce! Kciuki trzymam nadal :P Quote
BeataK Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ale mi ulzylo ze jest juz lepiej wiecej nic nie trzeba dodawac.Tufi jestes boska ze tak fajnie sie opiekujesz pisz czesciej takie dobre wiadomosci.Pozdrow ode mnie rotti(chociaz osobiscie sie nie znamy ale to przeciez nic nie szkodzi) trzymam mocno kciuki! Beata & Sara :D Quote
Mokka Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Myslę, że Eli można teraz oficjalnie przyznać tytuł "Żelaznej Rotti". Oby tak dalej. Zdrowiej nam złociuchna, bo :drinking: nie dostaniesz. Tufi, jesteś wspaniała, tylko pozazdrościć takich przyjaciół. :lol: Quote
LUSILLE Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ZDROWIE ROTTI I TUFI !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Quote
sylwia i boksery Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 No to Tufi przekazała nam już dobre wiadomości o Rotti-teraz czekamy na coraz lepsze :D Trzymaj się Rotti mocno Quote
charciara Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Dzwoniłam niedawno do Rotti, czuje się dziś dobrze, może nawet poderwie się na trochę z wyrka. :D Quote
Aleksandra Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Tufi :D Rotti, ale Ci dobrze, mieszkanie wysprzatane, psiaki wybiegane, alkoholu nie można pić tylko w razie biegunki 8) :lol: i zielone drzewka na zakąskę, tak wiosennie, zamiast śledzi, rozumiem??? :o Wracaj szybko! :laola: Quote
PIKA Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Ja tez przed sekundka skończyłam rozmawiac z Elą, :D KAZAŁA WSZYSTKICH POZDROWIĆ I PODZIEKOWAĆ i powiedziała, że jak tu wpadnie to fiolecik będzie się lał strumieniami, :wink: czyli humor jej nie opuszcza :lol: Quote
tunio Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Ja tez przed sekundka skończyłam rozmawiac z Elą, :D KAZAŁA WSZYSTKICH POZDROWIĆ I PODZIEKOWAĆ i powiedziała, że jak tu wpadnie to fiolecik będzie się lał strumieniami, :wink: czyli humor jej nie opuszcza :lol: i o to chodzi :thumbs: Quote
bea100 Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ...Tufi, jesteś wspaniała, tylko pozazdrościć takich przyjaciół. :lol: I zdolna...bo podobno ten rosołek z makaronikiem co nagotowała Rottince to palce lizać :eating: Quote
helcia Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Rotti cieszę się bardzo że czujesz sie lepiej.Ale cały czas trzymam kciuki za ciebie i mam nadzieję że będzie nam dane kiedyś się poznać. pozdrawiam cię bardzo serdecznie !!! :drinking: Quote
Aleksandra Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ...Tufi, jesteś wspaniała, tylko pozazdrościć takich przyjaciół. :lol: I zdolna...bo podobno ten rosołek z makaronikiem co nagotowała Rottince to palce lizać :eating: Taaak, róbcie apetyt biedakom co siedzą w pracy o suchej bułce i kawie... :eating: Quote
PaYooK Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ELO!!! 3mam kciuki za szybki powrot do zdrowia Quote
Myszka.xww Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Rotti, Szylek poleca gałęzie jabłoni - ponoć paluszki lizać 8) I wracaj szybko do zdrowia, bo uschniemy jak nic :lol: Quote
Wind Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Ufff ... Rotti i mnie ulzylo. Teraz bedzie juz lepiej i lepiej! Zobaczysz jak juz wkrotce bedziesz biegac ze swoimi piechami po slonecznych trawniczkach :-) Dbaj o siebie i zadnych papieroskow i zadanego fioleciku. Niech Cie psy i zyczliwi Poznaniacy pilnuja, a my czekamy na same dobre informacje o Twoim zdrowku :-) pozdrawiam serdecznie, Quote
anetta Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Rotti, nawet nie wiesz jak sie ciesze :multi: :multi: :multi: Super ze humorek i samopoczucie powraca :D TAK TRZYMAJ!!!!! :evillaug: Quote
Agga Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Elu zobaczysz teraz bedzie coraz lepiej...hihihi tufii juz zadba, żebyś nie paliła... :D Quote
JoannaP Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 No tak - pierwsze schody: ile można jeść rosołek? Mleka - nie można Cytrusów - nie można Surowizny - nie można Może macie jakieś pomysły na smaczne - a jednocześnie zdrowe i pożywne jedzonko? Podobno banan to nie cytrus, więc można? Jabłko tarte i podgotowane? Kisiel, budyń? czysty jogurt? ziemniaki? czy lepiej wyłącznie ryż? a kurczak w potrawce? Ja nie mogę teraz wybrać się do Rotti, ale jak wydobrzeję to nie omieszkam. Jadnak niektózy z juz odwiedzających chcieliby przynieśc jakieś dobre papu a tu pomysły skończyły się na...rosołku... Nawet najlepszy w końcu wyjdzie bokiem.... Quote
coztego Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Myślę, że kurczaczek, no filecik z kurczaczka- podduszany (w dużej ilości wody) z warzywkami pysznymi również podduszonymi... pychotka i samo zdrowie. Ziemniaki są paskudne, nie ma jak dobry ryż! 8) Owszem banan to nie cytrus, jest niezwykle zdrowy i podaje się go nawet bardzo chorym ludziom (mój brat jak mu nic nie wolno było jeść, to jadł banany, bo tylko na to lekarz się zgodził). Spokojnie, na pewno wymyślicie miliony pyszności dla Rotti! Trzeba poszukać w necie książek kucharskich dla rekonwalescentów. :wink: (rety jakie trudne słowo :lol: ) Całuski dla Rotti i Tufi! :D Quote
Recommended Posts