Pestka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ma ktoś 'Obedience - trening posłuszeństwa' [B][B]Inki Sjösten?[/B][/B] Quote
pepsicola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 gdyby ktoś był zainteresowany to chętnie sprzedam: Obedience -trening posłuszeństwa Inki Sjosten Jak rozmawiać z psem-Zofia Mrzewińska Psim zdaniem-Zofia Mrzewińska Po obu stronach smyczy-Zofia Mrzewińska Polska na czterech łapach-przewodnik Pascal Okiem psa-John Fisher Pies, który kochał zbyt mocno-Nicholas Dodman Najpierw wytresuj kurczaka-Karen Pryor książki używane-stan bardzo dobry lub dobry, niektóre raz czytane kupujący pokrywa koszty koperty i przesyłki pocztą polską kontakt na priva Quote
z_pastorowej_sfory Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Oferta sprzedazy "genetyki" Willisa jest juz nieaktualna :) Ktos z dogo kupil :) Ale mam [B]1 tom Encyklopedii Rabera[/B] do sprzedania :) Chetnych zapraszam :cool3: Quote
Czekunia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='pepsicola']gdyby ktoś był zainteresowany to chętnie sprzedam: Obedience -trening posłuszeństwa Inki Sjosten Jak rozmawiać z psem-Zofia Mrzewińska Psim zdaniem-Zofia Mrzewińska Po obu stronach smyczy-Zofia Mrzewińska [/QUOTE] Proszę o odpowiedź na PW, jaki byłby koszt w/w czterech pozycji:cool1: Pozdrawiam. Quote
pepsicola Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 uaktualnienie listy książek na sprzedaż: Obedience -trening posłuszeństwa Inki Sjosten-sprzedane Jak rozmawiać z psem-Zofia Mrzewińska-sprzedane Psim zdaniem-Zofia Mrzewińska-sprzedane Po obu stronach smyczy-Zofia Mrzewińska-sprzedane [B] Polska na czterech łapach-przewodnik Pascal-dostępne Okiem psa-John Fisher-dostępne Pies, który kochał zbyt mocno-Nicholas Dodman-dostępne[/B] Najpierw wytresuj kurczaka-Karen Pryor-sprzedane dodane: [B] Dlaczego twój pies zachowuje się w ten sposób? Stanley Coben-dostępne Jak rozmawiać z psem-Stanley Coren-dostępne[/B] Quote
marta_gp Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja bym bardzo chciała książkę Leslie McDevitt "Control Unleashed" ;) Quote
pepsicola Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 na sprzedaż pozostały: [B]Polska na czterech łapach-przewodnik Pascal[/B]-sprzedana [B]Okiem psa-John Fisher[/B]-sprzedana [B]Dlaczego twój pies zachowuje się w ten sposób? Stanley Coren[/B]-sprzedana [B]Jak rozmawiać z psem-Stanley Coren-[/B]sprzedana[B] Mój pies świadczy o mnie Kilcommons&Wilson[/B] Quote
natasza Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Sprzedam książki --[B]GROOMING MANUAL FOR THE DOG AND CAT[/B], używaną w dobrym stanie/po angielsku/ Aukcja jest na allegro BCM. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=847852937[/URL] --[B]Encyclopedie De La Nutrition Clinique Canine[/B] /po francusku,prawie nówka/ [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=848821813[/URL] W razie pytań zapraszam [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Możliwa zamiana na karmę,zabawki, odżywki itp. Quote
Aneta & Ajwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja przypomnę: Sprzedam książkę "Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa". Książka naprawdę fajna :) . Quote
pepsicola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Aktualizacja-na sprzedaż pozostała książka [B]Mój pies świadczy o mnie Kilcommons&Wilson- [/B]cena 15zł[B], [/B]twarda okładka, stan bardzo dobry Quote
Joko Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Szukam książki "Nowoczasne szkolenie psów tropiących" Bogusław Górny. Nigdzie nie mogę jej dostać :-( Może ktoś z was ma tę książkę i mógłby mi udostępnić, chętnie odkupię, pożyczę, może ktoś ma w pdf ? Byłabym niezmiernie wdzięczna... Quote
Olka_Olga Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='Joko']Szukam książki "Nowoczasne szkolenie psów tropiących" Bogusław Górny. Nigdzie nie mogę jej dostać :-( Może ktoś z was ma tę książkę i mógłby mi udostępnić, chętnie odkupię, pożyczę, może ktoś ma w pdf ? Byłabym niezmiernie wdzięczna...[/QUOTE] Ja mam tę książkę! W super stanie, przez kilka lat leżała na półcę w nadziei, że kiedyś się przyda. Z chęcią ci ją odsprzedam! ;D Quote
Guest Lotty Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Poszukuję książek na temat groomingu (wiem,że fachowa literatura na ten temat jest głównie po angielsku,ale to mi nie przeszkadza).Czy ktoś z Dogomaniaków mógłby coś polecić i ewentualnie odsprzedać za rozsądną cenę. Quote
Hawanka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A ja kupie ksiązki na tema pielegnacji psów i [B]GROOMINGU.[/B] [B]A najbardziej interesuje mnie PORADNIK PIELĘGNACJI PSA ( [URL]http://sklep.pies.pl/popup_image.php?pID=109[/URL] )[/B] Quote
Joko Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Olka_Olga wysyłam ci pw w sprawie książki :-) Quote
madziasto4 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Poszukuję książek, ktore byłyby dostępne w Polsce - [B]Dogs: A Startling New Understanding of Canine Origin, Behavior & Evolution[/B]- Coppinger - [B]Clicker training for obedience[/B]- Morgan Spector - [B]Click for joy[/B]- Karen Pryor Quote
pepsicola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 przypomnę się, sprzedam [B]Mój pies świadczy o mnie Kilcommons&Wilson[/B] Quote
Hawanka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przypominam sie :) Czy nikt naprawde nie ma :placz::placz::placz: !!! Książki na tema pielęgnacji psów i [B]GROOMINGU.[/B] [B]Interesuje mnie najbardziej PORADNIK PIELĘGNACJI PSA ( [URL="http://sklep.pies.pl/popup_image.php?pID=109"][COLOR=#4444ff]http://sklep.pies.pl/popup_image.php?pID=109[/COLOR][/URL] )[/B] Kupie !!!:lol: Quote
Olka_Olga Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Hawanka']Przypominam sie :) Czy nikt naprawde nie ma :placz::placz::placz: !!! Książki na tema pielęgnacji psów i [B]GROOMINGU.[/B] [B]Interesuje mnie najbardziej PORADNIK PIELĘGNACJI PSA ( [URL="http://sklep.pies.pl/popup_image.php?pID=109"][COLOR=#4444ff]http://sklep.pies.pl/popup_image.php?pID=109[/COLOR][/URL] )[/B] Kupie !!!:lol:[/QUOTE] Ja mam te pozycje, nie używałam, bo nie miałam potrzeby. Zapraszam na priv ;) Quote
Ania i Salma Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Czy ktoś ma do sprzedania: - "[B]Control Unleashed[/B]", Leslie McDewitt - "[B]Click for joy[/B]", Melissa Alexander - "[B]Psi rok"[/B] [B]- "Wszystko co uslyszalem od moich psow"[/B], Jon Katz Quote
Hawanka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Olka_Olga']Ja mam te pozycje, nie używałam, bo nie miałam potrzeby. Zapraszam na priv ;)[/QUOTE] Wyczyść skrzynke bo nie moge PW wysłać ;) Quote
yamayka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gdzie mogę (jeśli mogę)dostać [B]Nowoczesne szkolenie psów tropiących[/B] pana Górnego? Quote
jola123 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='yamayka']Gdzie mogę (jeśli mogę)dostać [B]Nowoczesne szkolenie psów tropiących[/B] pana Górnego?[/QUOTE] ja też poszukuje używanej w atrakcyjnej cenie :D Quote
JustynaJK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kupię za rozsądną cenę album wydany przez Eukanubę Quote
Hawanka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='JustynaJK']Kupię za rozsądną cenę album wydany przez Eukanubę[/QUOTE] a jest coś takiego??? masz zdjecie okładki??? Quote
Recommended Posts