Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aneta & Ajwi']Sprzedam książki "Życie na trzy psy" i "Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa". Książki wyglądają jak nowe. Informacje na PW.[/quote]

Nikt nie chce?
"Życie na trzy psy" 15 + przesyłka
"Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa" 20zł + przesyłka

Posted

[quote name='grrrond']Słuchaj, ja też miałam problem z dostaniem drugiej części i dopiero w główne siedzibie Multico w Warszawie, bodajże na towarowej ją dostałam. Oni mieli tam dużo sztuk, a do empików nie wysyłali żadnej. Fakt, było to jakis czas temu, ale warto zadzwonić.[/quote]

ok -jutro poprobuje... ale nie wiem co to da :shake:

Posted

[quote name='Aneta & Ajwi']Nikt nie chce?
"Życie na trzy psy" 15 + przesyłka
"Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa" 20zł + przesyłka[/quote]

Nie wiem czy komuś by się opłacało ;)
Książka nowa kosztuje już teraz 15 czy 16, też plus wysyłka
A ma się całkiem nową ;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[COLOR=navy]Poniewaz nie moge nigdzie kupic [B]'Encyklopedii psow rasowych' Rabera tom 2[/B] -to zwracam sie z uprzejma prosba do posiadaczy tej encyklopedii...[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=navy][B]Potrzebuje ksera na temat 2 ras[/B]... moga byc skany -oczywiscie pokryje wszelkie koszty, czy ktos moze mi pomoc?[/COLOR]

Posted

[quote name='z_pastorowej_sfory'][COLOR=navy]Poniewaz nie moge nigdzie kupic [B]'Encyklopedii psow rasowych' Rabera tom 2[/B] -to zwracam sie z uprzejma prosba do posiadaczy tej encyklopedii...[/COLOR]

[COLOR=navy][B]Potrzebuje ksera na temat 2 ras[/B]... moga byc skany -oczywiscie pokryje wszelkie koszty, czy ktos moze mi pomoc?[/COLOR][/quote]
pisz na PW co Cię interesuje ;)

Posted

[quote name='mimoza']Masz PW. Mam tylko te ksiazki, ktore wymieniam, bo tylko takie kupilam do prywatnego uzytku.

Z beletrystyki mam [B]"Marley i ja"[/B] [COLOR=Red]cena 15zl[/COLOR].
[/quote]

[quote name='Inkaa']Sprzedam!
* [B]marley i ja [/B]
* pies, który kochał zbyt mocno
* zabawy z psem
* urlop z psem
* kliker - skuteczne szkolenie psów
* pozytywne szkolenie psów dla żółtobiobów
*[/quote]

Nie wiem wprawdzie, czy jeszcze są to aktualne oferty, ale zawsze warto spytać.

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=4][B][COLOR=SeaGreen][SIZE=2]Szukam do odkupienia tej książki może ktoś ma na zbyciu (posłużę się fotką zamieszczoną wcześniej w tym temacie)

[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=SeaGreen]"Rasy Psów" E.M. Kramer[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=SeaGreen][SIZE=2]
[URL="http://img37.imageshack.us/img37/7851/rasypsow.jpg"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/7851/rasypsow.jpg[/IMG][/URL]
[/SIZE]
[/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Ati']poszukuje Encyklopedie Psow Rasowych cz II Hansa Rabera[/quote]

Częśc pierwsza była w zeszłym roku do kupienia na allegro, za jedyne 50 zl. Częśc II z tego co wiem, jest nieosiągalna, pozycja długo nie wznawiana, ale pod względem treści skarb.
Ja sfotografowałam strona po stronie od znajomego dział z opisami ras legawych.:knuje:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie
poszukuję dwoch pozycji
1) Tajemne życie psów- Elizabeth Thomas
2) Clicker training for obedience- Morgan Spector

Jeśli ktoś miałby do sprzedania, albo chociaż namiar na nie, będę wdzięczna.

Posted

[quote name='madziasto4']
1) Tajemne życie psów- Elizabeth Thomas[/QUOTE]

Coś mi się kojarzy, że mam tą książkę. :cool3: Jednak wszystkie psie książki wywiozłam na wieś, wiec nie mam jak sprawdzić. :shake: Nie wiem, kiedy tam pojadę, ale będę o tobie pamiętać. ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='katik']Coś mi się kojarzy, że mam tą książkę. :cool3: Jednak wszystkie psie książki wywiozłam na wieś, wiec nie mam jak sprawdzić. :shake: Nie wiem, kiedy tam pojadę, ale będę o tobie pamiętać. ;)[/QUOTE]
Dzieki za dobre chęci, ale jakimś cudem parę dni temu znalazłam te ksiazke na allegro, w zakończonych już aukcjach. Okazało się, ze oferta jest jeszcze aktualna, i mam juz książke :)

Ale prosba o druga pozycje
CLICKER TRAINING FOR OBEDIENCE- Morgan Spector
jest nadal aktualna :)