Aneta & Ajwi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Aneta & Ajwi']Sprzedam książki "Życie na trzy psy" i "Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa". Książki wyglądają jak nowe. Informacje na PW.[/quote] Nikt nie chce? "Życie na trzy psy" 15 + przesyłka "Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa" 20zł + przesyłka Quote
z_pastorowej_sfory Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='grrrond']Słuchaj, ja też miałam problem z dostaniem drugiej części i dopiero w główne siedzibie Multico w Warszawie, bodajże na towarowej ją dostałam. Oni mieli tam dużo sztuk, a do empików nie wysyłali żadnej. Fakt, było to jakis czas temu, ale warto zadzwonić.[/quote] ok -jutro poprobuje... ale nie wiem co to da :shake: Quote
Berneska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Aneta & Ajwi']Nikt nie chce? "Życie na trzy psy" 15 + przesyłka "Co mówi mój pies, czyli jak zrozumieć język psa" 20zł + przesyłka[/quote] Nie wiem czy komuś by się opłacało ;) Książka nowa kosztuje już teraz 15 czy 16, też plus wysyłka A ma się całkiem nową ;) Quote
THE DEATH Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ja bym chciała kupić ksiązki Stanley'a Coren'a, a mianowicie: Dlaczego kochamy psy Tajemnice psiego umysłu Inteligencja psów Prosze o info na PW Quote
Aneta & Ajwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jeśli ktoś chętny, to mogę sprzedać "Okiem psa", oraz dwie książki o jamnikach. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę na PW :) . Quote
Hawanka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Szukam dobrej książki na temat szkolenia Psów[/FONT] :razz: Quote
mora Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 a ja bym nabyła ksiązkę o pasieniu i zaganianiu bydła:roll: Quote
z_pastorowej_sfory Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [COLOR=navy]Poniewaz nie moge nigdzie kupic [B]'Encyklopedii psow rasowych' Rabera tom 2[/B] -to zwracam sie z uprzejma prosba do posiadaczy tej encyklopedii...[/COLOR] [COLOR=#000080][/COLOR] [COLOR=navy][B]Potrzebuje ksera na temat 2 ras[/B]... moga byc skany -oczywiscie pokryje wszelkie koszty, czy ktos moze mi pomoc?[/COLOR] Quote
eria Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='z_pastorowej_sfory'][COLOR=navy]Poniewaz nie moge nigdzie kupic [B]'Encyklopedii psow rasowych' Rabera tom 2[/B] -to zwracam sie z uprzejma prosba do posiadaczy tej encyklopedii...[/COLOR] [COLOR=navy][B]Potrzebuje ksera na temat 2 ras[/B]... moga byc skany -oczywiscie pokryje wszelkie koszty, czy ktos moze mi pomoc?[/COLOR][/quote] pisz na PW co Cię interesuje ;) Quote
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ma ktoś Marley i Ja? wersję polską. Ja niestety natykam się na same anglojęzyczne :/ Quote
psiulka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='mimoza']Masz PW. Mam tylko te ksiazki, ktore wymieniam, bo tylko takie kupilam do prywatnego uzytku. Z beletrystyki mam [B]"Marley i ja"[/B] [COLOR=Red]cena 15zl[/COLOR]. [/quote] [quote name='Inkaa']Sprzedam! * [B]marley i ja [/B] * pies, który kochał zbyt mocno * zabawy z psem * urlop z psem * kliker - skuteczne szkolenie psów * pozytywne szkolenie psów dla żółtobiobów *[/quote] Nie wiem wprawdzie, czy jeszcze są to aktualne oferty, ale zawsze warto spytać. Quote
sylrwia Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [SIZE=4][B][COLOR=SeaGreen][SIZE=2]Szukam do odkupienia tej książki może ktoś ma na zbyciu (posłużę się fotką zamieszczoną wcześniej w tym temacie) [/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=SeaGreen]"Rasy Psów" E.M. Kramer[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=SeaGreen][SIZE=2] [URL="http://img37.imageshack.us/img37/7851/rasypsow.jpg"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/7851/rasypsow.jpg[/IMG][/URL] [/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE] Quote
camili Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A ja szukam książki Bruce Fogle "[I]Cocker Spaniel[/I]" lub podobnej o takiej samej tematyce. Quote
Ati Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 poszukuje Encyklopedie Psow Rasowych cz II Hansa Rabera Quote
z_pastorowej_sfory Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ati']poszukuje Encyklopedie Psow Rasowych cz II Hansa Rabera[/quote] Wszyscy tego poszukują :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Chantell Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 nie dziwię się, że tego wszyscy szukają. Ja mam i jest boska :loveu: Quote
Theogonia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Ati']poszukuje Encyklopedie Psow Rasowych cz II Hansa Rabera[/quote] Częśc pierwsza była w zeszłym roku do kupienia na allegro, za jedyne 50 zl. Częśc II z tego co wiem, jest nieosiągalna, pozycja długo nie wznawiana, ale pod względem treści skarb. Ja sfotografowałam strona po stronie od znajomego dział z opisami ras legawych.:knuje: Quote
JustynaJK Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Poszukajcie w Matrasach i Empikach-można kupic,widziałam niedawno komplet i nawet się zdziwiłam:roll: Quote
Ati Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A ja znalazlam II Hansa Rabera- musze sie pochwalic:)Chyba ta sztuka czekala na mnie:) Quote
gibi23 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zdradź jeśli możesz gdzie znalazłaś tą książeczkę, czy przypadkiem nie na allegro? Ja się właśnie zgapiłam.. :( Quote
madziasto4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witajcie poszukuję dwoch pozycji 1) Tajemne życie psów- Elizabeth Thomas 2) Clicker training for obedience- Morgan Spector Jeśli ktoś miałby do sprzedania, albo chociaż namiar na nie, będę wdzięczna. Quote
katik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='madziasto4'] 1) Tajemne życie psów- Elizabeth Thomas[/QUOTE] Coś mi się kojarzy, że mam tą książkę. :cool3: Jednak wszystkie psie książki wywiozłam na wieś, wiec nie mam jak sprawdzić. :shake: Nie wiem, kiedy tam pojadę, ale będę o tobie pamiętać. ;) Quote
madziasto4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='katik']Coś mi się kojarzy, że mam tą książkę. :cool3: Jednak wszystkie psie książki wywiozłam na wieś, wiec nie mam jak sprawdzić. :shake: Nie wiem, kiedy tam pojadę, ale będę o tobie pamiętać. ;)[/QUOTE] Dzieki za dobre chęci, ale jakimś cudem parę dni temu znalazłam te ksiazke na allegro, w zakończonych już aukcjach. Okazało się, ze oferta jest jeszcze aktualna, i mam juz książke :) Ale prosba o druga pozycje CLICKER TRAINING FOR OBEDIENCE- Morgan Spector jest nadal aktualna :) Quote
Recommended Posts