Maghda Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Sprzedam książki: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1uCcB/ Quote
pinczerek2803 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Kupię książki dla technika weterynarii. Quote
gryf80 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Kupię książki dla technika weterynarii. a jakie potrzebujesz-pisz nazwe i autora Quote
Guliett4 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Mam kilka używanych książek na sprzedaż: - "Marley i Ja" John Grogan - "Z miłości do psa" Patrcia McConnell - "Wszystko, co usłyszałem od moich psów" Jon Katz - "Psi rok" Jon Katz - "Wspaniała Grace" Dan Dye, Makr Beckloff - "Po obu końcach smyczy" Zofia Mrzewińska - "Szczęśliwy pies" Dorota Sumińska - "Psi żywot" Peter Mayle - "Przesadnik kynologiczny" Małgorzata Caprari - "Szkoła dla psów" Schlegl - Kofler + "Mój pies jest piękny", "Mój pies jest grzeczny", "Mój pies jest zdrowy" do oddania za koszty przesyłki. Kontakt tylko na PW, zapraszam. Chętnie kupię książkę "Po obu końcach smyczy" jeśli jest jeszcze aktualne. Quote
Mopsy Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Poszukuję ksiazek: The Winning Edge: Show Ring Secrets George Alston, Born to Win, Breed to Succeed Patricia Craige Trotter, New Secrets of Successful Show Dog Handling - Green , Migliorini Quote
Kanantar Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Sprzedam książkę ,,Jak nauczyć teorii względności swojego psa" autorstwa Chad Orzel. Książka nowa, nawet nie czytana. Więcej info priv. Quote
Gosiapk Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Kupię zestaw książek z historii Polski "Polska. Dzieje cywilizaji i narodu" http://www.antykwariat.waw.pl/ksiazka,1046384/praca_zbiorowa_polska_dzieje_cywilizacji_i_narodu_6_tomow,200696.html Quote
Rosemary Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Sprzedam książki: -"Rasy psów" Eva Maria Kramer, 1998r, 10zł -"Przygotuj psa na wystawę"- Janice Gardner, 20zł -"Como, wróć" Steven Winn, 12zł -"Misja szczeniak" ppłk Jay Kopelman, 12zł Do książkek należy doliczyć koszt wysyłki. Możliwa drobna negocjacja ;) Quote
AjriszZona Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Sprzedam książki autorstwa Mnichow z New Skete "Jak być najlepszym przyjacielem psa" 15 zł "Jak wychować szczenię" 15 zł Przy zakupie dwóch książek jednocześnie, możliwa negocjacia ceny! Linki do ogłoszenia na OLX tutaj i tutaj Quote
Domnia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Sprzedam książki: "Wszystko o psach" - Heike Schmidt - Roger 25zł "Poradnik domowy - Jak pomóc chorym zwierzętom?" - Dr. P Rousselet- Blanc 5zł "Dobry pies" John Katz 20zł "Psi rok" John Katz 20zł "Pies" Anna Marek 25 zł "101 psich sztuczek" Kyra Sundance i Chalcy 25zł "Agility" Viviane Theby & Michaela Hares 20zł "Kieszonkowy Przewodnik PSY" 10zł "Co jeśli mój pies..." Jim Evans 20zł "Szkolenie psa w cztery tygodnie" Ophelia Nick 15zł "Psy rasowe" 10zł "Rasy psów Kompendium" 25zł "Labrador - psy rasowe" 5zł "Szczenię - zachowanie i szkolenie" Sarah Heath 5zł _____________________________________ I coś kociego: "Kot instrukcja obsługi" 15zł "Poradnik hodowcy kotów" Elżbieta Wirth- Dzięciołowska 25zł "Kot - 100 sposobów na jego poznanie" Roger Tabor 20zł "Koty - album fakt" 5zł Czasopisma o psach (150 sztuk) - 80 zł ZDJĘCIA : http://zapisz.net/gal.php?id=559f869bb6e3b Quote
klaudiaZak Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Kupię książkę "zachowania agresywne u psów", ewentualnie inne o agresji u psów. Kupię także książki dotyczące żywienia lub pielęgnacji psów. Quote
Pawss Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Poszukuję książki w której znajdę rady o resocjalizacji dorosłego psa. Tzn. o tym jak mniej więcej pozbyć się nieufności do obcych u psa, agresji lękowej itp. Jakieś tytuły. Quote
Rumi. Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Poszukuję książki w której znajdę rady o resocjalizacji dorosłego psa. Tzn. o tym jak mniej więcej pozbyć się nieufności do obcych u psa, agresji lękowej itp. Jakieś tytuły. "Mój pies się nie boi" Quote
nichya&nazir Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Do sprzedania mam nową książkę The Ultimate Guide to Rally-O Cena: 130 zł (już z wysyłką) Quote
tucha Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 W bazarkach dałam już ogłoszenie, ale wrzucam i tu: Potrzebuję książek związanych z weterynarią-anatomia, choroby, chów etc. Nie podaję konkretów, potrzebuję wszystkiego co z tym związane, więc rozpatrzę każdą propozycję. Najchętniej widziane są książki wydane niedawno aby zawierały aktualne lub w miarę aktualne dane i informacje. Książki oczywiście mogą być używane, sfatygowane- byleby dało się je użytkować. Ktoś coś ma na półce i chciałby odsprzedać? Quote
feluska997 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 W bazarkach dałam już ogłoszenie, ale wrzucam i tu: Potrzebuję książek związanych z weterynarią-anatomia, choroby, chów etc. Nie podaję konkretów, potrzebuję wszystkiego co z tym związane, więc rozpatrzę każdą propozycję. Najchętniej widziane są książki wydane niedawno aby zawierały aktualne lub w miarę aktualne dane i informacje. Książki oczywiście mogą być używane, sfatygowane- byleby dało się je użytkować. Ktoś coś ma na półce i chciałby odsprzedać?Takich Ale takich bardziej na poziomie tech. wet. czy weterynarii? Z zootechniki też coś miałam, zobaczę w tygodniu co mi się tam ostało. Z tym, że nówki to nie są... ale w sumie anatomia bardzo się nie zmieniła :) Miałam też Biochemię Harpera, sprawdzę czy jej nie spaliłam w akcie nienawiści (http://kwejk.pl/obrazek/2198405/sposoby-na-bezsennosc-ktore-poznasz-na-medycynie.html) ;) Swoją drogą szukam w jakiejkolwiek formie "Katalogu psich fryzur", obojętnie które wydanie i ogólnie wszystkiego (czego jeszcze nie mam) związanego z groomingiem. Quote
tucha Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ale takich bardziej na poziomie tech. wet. czy weterynarii? Z zootechniki też coś miałam, zobaczę w tygodniu co mi się tam ostało. Z tym, że nówki to nie są... ale w sumie anatomia bardzo się nie zmieniła :) Miałam też Biochemię Harpera, sprawdzę czy jej nie spaliłam w akcie nienawiści (http://kwejk.pl/obrazek/2198405/sposoby-na-bezsennosc-ktore-poznasz-na-medycynie.html) ;) Swoją drogą szukam w jakiejkolwiek formie "Katalogu psich fryzur", obojętnie które wydanie i ogólnie wszystkiego (czego jeszcze nie mam) związanego z groomingiem. Póki co na poziomie technika, jednakże takie na "wyższym poziomie" także mogą być. Quote
gryf80 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 sprzedam Fizjologię zwierząt Krzymowskiego , Biotechnologię zwierzat PWN, Mikrobiologię zwierząt (wydanie bodajże z 80 r.)z wirusologią.a oprócz tego: -układ nerwowy obwodowy zw.domowych chomiak,flieger,lewandowski-to skrypt.cienki -anatomia topograficzna zw.domowych milarta.troche grubsza ksiązka -diagnostyka i zwalczanie inwazjipasożytniczych zwierząt-gundłach,sadzikowski-skrypt raczej cienki -hodowla i użytkowanie bydła-skryt cineki-litwińczuk -leki autonomicznego ukl.nerwowego -farmakologia i farmakodynamika skrypt cienki ,roliński -ortopedia dużych zwierząt-skserowana -dermatologia pomorskiego skserowana Quote
Berneska Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Kupię książki: Hodowla psów - Kazimierz Ściesiński Poradnik hodowców psów. Genetyka w praktyce- Malcolm Willis Quote
feluska997 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 W bazarkach dałam już ogłoszenie, ale wrzucam i tu: Potrzebuję książek związanych z weterynarią-anatomia, choroby, chów etc. Nie podaję konkretów, potrzebuję wszystkiego co z tym związane, więc rozpatrzę każdą propozycję. Najchętniej widziane są książki wydane niedawno aby zawierały aktualne lub w miarę aktualne dane i informacje. Książki oczywiście mogą być używane, sfatygowane- byleby dało się je użytkować. Ktoś coś ma na półce i chciałby odsprzedać? Okazało się, że większość moich książek poszła na "wieczne nieoddanie". Zostały mi stare skrypty, jakieś mikrobiologie, choroby zakaźne, coś o lekach, ale nie będę wciskać, bo są z lat 80, czasem 90... Przepraszam za zamieszanie. Quote
nichya&nazir Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Sprzedam nową książkę Choroby alergiczne psów P. Prelaud 65 zł z wys. Quote
papatkiole Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Kupię książkę, ksero, skan Barry Eaton "Dominacja u psów. Prawda czy mit" Quote
Recommended Posts