Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I]Ja też mam na "Marleya" ochotę, chociaż narazie to widziałam go tylko na allegro, no bo gdzieżby u nas w mieście takie mieli? Bo raczej nie mają :diabloti:[/I]

Posted

Ilona jedz do Tesco, Leclerka tam jest ;) a i wogole kiedy sie umawiamy na zamiane naszych ksiazek chyba moj Dobry pies u ciebie jest ;)? Ja wyjezdzam w niedziele rano a jutro nie za bardzo... po moim powrocie bedziesz ;)?

• 2 weeks later...
Posted

od dłuuuuuższego czasu szukam książki "Shy Boy -koń który porzucił wolność" Monty Roberts
wszędzie już niedostępna:placz::placz:
może ma ktoś i sprzeda ? pożyczy? skseruje? cokolwiek......:placz:

• 4 weeks later...
Posted

Od jakiegoś juz czasu [SIZE=4]poszukuję książki Zofii Mrzewińskiej "Z kluczem do psa"[/SIZE] (więcej o tutaj: [URL]http://www.czterylapy.pl/product.php?p=1455[/URL] )
Nakład jest już wyczerpany, ale może ktoś ma do odsprzedania???
*śliczne oczka* :oops:

Posted

[quote name='Alex_andra']Od jakiegoś juz czasu [SIZE=4]poszukuję książki Zofii Mierzwińskiej "Z kluczem do psa"[/SIZE] (więcej o tutaj: [URL]http://www.czterylapy.pl/product.php?p=1455[/URL] )
Nakład jest już wyczerpany, ale może ktoś ma do odsprzedania???
*śliczne oczka* :oops:[/quote]

[I]Chyba chodzi o Panią Mrzewińską. ;) Musisz zaglądać co jakis czas na bazarek, może akurat ktoś będzie miał?[/I]

• 1 month later...
Posted

mam do sprzedania 7 tomów1-4 i 8-10 wielkiej Encyklopedii PSY autor [B][SIZE=6][SIZE=3]Bruce Fogle[/SIZE] [/SIZE][SIZE=2]Stan idealny,2-3 przejrzane [/SIZE][/B]
[B][SIZE="5"]Sprzedam komplet za 40 + przesyłka[/SIZE][/B]

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

[B][SIZE=3]RASY PSÓW EVA MARIA KRAMER[SIZE=2] Kupię lub pożyczę stare takie małe wydanie książki ze zdjęciami psów tej autorki, czy ma ktoś na zbyciu albo pożyczyć? :lol:[/SIZE]
[/SIZE][/B]

Posted

Ja mam książkę Evy Marii Kramer "rasy psów".Wydanie jest rozszerzone o 100 ras.Polecam ją!...i radzę raczej odwiedzić księgarnie:razz: Bo ja mojej książki nie oddam za nic :eviltong:

Posted

[quote name='kredka']Ja mam książkę Evy Marii Kramer "rasy psów".Wydanie jest rozszerzone o 100 ras.Polecam ją!...i radzę raczej odwiedzić księgarnie:razz: Bo ja mojej książki nie oddam za nic :eviltong:[/quote]
Hej
nie chodzi o aktualną, ta na półce już dawno:evil_lol:
chodzi o bodajże pierwsze wydanie w formie małej książeczki :roll:

Posted

[B][FONT=Arial Black]Mam do sprzedania roczniki Mój pies 2005,2006,2007,2008 :p JAK NOWE :mdrmed: [/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black]Szczegóły na PW [/FONT][/B]
:Dog_run:

• 1 month later...
Posted

Sprzedam książki:
1. "Pies, który kochał zbyt mocno" N. Dodman - 25 zł
2. "Świat w którym żyją zwierzęta" V.B. Droscher - 10 zł
3. "Poradnik posiadaczy psów" T. David,B.R. Winkler - 15 zł
4. "Kochane kundelki" - 5 zł
5. "Dlaczego pies merda ogonem" D. Moris - 10 zł
6. "Tajemne życie psów" E.M. Thomas - 15 zł
7. "Psy rasowe" - 10 zł

Koszt wysyłki wg cennika Poczty Polskiej.
Szczegółowe informacje nr gg 8868105

Posted

[quote name='Nikon'][B][SIZE=3]RASY PSÓW EVA MARIA KRAMER[SIZE=2] Kupię lub pożyczę stare takie małe wydanie książki ze zdjęciami psów tej autorki, czy ma ktoś na zbyciu albo pożyczyć? :lol:[/SIZE]
[/SIZE][/B][/quote]
ja mam tą starą wersję, ale nie oddam :diabloti:

[QUOTE][B][I]właśnie też chcę Marleya :cool3:[/I][/B][/QUOTE]

ja kupiłam Marleya na allegro, tanio bo książka była używana ale nie zniszczona w ogóle ;) poszukaj, może też ci się uda znaleźć

Posted

Poszukuje książki pt. 'Nowoczesne szkolenie psów tropiących' B. Górnego i wszędzie gdzie szukałam w internecie jest 'czasowo niedostępna' :roll: Wiecie, gdzie można ją dostać? :cool3:

Posted

Sprzedam!
* marley i ja
* pies, który kochał zbyt mocno
* zabawy z psem
* urlop z psem
* kliker - skuteczne szkolenie psów
* pozytywne szkolenie psów dla żółtobiobów
*

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[FONT=Arial Black][COLOR=Red]Mogę odsprzedać:[/COLOR][/FONT]

[B]WIELKĄ ENCYKLOPEDIĘ PSY - ZDROWIE[/B] (7 tomów).
Książki są nowe - cena rynkowa 125,93

[B]WIELKĄ ENCYKLOPEDIĘ PSY - RASY[/B] (7 tomów).
Książki są nowe - cena rynkowa 119,94

Mam też 8 część - SZKOLENIE - dorzucę gratis jak ktoś by chciał dwa komplety. ;)

Mój numer 501 133 455 (nie dzwonić z zastrzeżonych bo owych nie odbieram) albo kontakt na maila.

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga :)

:bluepaw: Pilnie poszukuje [B]Encyklopedii Psów Rasowych tom II autorstwa Hansa Rabera [/B]jesli wiecie, gdzie moge znaleźć dajcie znac, proszę :)

:bluepaw: Odsprzedam [U]NOWĄ[/U] książkę [B]Poradnik dla hodowców psów. Genetyka w praktyce. Autor: Malcolm B. Willis.[/B] (ksiazka nowa -wykupione 2 ostatnie egz. z ksiegarnii) -szczegoly na maila:
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
lub PW :)

Pozdrawiam
Mariusz