puli Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Staszko&Aras']Dzięki, Berek, dobrze wiedzieć jaką rolę tu w rzeczywistości spełniasz... choć w poprzedniej epoce (socjal/komun) dorobiłbyś się na tym większego majątku niż dzisiaj ;)[/quote] Musisz byc bardzo młody, skoro nie wiesz, ze własnie poprzednia epoka charakteryzowała sie kompletnym lekcewazeniem prywatnej własności. Kradziez była wtedy często traktowana jako sposób na zycie i jak widac dla niektórych to wciąż jest norma a nie przestepstwo. Quote
Alcazar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 co to znaczy że fisher wycofał się? staszko&aras czemu od razu zamykać włascicieli kserokopiarek to bardzo przydatne urządzenie, ty nigdy niekorzystałeś z takich rzeczy? Quote
Kitka20 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No właśnie natrafiłam na temat gdzie właśnie tu na dogomani przesyłacie sobie książki. Nie miałabym do tego nic ale popatrzcie na to z innej strony: Ja nic nie wiedząca nie świadoma, że popełniam przestępstwo wysłałam książkę "Okiem psa" pewnej dziewczynie chciałam jej pomóc. Za co była niezła nagonka i nawet bez ostrzeżenia zaczeli mnie straszyć policją. Dlaczego tutaj w tym wątku to jest bezkarne?????Czuję się urażona Quote
Berek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kitka, nie rozumiem - no przecież tłumaczymy forumowiczom że to jest nielegalne, zwłaszcza Atenie ktora wypowiedziała się publicznie że rozsyła książki. :-o Quote
Ania012 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Poszukuję ksiązki "Sport z psem", która jest nie do dostania w tradycyjny sposób. Jeżeli ktoś z was ją posiada a jest mu zbędna chętnie ją odkupię lub chociaż pożyczę do skserowania. Książka jest mi bardzo potrzebna przy pisaniu pracy inżynierskiej. Proszę pomóżcie!!! Quote
Kati Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Czy chodzi ci o ksiażkę "każdy pies to potrafi, sport z psem"? :roll: Nie tak dawno widziałam ja w jakiejś księgarni albo na wystawie. Ja mam ta książkę, ale jej nie sprzedam, jedynie mogłabym pożyczyć. Quote
rufka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Poszukuje książki "Genetyka weterynaryjna" B.Kosowska, książka trudno dostępna i niestety pilnie potrzebna Quote
jefta Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Posiadam taką, ale dwóch autorów B. Kosowska i B. Nowicki wyd. PZWL 1999, skąd jesteś? Quote
rufka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 to ta książka tylko nie pamiętałam tego drugiego autora a chciał/abyś/byś ją odsprzedać? jestem z wrocławia (gg 1027743) Quote
nadzieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo prosze o linki z ksiazkami o psach i ih pilegnacji mojemil [email][email protected][/email] Quote
Bewarka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Coś mi się nie widzi taka kradzież :roll: co innego, jeśli autor książki opublikował nią w internecie...ale takie coś mi się nie podoba... Quote
Guest Mrzewinska Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Przez internet wolno przesylac tylko te ksiazki, ktorych wydawca lub autor wyrazil na to zgode, w kazdym innym przypadku to kradziez. Zofia Quote
Atena Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Już od dawna nie rozsyłam książek wysłałam tylko paru osobą, resztę odesłałam z kwitkiem. Sama nie czytam E-booków, a potrzebne mi były aby sprawdzić czy się opłaca kupić czy nie są podobne do tych które już mam:roll:. Quote
efka5 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bardzo chciałabym kupić ksiązkę pt. "Psy i wojny" Blythe Hamer wyd. KDC 2002 . Kto ma tą ksiażkę i mógłby sprzedać proszę o kontakt na email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
psiulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [I]Odsyłam tutaj ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31937[/URL][/I] Quote
blaira Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Poszukuje ksiazek : "Gutes handling" Elke Peper moze byc wersja niemiecka "Ausstellungen" Beyersdorf bede wdzieczna za kazde cenne info badz propozycje sprzedazy, bardzo mi zalezy! pozdr. Quote
GameBoy Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 kupię " mroczną wieżę" kinga tom 4-7 pzdr Quote
magia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 hej, Poszukuje ksiazek na temat zachowania, psychiki psa, a takze czegos na temat szkolenia, motywowania itp. :D slowem wszystkieg zeby dobrze wychowac psa :) zaczynajac od poczatku potrzebuje tego dla moich rodzicow i ich mlodego owczarka niemieckiego. Mama juz sporo sie nauczyla ale chciala bym zeby mogla sobie na czyms wiedze dalej budowac :) pozdrawiam Quote
Wiwi Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 polecam dział czytelnia, szczególnie wątek indeks ksiąg nakazanych, tam sa polecane swietne książki z różnych dziedzin dot. psa, na pewno znajdzies cos interesujacego :) Quote
Mada&Teodor Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [B][COLOR=Green]Zgadza się. Przed założeniem tematu, proszę skorzystać z wyszukiwarki. Temat przenoszę. [/COLOR][/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96206[/URL] [B][COLOR=Green]Mod[/COLOR][/B] [B][/B] Quote
magia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 owszem napewno bym z niej skorzystala gdyby chocbyla dostapna... :/ Quote
dog_master Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Powiedzcie mi, gdzie dostane ksiazke "ENCYKLOPEDIA PSÓW RASOWYCH TOM II - Hans Räber" - to jest ta dosc popularna, dwutomowa encyklopedia, z pierwszym tomem nie problem, ale drugiego nigdzie nie moge dostac Rodzice sie zgodzili, zeby mi ją kupic, tylko, ze ... nie moge jej dostac ;( Quote
JustynaJK Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kupowałam niedawno na allegro,widziałam w zeszłym tygodniu w Matrasie oraz w Empiku Powodzenia P.S B.dobry wybór Quote
dog_master Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzieki :) Podzwonie jutro :) [eh, widze, na Allegro za 8 dych poszlo... :(] Quote
JustynaJK Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no właśnie ją kupiłam dla koleżanki,która czekała na okazję parę lat Quote
Recommended Posts