Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. jestem tu pierwszyraz poniewaz zamierzam kupic yorka i chce sie was poradzic. Wybralam juz dwie hodowle i jesto to montezuma i piccolo cane. Niestety wybor jest bardzo cieżki wiec postanowilam siegnac po wasza rade. Bede bardzo wdzieczna jesli napiszecie mi ktora wy byscie wybrali i dlaczego :lol: aha i tak na marginesie to zamierzam wystawiac pieska. Prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje.

Posted

Witam.Ja właśnie oczekuję na pieska z hodowli Angielski Lord.Poczytaj w na stronie tej hodowli.Sa akurat pieski i suczki.Ta hodowlę poleciło mi wiele osób i z paru źródeł wiem że tam szczeniaki nie żyja w klatkach tylko w domu i śpią w łóżeczku dzięcęcym.Niedowiary ale tak jest.Szczeniaki są teraz po pięknych utytułowanych rodzicach.Poczytaj na stronie [URL="http://www.angielskilord.com"]www.angielskilord.com[/URL] miot "F" .

Posted

[quote name='p.a.u.l.a']Witam. jestem tu pierwszyraz poniewaz zamierzam kupic yorka i chce sie was poradzic. Wybralam juz dwie hodowle i jesto to montezuma i piccolo cane. Niestety wybor jest bardzo cieżki wiec postanowilam siegnac po wasza rade. Bede bardzo wdzieczna jesli napiszecie mi ktora wy byscie wybrali i dlaczego :lol: aha i tak na marginesie to zamierzam wystawiac pieska. Prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje.[/quote]
Witaj. Znam montezuma tylko z opowieści i chodzą różne plotki więc nie mogę się jakoś obiektywnie wypowiedzieć. Jest to hodowla z mojego miasta Ty tez? :p

Guest Agata_B
Posted

Ja powiem tak - montezumy nie polecam, nie będę uzasadniała dlaczego, bo o takich rzeczach na forum pisać nie wypada.

Posted

Witajcie.Myślę,że jeżeli ktoś nie poleca konkretnej hodowli to wypada uzasadnić.Napewno bym szukała hodowli wyłącznie domowej,takiej gdzie nie izoluje się zwierząt w osobnych pomieszczeniach,hodującej góra dwie rasy psów.
Wybór naprawdę trudny,ale wiedz jedno,że nie ma hodowli w której nie zdaży się wadliwy psiak.Jednak największy nacisk ja postawiłabym na psychikę,ponieważ ze średniej jakości,fajnym psychicznie psiakiem jest o niebo lepsze życie niż z pięknym championem,(gdzie wiadomo ,że na którejś z kolejnych wystaw przestanie wygrywać)tchórzliwym i lękliwym.
Pozdrawiam i życzę udanego zakupu:)

Posted

Zadzwoń tam gdzie Ci pisałem.Bukolika lub Angielski Lord.Jak mi podasz swój email to Ci wyślę filmik bierzący w jakim kojcu szczeniaki śpią,bo akurat tu nie umiem wrzucic a warto -DLA PRZYKŁADU PSEUDO HODOWCOM:angryy:

Posted

[quote name='Louneliness']Radzę Ci abyś wyborem hodowlii nie kierowała się odległością, ja się kierowałam i sporo za to zapłaciłam :shake:[/quote]

popieram !!!

przy wyborze nie kieruj się odległością.

Proponuję przeanalizować propozycje różnych hodowli: co proponuje przy wydawaniu psa, co gwarantuje w przyszłości, czy podpisuje umowę itp - to zaprocentuje !!!

Posted

Mam juz yorka :) W piatek zadzwonilam do hodowli skilly york i w sobote pojechalam zobaczyc szczeniaczki i oczywiscie wrocilam z yorkiem :lol: Suczka ma trzy miesiace i jest sliczna :lol: pozdrawiam

Posted

[B][COLOR=orange]Ja polecam CudNatury [URL="http://www.cudnatury.pl"]www.cudnatury.pl[/URL] z tamtąd jest mój piesek. Hodowla w Warszawie. A i ja też nie kierowałam się odległością, po prostu ktoś nam ją polecił, a potem się okazało, że hodowla jest kilka ulic dalej od naszego mieszkania. Ale my tam już nie mieszkamy.[/COLOR][/B]