korek221 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Moje Tygryski Achatina Achatina zrobiły mi "Kinder-niespodziankę" :megagrin: Wzięły i zniosły 396 pół centymetrowych jajec :loveu: Niedługo wyklują się dzidziolki więc jeśli ktoś byłby chętny to niech da znać ,bo zaczynam zbierać zamówienia :) Rodzice są wychowani od 1-centymetrowych maleństw, mam je od Gufi :calus: Quote
angineuuka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Moje Tygryski Achatina Achatina zrobiły mi "Kinder-niespodziankę" :megagrin: Wzięły i zniosły 396 pół centymetrowych jajec :loveu: Niedługo wyklują się dzidziolki więc jeśli ktoś byłby chętny to niech da znać ,bo zaczynam zbierać zamówienia :) Rodzice są wychowani od 1-centymetrowych maleństw, mam je od Gufi :calus: kusi. :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 mam i ja! :laugh2_2: właściwie to jest ich sześć :P Quote
korek221 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Achatina Achatina - dzidziole ok. 1 cm szukają domków ;) Quote
Recommended Posts