luka1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 a jak się taki w muszli klozetowej uczepi, wylęgnie i wyrośnie i wylezie jak będę w trakcie czytania? :crazyeye: Quote
łolkiee Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='luka1']a jak się taki w muszli klozetowej uczepi, wylęgnie i wyrośnie i wylezie jak będę w trakcie czytania? :crazyeye:[/QUOTE] to cie w tylek ugryzie Quote
Equus Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 i wciągnie do kanalizacji i tak powstanie nowy horror "SKORUPA"!!! Quote
elmira Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='luka1']a jak się taki w muszli klozetowej uczepi, wylęgnie i wyrośnie i wylezie jak będę w trakcie czytania? :crazyeye:[/QUOTE] [quote name='łolkiee']to cie w tylek ugryzie[/QUOTE] [quote name='Equus']i wciągnie do kanalizacji i tak powstanie nowy horror "SKORUPA"!!![/QUOTE] :eek2::eek2::eek2: Jak sprzedacie prawa do ekranizacji, to prosze o info:roll: Mnie horror "skorupa" nie przerazi co prawda. Jak by był nakręcony "Pomrów wielki morderca", to bym się zlękła. Quote
MagdaH Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='luka1']a jak się taki w muszli klozetowej uczepi, wylęgnie i wyrośnie i wylezie jak będę w trakcie czytania? :crazyeye:[/QUOTE] Gorzej jak Ci wlezie w trakcie czytania :eek2: A Ty myślisz, że skąd wzięły się Spiderman, Batman...wkrótce Snailman???!!!:thinkerg: Quote
luka1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='MagdaH']Gorzej jak Ci wlezie w trakcie czytania :eek2: A Ty myślisz, że skąd wzięły się Spiderman, Batman...wkrótce Snailman???!!!:thinkerg:[/QUOTE] no dokładnie o tym myślę:smhair2: Quote
korek221 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='MagdaH']Gorzej jak Ci wlezie w trakcie czytania :eek2: A Ty myślisz, że skąd wzięły się Spiderman, Batman...wkrótce Snailman???!!!:thinkerg:[/QUOTE] Ha ha ha Snailman:roflt::roflt::roflt: Quote
luka1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 na razie cisza. Leżą i nic.:smokin: ,:siara: Quote
łolkiee Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 podczaz spryzkiwania zauważyłam ze jedno jajo jest pęknięte:megagrin: Quote
łolkiee Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='elmira']O jejj!:multi: Wykluwają się?:)[/QUOTE] A bo ci ja wiem?? zobaczy sie później może ktoś jajecznicę robił i skorupki powrzucał:P Quote
elmira Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja jednak optuję za wsadzaniem ślimków w marynatę. Mniam. Quote
luka1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 nie rozumię Elmira, uparłaś się je zeżreć? Wstyd, teraz wiem po co soliłaś te ślimaki w ogrodzie. Biedne stworzenia, postawię przed twoją posesją bilbord ostrzegawczy. Quote
korek221 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 jak jajeczko jest pęknięte to się chyba zaczyna wylęg:multi: Quote
luka1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='korek221']jak jajeczko jest pęknięte to się chyba zaczyna wylęg:multi:[/QUOTE] zaglądałam, jajka pękają jedno po drugim, a ja jeszcze ni kupiłam szklarni co by im jedzenie zapewnić Quote
korek221 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 takim maleństwom dużo nie trzeba - ogóreczek + sepia wystarczy:lol: Quote
elmira Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='luka1']nie rozumię Elmira, uparłaś się je zeżreć? Wstyd, teraz wiem po co soliłaś te ślimaki w ogrodzie. Biedne stworzenia, postawię przed twoją posesją bilbord ostrzegawczy.[/QUOTE] "Uwaga, ta kobieta zżera ślimaki" A z tym soleniem, to dawna historia. Zaprzestałam tych praktyk. Quote
masienka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='łolkiee']podczaz spryzkiwania zauważyłam ze jedno jajo jest pęknięte:megagrin:[/QUOTE] a zdarzylas czesci sie pozbyc? :) czy wykluje sie 400 ;D Quote
luka1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='masienka']a zdarzylas czesci sie pozbyc? :) czy wykluje sie 400 ;D[/QUOTE] wiesz, trudno było wybrać, które ma żyć, a które ma być zatłuczone.:-( Teraz już nie zabiję. :shake: Co z nimi zrobimy, nie mam pojęcia. Quote
masienka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 to byl wlasnie moj problem jak mi sie zaczely wykluwac... i teraz ma kolo 200 ;) rosna i chlop mnie z domu chce wygonic bo sie boi, ze niedlugo zaczna sie mnozyc Quote
MagdaH Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='luka1']wiesz, trudno było wybrać, które ma żyć, a które ma być zatłuczone.:-( Teraz już nie zabiję. :shake: Co z nimi zrobimy, nie mam pojęcia.[/QUOTE] na allegro mają branie ;) Quote
MagdaH Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='luka1']wytresuję i zrobię cyrk ślimaczy :lol:[/QUOTE] Już to widzę: ślimy skaczące przez obręcz, stawające na tylnej nóżce i połykające ogień. A potem biegały w kołowrotku... Quote
masienka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='MagdaH']na allegro mają branie ;)[/QUOTE] do czego??? Quote
elmira Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Przestraszyłam się z rana: [url]http://allegro.pl/slimak-helena-bialystok-zabojca-slimakow-i1345750185.html[/url] Quote
Recommended Posts