tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Sympatyczne menu! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20doin/15_9_27.gif[/IMG][/quote] Z prezentem przyszłaś ? :loveu: [quote name='laurin']:splat: :cooldevi: a to tak, rzeczywiście[/quote] :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Z prezentem przyszłaś ? :loveu: [/quote] Neee, to twoje zakupy :evil_lol: z prezentem jeszcze przyjdę :cool3: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Neee, to twoje zakupy :evil_lol: z prezentem jeszcze przyjdę :cool3:[/quote] :evil_lol: Zapraszam, zapraszam :megagrin: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Zapraszam, zapraszam :megagrin:[/quote] OK, dziś wieczorem dostaniesz kaczuszkę [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/127v.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']OK, dziś wieczorem dostaniesz kaczuszkę [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/127v.gif[/IMG][/quote] Kaczuszki lubią kaczuszki :loveu: Chwaliłam się już, ze ustawa o przychodzeniu na 4 rano do pracy weszła od wczoraj w życie ? :cool1: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Kaczuszki lubią kaczuszki :loveu: Chwaliłam się już, ze ustawa o przychodzeniu na 4 rano do pracy weszła od wczoraj w życie ? :cool1:[/quote] Cieszę się, że lubisz [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/h009.gif[/IMG] Nieee, już nie będzie na 10.00? Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Cieszę się, że lubisz [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/h009.gif[/IMG] Nieee, już nie będzie na 10.00?[/quote] :cool3: Będzie .. aktualnie Darek chodzi na 4 :cool1: Następne dwa tygodnie należą do mnie :multi: :cool1: Wspaniale będzie wstawać o 3:30 :loveu: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :crazyeye: jakoś sobie nie wyobrażam:shake: mój tata wstaje o 4 Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']:crazyeye: jakoś sobie nie wyobrażam:shake: mój tata wstaje o 4[/quote] Widzieliście gdzieś firmę w której biuro nocki robi? :roflt: No cóż .. w Bydgoszczy już jedna taka jest :ylsuper: I akurat mi przyszło w niej pracować :grins: Do tej pory jak szłam na rano to wstawałam o 4:20 :roll: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']współczuję :glaszcze: może pora pracę zmienić;)[/quote] Już próbowałam, ale to kiepski moment :shake: Mało ofert .. firmy pozwalniały mase ludzi i ani myślą zatrudniać nowych :shake: No i mam rewelację :crazyeye: Jessi ma cieczkę :crazyeye: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia'] No i mam rewelację :crazyeye: Jessi ma cieczkę :crazyeye:[/quote] macie majcioszki :eviltong: ??? widziałam na allegro :evil_lol: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 współczuję :glaszcze: może pora pracę zmienić;) Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']macie majcioszki :eviltong: ??? widziałam na allegro :evil_lol:[/quote] Majcioszki mamy :eviltong: Ale Jess nie brudzi.. czyściocha z niej :loveu: Tylko jest wiekszy problem .. jak tu się na krycie wyrwać ? :crazyeye: Kurde nie byłam przygotowana.. myslałam, ze za miesiąc :shake: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Majcioszki mamy :eviltong: Ale Jess nie brudzi.. czyściocha z niej :loveu: Tylko jest wiekszy problem .. jak tu się na krycie wyrwać ? :crazyeye: Kurde nie byłam przygotowana.. myslałam, ze za miesiąc :shake:[/quote] AAA bo Wy dzidziusie chcecie mieć :loveu::loveu::loveu: no wiesz, na miłość zawsze jest czas;) Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']AAA bo Wy dzidziusie chcecie mieć :loveu::loveu::loveu: no wiesz, na miłość zawsze jest czas;)[/quote] A no tak planowałam.. kurde ..zadzwonie jutro do weta sie dowiem co i jak bo aż do Wawy musimy jechać do chłopaka :roll: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [CENTER]:laugh2_2::cunao::cunao::cunao::cunao::laugh2_2: jestem pierwsza na 800 stronce :eviltong: [/CENTER] Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']to ja trzymam kciuki żebyście wszystko idealnie dograli:multi: jejciu juz się nie mogę doczekać dzieciątek :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki Aniu :loveu: hihi ja też :loveu: [quote name='Pegaza']Be tez mam nowe gg i juz sie przybadalam do niego hihi i jak tam gotowanie smazenie Ci wychodzi?:p wiesz co ja Cie podziwiam o 3:30 wstac..:-o Livi tez ma cieczke 1 :eviltong: Jessi nawet nie wie co sie jej szykuje:evil_lol:[/quote] Mi jakoś się go nie chciało instalować, ale jako, że nowego kompa dali i nie było gygy to zainstalowałam sobie nowe .. Kapustka już miękka :cool3: Łuki pojechał do mej maminy po duży garnek bo w moim sama kapusta się tylko mieści :evil_lol: Ja jeszcze się nie podziwiam bo jeszcze nie wstałam o 3:30 .. od przyszłego tyg się zacznie :cool1: 1 cieczke ? :-o Nie za stara ? :evil_lol: Ja już jej powiedziałam, że pojedzie niedługo się bzykać :diabloti: :evil_lol: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 to ja trzymam kciuki żebyście wszystko idealnie dograli:multi: jejciu juz się nie mogę doczekać dzieciątek :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Be tez mam nowe gg i juz sie przybadalam do niego hihi i jak tam gotowanie smazenie Ci wychodzi?:p wiesz co ja Cie podziwiam o 3:30 wstac..:-o Livi tez ma cieczke 1 :eviltong: Jessi nawet nie wie co sie jej szykuje:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin'][CENTER]:laugh2_2::cunao::cunao::cunao::cunao::laugh2_2: jestem pierwsza na 800 stronce :eviltong: [/CENTER] [/quote] Jak żeś to zrobiła ? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='laurin']:roflt: i co ona na to :cool3:[/quote] Chyba się ucieszyła :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Pegaza']Za 800-tną:multi::multi::multi: dla mnie moglo by jej wcale nie byc :evil_lol: Be ale czy Ty jej pokazalas jak to sie robi?:evil_lol:[/quote] :cunao: No jeszcze czego :crazyeye: Sama się nauczy :diabloti: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia'] Ja już jej powiedziałam, że pojedzie niedługo się bzykać :diabloti: :evil_lol:[/quote] :roflt: i co ona na to :cool3: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Za 800-tną:multi::multi::multi: dla mnie moglo by jej wcale nie byc :evil_lol: Be ale czy Ty jej pokazalas jak to sie robi?:evil_lol: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Jak żeś to zrobiła ? :crazyeye: :evil_lol: Chyba się ucieszyła :evil_lol:[/quote] no napewno :razz: to kiedy macie ten wyjazd??? Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No załapałam się jeszcze, udało się:multi::multi::multi: Gratki 800 stronki:loveu::multi::loveu: Już niedługo szczeniaczki będą:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts