AmiX Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='tigrunia'] Noo.. to lece poczytać co u was i zabieram się za sprzątanie dalej.. :roll:[/QUOTE] Ehhh te porządki świąteczne.....końca nie widać.... ja w weekend już ozdoby wyciągam ;) Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='AmiX']Ehhh te porządki świąteczne.....końca nie widać.... ja w weekend już ozdoby wyciągam ;)[/QUOTE] Cześć Anka :multi: Ja dziś po pracy będę domek stroić chyba bo w weekend czasu nie będzie pewnie tylko mróz mnie martwi bo -8 dziś :placz: Cześć reszcie :loveu: Mówiłam już, że mam z kompem problemy? :roll: Zanim się włączy to ja już nerwy stracę ale zostawiłam na noc włączonego, żeby z rana wpaść na dogo :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Słyszałam,że śnieżek u was prószy :evil_lol: Cześć porannie Be :multi: Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='jot11']Słyszałam,że śnieżek u was prószy :evil_lol: Cześć porannie Be :multi:[/QUOTE] Nie wytykałam jeszcze nosa poza rezydencję :eviltong: Zaraz idę z psami to się okaże :roll: Quote
karkakarka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A nas zasypało - biało jest :) Be czy podlinkwać ci baner, ułatwi mi to życie...:roll: Quote
Marzena* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='tigrunia']Nie wytykałam jeszcze nosa poza rezydencję :eviltong: Zaraz idę z psami to się okaże :roll:[/QUOTE] U nas pada od wczoraj i już bialutko się zrobiło :) Też wybieramy się na śniegowy spacerek :) Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='karkakarka']A nas zasypało - biało jest :) Be czy podlinkwać ci baner, ułatwi mi to życie...:roll:[/QUOTE] No mnie już też ale mało jeszcze tego śniegu :roll: Jak możesz to mi podlinkuj ale do strony :diabloti: A odnośnik do galerii zaraz dam pod banerkiem :multi: [quote name='Viky i Ja']U nas pada od wczoraj i już bialutko się zrobiło :) Też wybieramy się na śniegowy spacerek :)[/QUOTE] Ojj żadnych spacerków :shake: Nie lubię jak tak mrozi :shake: :angryy: Mam dla was fotę :loveu: Klona Jessikowego :loveu: Tylko gamoń Asia hydranta do góry nogami zawiązała :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Piekny jest ten Jessinkowy syn:loveu: u nas tez bialo i zimno brr Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Pegaza']Piekny jest ten Jessinkowy syn:loveu: u nas tez bialo i zimno brr[/QUOTE] Wiem :loveu::loveu: hihi To że biało to fajnie, ale że zimno to już nie :shake: Odliczam dni do Zakopca :loveu: :multi: Quote
dysia-u Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='tigrunia']Wiem :loveu::loveu: hihi To że biało to fajnie, ale że zimno to już nie :shake: Odliczam dni do Zakopca :loveu: :multi:[/QUOTE] kiedy będziesz wracać? spoko będę w domu , mm ma zapalenie oskrzeli i g z wyjazdu Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='dysia-u']kiedy będziesz wracać? spoko będę w domu , mm ma zapalenie oskrzeli i g z wyjazdu[/QUOTE] Wyjeżdżam 9 stycznia rano, wracam tydzień później w sobotę jakoś z rana też będę wyjeżdżać ;) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='tigrunia']Wiem :loveu::loveu: hihi To że biało to fajnie, ale że zimno to już nie :shake: Odliczam dni do Zakopca :loveu: :multi:[/QUOTE] gdzies Ty pisala o tym Zakopcu? ja nic nie wiem... tylko o branzoletce czytalam nono sie synek wykosztowal;) Quote
dysia-u Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='tigrunia']Wyjeżdżam 9 stycznia rano, wracam tydzień później w sobotę jakoś z rana też będę wyjeżdżać ;)[/QUOTE] 10 minut drogi od zakopianki Quote
karkakarka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witam :) A do Zakopca to na narty się wybierasz?? Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Pegaza']gdzies Ty pisala o tym Zakopcu? ja nic nie wiem... tylko o branzoletce czytalam nono sie synek wykosztowal;)[/QUOTE] Noć toć na pewno pisałam nie raz :eviltong: W zeszłym tygodniu rezerwowałam pokój - ten sam co w zeszłym roku :loveu: Tylko moja mama jak była jakieś 2-3 m-ce temu to mówiła, że żadnej Zuzi tam nie było :shake: :-( [quote name='dysia-u']10 minut drogi od zakopianki[/QUOTE] Daj no mieścinę se looknę na mapę :multi: Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='karkakarka']Witam :) A do Zakopca to na narty się wybierasz??[/QUOTE] Nieee żadne narty :eviltong: Na grzańca :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Aaa ale to po swietach tam jedziesz? pamietam nawet fotki i tej Zuzi... Quote
dysia-u Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='tigrunia']Noć toć na pewno pisałam nie raz :eviltong: W zeszłym tygodniu rezerwowałam pokój - ten sam co w zeszłym roku :loveu: Tylko moja mama jak była jakieś 2-3 m-ce temu to mówiła, że żadnej Zuzi tam nie było :shake: :-( Daj no mieścinę se looknę na mapę :multi:[/QUOTE] wysłałam na PW ale zaś nie wiadomo jak mi się to uda Quote
karkakarka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mniam, na grzańca :D Ja też lubię :) A dawno nie piłam, ale jak jest śnieg to można i o grzańcu już pomyśleć :lol: Quote
dzasta Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A ja już po pierwszym tej zimy grzańcu ale nie smakował tak jak w górach ale narazie o górach mogę zapomnieć ze względu na moje kolanko biedne :( A dziewczynki jadą czy zostają? Quote
iwa63 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu ja teraz to mogę sobie pomarzyć o jakimś kolwiek wypadzie nawet latem (teściowa) Dzięki za odwiedzinki:) Quote
madziasto4 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ale Ci zazdroszczę tego Zakopcja i gór w śniegu...... I grzańca w zasadzie też, bo co prawda mogę sobie sama zrobić, ale wiadomo, że w miłych okolicznościach smakuje lepiej :p Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Be ja tez chce w gory zabierz mnie z sobą nie bede Wam przeszkadzac:diabloti: Quote
karkakarka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 A ja nie lubię gór, wolę morze, a tak daleko od niego mieszkam:placz: Quote
Recommended Posts