Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już wiadomo więcej . Właśnie moja Pani Doktor wróciła z konsultacji od Pani Pacławskiej . Nie idziemy jutro na echo serca bo okazało się że po dokładnym oglądnięciu wyników EKG jest to mniej groźne niż na początku wyglądało . Doktor Pacławska stwierdziła , że mogą takie objawy występować przy rozwoju młodego psa i jeśli pod czas dużego wysiłku nie traciła przytomności to jest bardzo dobrze . Zaleciła na razie robienie EKG raz w miesiącu i może się okazać że za parę miesięcy po tej "wadzie" nie będzie śladu . :D :D :D :D

Mam już też wyniki krwi i wszystko jest super .

Jestem bardzo szczęśliwy , że nie jest to takie poważne i dziękuję wszystkim za słowa otuchy . :laola:

• 1 month later...
Posted

Minął ponad miesiąć od poprzedniego EKG , byliśmy na ponownej kontroli . Wygląda , że żeczywiście Carinka z tego wyrasta , wyniki są znacznie lepsze , sunia biega dłużej i mniej się męczy . Następna kontrola za 4 miesiące i wygląda na to że będzie wszystko ok. :D

Posted
Minął ponad miesiąć od poprzedniego EKG , byliśmy na ponownej kontroli . Wygląda , że żeczywiście Carinka z tego wyrasta , wyniki są znacznie lepsze , sunia biega dłużej i mniej się męczy . Następna kontrola za 4 miesiące i wygląda na to że będzie wszystko ok. :D

To świetnie :multi: :multi:

radzilabym skontaktowac sie z hodowca

Hodowczynia Carie jest właśnie sh_maniak :wink:

Posted

Hodowczynia Carie jest właśnie sh_maniak :wink:

Tak hodowczynią Carie jest sh_maniak i jest informowana o wszystkim w pierwszej kolejności bo też się martwi o swoją "córeczkę" :P