Peter Beny Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='doddy']Szkoda tylko, że jednak Fundacja Medor nie chce się ustosunkować do wyżej napisanych postów... Ale cóż jak widać jednak umyślnie tego nie robią... Niestety zaufania do Waszej działalności straciłam... Bynajmniej Wasza postawa nie budzi zaufania. Z góry uprzedzam, że jest to tylko i wyłącznie moje osobiste stanowisko. Jak dla mnie mieliście dużo czasu na odpowiedź, nie ponaglałam, nie pisałam. Jednak powyższy post jest dowodem na to, iż moje posty czytaliście - i umyślnie nie odpisywaliście. Nie musicie się ustosunkowywać do tego ani poprzednich postów - szkoda Waszej energii i cennego czasu...[/quote] No wiec jako osoba zaangażowana się wypowiem :razz: Byłem na miejscu i wdziałem co sie tam dzieję :shake: Fundacja nie ma pracowników , działają tam młodzi wolontariusze ( chwała im za to ) , oby więcej takich miejsc było w Polsce :thumbs: Nie rozumiem krytykę , bo znam dużo gorszych miejsc w Polsce , gdzie są etatowi pracownicy , i wsparcie z miast ITD. Co do opłat , jak najbardziej się zgadzam ........ Trzymam kciuki za Medor ........... Quote
madziorna Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Peter Beny']No wiec jako osoba zaangażowana się wypowiem :razz: Byłem na miejscu i wdziałem co sie tam dzieję :shake: Fundacja nie ma pracowników , działają tam młodzi wolontariusze ( chwała im za to ) , oby więcej takich miejsc było w Polsce :thumbs: Nie rozumiem krytykę , bo znam dużo gorszych miejsc w Polsce , gdzie są etatowi pracownicy , i wsparcie z miast ITD. Co do opłat , jak najbardziej się zgadzam ........ Trzymam kciuki za Medor ...........[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Peter! Byłeś w naszym MEDOR-ku? I ja to przegapiłam? Szkoda :-( O Tobie krążą legendy na Dogo... :roll: Żałuję, że Cię nie poznałam...[/COLOR][/I][/B] Quote
bunia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Fundacje w różny sposób pozyskują pieniądze na swoje zwierzęta. Pobieranie opłat za zwierzęta wcale nie uważam,za godne potępienia. Faktycznie szczepienia,odrobaczenia i sterylizacja kosztują. Do medoru trafiają nie tylko zdrowe i rasowe psy ale również chore wymagające leczenia lub stare,które dożywaja tam swoich dni. Czy ktoś widział aby Medor zbierał pieniądze na dogomani na leczenie swoich psów? A inne fundacje wydające zwierzęta za darmo muszą zbierać na ich leczenie,szczepienie czy sterylizację. Moim zdaniem prawda leży pośrodku i każda ze stron ma swoją rację. A co do wydawania psów za darmo ,zaszczepionych,wysterylizowanych z książeczką zdrowia i dostawą gratis do domu samy wiemy jak to bywa:oops: Quote
szajbus Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Śliczne psiaki (od wyboru do koloru) - czekają na domki w zgierskiej Fundacji Medor Quote
madziorna Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Nikt się nimi nie zainteresuje?... Przecież są takie śliczne i kochane... :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
szajbus Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 One cały czas czekają na kochające domki Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie śpimy, idziemy na spacerek na pierwsza stronkę prosić o domki Quote
madziorna Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Podobno kolejny z psiaków ma dom... Chodzi o Pilota :-) :multi:[/COLOR][/I][/B] Quote
Fundacja Medor Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 gufi i dalmatynka kofiiiiii ma dom jupiiiiiiiiiiiiii Quote
szajbus Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Medorkowe śliczności czekają na lepszy los Quote
Szyszka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 W Medorku są dwa psiaki po wypadkach. Jeden to kundelek na zdjęciu poniżej, niechciano go na Marmurowej, więc trafił do Zgierza. [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/117/akundelekhj8.jpg[/IMG] Drugi to czekoladowy spanielek z Głowna, miał juz jedna operacje ale prawdopodobnie czeka go druga. [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4683/aspanielekye2.jpg[/IMG] Quote
Szyszka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Szukam domu dla tej suni ze Zgierza: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9326370#post9326370[/URL] Quote
madziorna Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Piękności ze Zgierza proszą o domeczki... :roll: I hopają na pierwszą...[/COLOR][/I][/B] Quote
Szyszka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Zainteresowanych zapraszamy do Medorku do Zgierza, tam można zobaczyć psiaki i wybrać jakiegoś dla siebie. Quote
Szyszka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nieustannie proszę o domki dla medorkowych bid. Quote
szajbus Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zgierskie pieski czekają na kochane domki Quote
Ayia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 i w gore! medorkowe psy prosza o nowy domek! Quote
Recommended Posts