Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#0000ff]Haha no pa:evil_lol:

Ale mnie ten czop wystraszył...dzwoni domofon a ten nic. Zawsze wstaje cieszy sie i wgl, podchodze do niego sztucham go nogą a ten dalej nic...W końcu jak nim potrząsłam to sie obudził ze wzrokiem "matka czy ty oszalałaś?"
[/COLOR]

Posted

jeb ja tak w nocy miałam śpie sobie po ludzku z psem nagle taki zryw przez sen i go szturcham i szturcham, i szturcham, a on nic :niewiem:
to wkońcu jak wyłapał to mało co z łóżka nie spadł, ale zobaczyłam, że żyje to poszłam spać :D a on jeszcze przez chwile miał mine pt.'a tej co znowu odj*bało ? o.O'

• 1 month later...
Posted

[CENTER][COLOR=#0000ff]A tu cisza wszyscy umarli czy co?
Eh eh ciężkie, życie żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce;) U Boczka wszytko ok choć ostatnio srał dalej iż widział, ale co tam.
Męczą go czasem schizy związane ze schodzeniem ze schodów, nie mam pojęcia czemu.
I ostatnio na spacerze spotkaliśmy bulwe z którą o dziwo się bawił:crazyeye: i co sie okazało, że bulwa też Bono:lol:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Macie wymoczka[/COLOR]
[IMG]http://dd1.photoblog.pl/np1/201305/38/151138940/583.jpg[/IMG]
[/CENTER]

• 4 weeks later...
Posted

[COLOR=#0000ff]Ja przez cały życie:evil_lol:
Oh oh jutro jeszcze egz praktyczny z wety później poprawa antropologii i w końcu święty spokój;)

Może powrzucam jakieś fotki z CACIBa krakoskiego jak mi sie zachce:D
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Ja przez cały życie:evil_lol:
Oh oh jutro jeszcze egz praktyczny z wety później poprawa antropologii i w końcu święty spokój;)

Może powrzucam jakieś fotki z CACIBa krakoskiego jak mi sie zachce:D
[/COLOR][/QUOTE]

Ja jeszcze obrona i koniec, a jak w ogóle w Twojej szkole? Zadowolona jesteś?

Posted

[quote name='Luzia']TO nie jak mi się zechce tylko wrzucaj :eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff]Nono:diabloti: [/COLOR]

[quote name='Paulina_mickey']Ja jeszcze obrona i koniec, a jak w ogóle w Twojej szkole? Zadowolona jesteś?[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Fajnie fajnie;)
Powiem Ci, że średnio;) Jak mam porownanie z UR to bardzo cienko znaczy jedynie co fajnie to że są do razu zajęcia praktyczne
w lecznicy i dużo rzeczy które się przydadzą i będziemy robić to się uczymy a na takich normalnych zajęciach to jest lekko śmiesznie ale ok:lol:
Po za tym dziś miałam egz praktyczny...porażka;) Były same zadania na obliczenia, i to wszytko takie z dupy więc pozdrawiam;)[/COLOR]

• 2 weeks later...
Posted

[CENTER][COLOR=#0000ff]Ależ tu cisza i spokój :evil_lol:
A to to moje stworzenie kiedyś doprowadzi mnie do zawału;)
Wczoraj byliśmy na spacerze nad wodą, oczywiście pływanie pogonił kaczki bo czemu nie. Wracając chciał sobie hasnąć w pole, ale że
mój pies jest niepełnosprawny umysłowo i ruchowo co wiadomo nie od dziś wpadł sobie do rowu. I co pies leży nie rusza sie...ja oczywiście
panika i lece czy sie nie połamał, a ten radość na pysku i heja tarzać sie w trawie:evil_lol: Łapsko go bolało, ale dał rade dokuśtykać do domu i w sumie
dziś już mu nic nie ma;)
[/COLOR][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-h4Br9Smi_E0/UYgdXUgdPqI/AAAAAAAAE9U/GE_MO5qR4RY/w640-h480-no/_5068481.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

psikusa Ci zrobił? jaki mokry szczuras na zdjęciach:evil_lol:
Mój downik uwielbia biegać po wysokiej trawie, zbożu itp... jakież było jego zdziwienie gdy rozpędzony wpadł w rzepak i zawisł :D

Posted

[quote name='YxNinaxY']psikusa Ci zrobił? jaki mokry szczuras na zdjęciach:evil_lol:
Mój downik uwielbia biegać po wysokiej trawie, zbożu itp... jakież było jego zdziwienie gdy rozpędzony wpadł w rzepak i zawisł :D[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Taki psikus boki zrywać:evil_lol:
Haha no to musiało go nieźle zdziwić co sie dzieje ;p
[/COLOR]
[quote name='Bewarka']Haha rozwaliło mnie to "wpadł sobie do rowu". :-D Miał ochotę to wpadł, a co! :lol:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]No a kto bogatemu zabroni!:diabloti:[/COLOR]

• 1 month later...
Posted

[SIZE=5][COLOR=#0000ff]Galeryja umarła, ale zapraszam serdecznie na watek Rekina:)[/COLOR][/SIZE]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246233-Rekin-s%C5%82odki-t%C5%82u%C5%9Bcioszek-szuka-domu-%29?p=21193946#post21193946[/url]
:loveu::loveu::loveu: