Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 To jednak moja psycholoszka jest lepiej wykształcona :lol: Quote
anka11 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ale ladny owczarowaty <3 swoja droga cos mi tu nie pasuje, myslalam ze masz dwa goldeny Bona i Andrzeja, a nie goldena i onowatego :P Quote
Tepes Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [COLOR=#0000ff]No całkiem ładny, a Boncz sie z nim tak bawił, ze teraz kuleje;) no jest Bono i Andrzej Brando nie mój przelotem haha[/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Anula pewnego pięknego dnia do wszystkich zaczęła mówić Andrzej :D ja jestem Andrzej, Ewka jest Andrzej, to i pies został Andrzej. A czemu- tego najstarsi górale nie wiedzą. Chyba że Anula wie xdd [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff] [/COLOR] [COLOR=#0000ff]E to może i dobrze, że zerwałaś ze mną kontakt:diabloti: A za którym bardziej?[/COLOR][/QUOTE] jasne, tu mówisz że dobrze, a pewnie w poduszkę łzy wylewasz... za tym co w furkidzie chodzi, bo ma ładniejsza obróżke [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Bo wszyscy to Andrzeje:P Mieliśmy imieniny niedawno Iśka :P haha:D A że Anul kujon to wiadomo:P Ona tylko udaje, że nic nie umie :P Quote
Tepes Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Luzia']Skąd się tak w ogóle wziął ten Andrzej?[/QUOTE] [quote name='Avaloth']Anula pewnego pięknego dnia do wszystkich zaczęła mówić Andrzej :D ja jestem Andrzej, Ewka jest Andrzej, to i pies został Andrzej. A czemu- tego najstarsi górale nie wiedzą. Chyba że Anula wie xdd[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Owszem,że wiem:diabloti: Była akcja w liceum, że nasi faceci rozsiedli sie na schodach i faceci z klasy sportowej z którymi się nie lubili po prostu chcieli przejść no i jeden z nich wziął podszedł do naszego zaczął klupac go po czole i powiedział " E Andrzej, przesuń sie" i od tego momentu wszyscy w klasie zaczęli wołać sie Andrzej i mi tak zostało:diabloti: [/COLOR][quote name='Avaloth']jasne, tu mówisz że dobrze, a pewnie w poduszkę łzy wylewasz... za tym co w furkidzie chodzi, bo ma ładniejsza obróżke [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] [COLOR=#0000ff]I sie wydało...:shake: Haha jakie kryterium :evil_lol: [/COLOR][quote name='Sweet']Bo wszyscy to Andrzeje:P Mieliśmy imieniny niedawno Iśka :P haha:D A że Anul kujon to wiadomo:P Ona tylko udaje, że nic nie umie :P[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]No widzicie TYLE imienin naraz:evil_lol:[/COLOR] Quote
YxNinaxY Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 cześć Andrzeje :D u mnie to znowu same Heńki są :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [COLOR=#0000ff]no to siema Heniu:loveu: Oh jak jest okrutnie zimno... Oczywiscie pies zadowolony z tego bo jak inaczej;) Nareszcie po 3 tyg zapierdzielania bez weekendów do szkółki teraz będe miała wolne to może wyskocze gdzieś z Bonczarem i jakieś fotki popstrykam, ale nie wiem czy będzie mis ie chciało ze względu na zimno:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [CENTER][COLOR=#0000ff]I tak tu sie nic nie dzieje więc prosze bardzo falstart:diabloti:[/COLOR] [img]http://i50.tinypic.com/2iurt74.jpg[/img] [COLOR=#0000ff]No wszytkim:loveu: bo jak zaczne po galeriach łazić to dostane bana:diabloti:[/COLOR][/CENTER] Quote
YxNinaxY Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 OO jaki ładny Andrzej :loveu: My również życzymy wesołych :) Quote
Culineo Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 do nas możecie wpaść my się nie obrazimy :D Wesołych ! :loveu: Quote
Tepes Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 (edited) [quote name='YxNinaxY']OO jaki ładny Andrzej :loveu: My również życzymy wesołych :)[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]A dziękujemy dziękujemy ^^ [/COLOR][quote name='Culineo']do nas możecie wpaść my się nie obrazimy :D Wesołych ! :loveu:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Ta a później dostanę bana za spam:diabloti: Po za tym przez ostatnie dni Andrzej miał schiza związanego ze schodzeniem ze schodów. Nie mam zielonego pojęcia czemu, bo NIGDY NIC mu sie na tych schodach złego nie stało, a tu nagle jeb pies boi się schodzić i koniec. Już myślałam, że może mu się to śniło i teraz się boi, ale im dłużej nad tym myślałam wydawało mi się to coraz głupsze[/COLOR]:lol: [COLOR=#0000ff]I jak ręką odjął już łazi normalnie, nie wiem co mu odbiło. Po za tym przyszły dziś Andrzejowe szelki- jestem posikana ze śmiechu[/COLOR]:evil_lol::evil_lol: Edited December 22, 2012 by Tepes Quote
YxNinaxY Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 No to pokaż Andrzejka jak się w szeleczkach prezentuje :cool3: Quote
Tepes Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [COLOR=#0000ff]Szczerze mówiąc nie chce mi się robić zdjęć:evil_lol:[/COLOR] Quote
monika15 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Szczerze mówiąc nie chce mi się robić zdjęć:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] :mad: :mad::mad: Quote
Avaloth Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 domagam sie zdjęć Andrzeja w szeluniach!! dzięki tym szelkom będę w końcu rozróżniać Bonka od Andrzejka:diabloti: Quote
Tepes Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [COLOR=#0000ff]Własnie z tym Iśka może być problem:diabloti: [/COLOR][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-th6RuocIvws/UNXfoOcPa6I/AAAAAAAADjY/GBpGexXu6Jg/s640/_C227390.JPG[/IMG] Quote
Avaloth Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Hahahahhaha :D ale ja chce zdjęcie na psie :( Quote
Tepes Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [COLOR=#0000ff]Na psie nie mam żadnych ew jutro jak mi sie zachce:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Hahhahahaha Anula jakas ty głupia :D cos ty za napis mu wziela, ludzie sie bd na miescie z niego smiali ;) Quote
Bewarka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Hahah jaka sprytna Anula, zamiast kupić każdemu po szelkach to kupiła jedne z Andrzejem z adresówką Bona i teraz oboje w jednych będą chodzić :D Quote
Tepes Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Culineo']Hahhahahaha Anula jakas ty głupia :D cos ty za napis mu wziela, ludzie sie bd na miescie z niego smiali ;)[/QUOTE] [COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]Wiem:diabloti: a tam śmiali haha [/COLOR][quote name='Bewarka']Hahah jaka sprytna Anula, zamiast kupić każdemu po szelkach to kupiła jedne z Andrzejem z adresówką Bona i teraz oboje w jednych będą chodzić :D[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Trzeba oszczędzać:evil_lol:[/COLOR] Quote
anka11 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 hahaha jaki zasrcik z tymi szelami :evil_lol: czemu nie masz Boneczka w avatarku tylko swiniaka zla Ty Quote
Tepes Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [COLOR=#0000ff]no taki mały joke:evil_lol: bo świniak jest przepiękny i je arbuza:loveu: Po za tym dziś na zajęciach praktycznych z anatomii obdzierałam kota ze skóry. Później preparowaliśmy mięśnie, rozcieliśmy bebech ale był taki smród, ze nawet Pani wet zrobiło sie niedobrze i musieliśmy odciąć mu łapy i odpreparowac kości. Początkowo trauma...później już tyle czasu męczyliśmy tego kota,że wszystkim zaczło się udzielać i lataliśmy z gołymi łapami futerkiem na paalcach po gabinecie i ryczelismy SIEMA:diabloti:[/COLOR] Quote
Recommended Posts