Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Anula pewnego pięknego dnia do wszystkich zaczęła mówić Andrzej :D ja jestem Andrzej, Ewka jest Andrzej, to i pies został Andrzej. A czemu- tego najstarsi górale nie wiedzą. Chyba że Anula wie xdd

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]

[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]E to może i dobrze, że zerwałaś ze mną kontakt:diabloti:
A za którym bardziej?[/COLOR][/QUOTE]
jasne, tu mówisz że dobrze, a pewnie w poduszkę łzy wylewasz...
za tym co w furkidzie chodzi, bo ma ładniejsza obróżke [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Luzia']Skąd się tak w ogóle wziął ten Andrzej?[/QUOTE]
[quote name='Avaloth']Anula pewnego pięknego dnia do wszystkich zaczęła mówić Andrzej :D ja jestem Andrzej, Ewka jest Andrzej, to i pies został Andrzej. A czemu- tego najstarsi górale nie wiedzą. Chyba że Anula wie xdd[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Owszem,że wiem:diabloti:
Była akcja w liceum, że nasi faceci rozsiedli sie na schodach i faceci z klasy sportowej z którymi się nie lubili po prostu
chcieli przejść no i jeden z nich wziął podszedł do naszego zaczął klupac go po czole i powiedział " E Andrzej, przesuń sie" i od tego momentu wszyscy
w klasie zaczęli wołać sie Andrzej i mi tak zostało:diabloti:

[/COLOR][quote name='Avaloth']jasne, tu mówisz że dobrze, a pewnie w poduszkę łzy wylewasz...
za tym co w furkidzie chodzi, bo ma ładniejsza obróżke [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]I sie wydało...:shake:
Haha jakie kryterium :evil_lol:

[/COLOR][quote name='Sweet']Bo wszyscy to Andrzeje:P
Mieliśmy imieniny niedawno Iśka :P haha:D

A że Anul kujon to wiadomo:P Ona tylko udaje, że nic nie umie :P[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]No widzicie TYLE imienin naraz:evil_lol:[/COLOR]

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=#0000ff]no to siema Heniu:loveu:

Oh jak jest okrutnie zimno...
Oczywiscie pies zadowolony z tego bo jak inaczej;) Nareszcie po 3 tyg zapierdzielania bez weekendów do szkółki
teraz będe miała wolne to może wyskocze gdzieś z Bonczarem i jakieś fotki popstrykam, ale nie wiem czy będzie mis ie chciało ze względu na zimno:diabloti:[/COLOR]

Posted

[CENTER][COLOR=#0000ff]I tak tu sie nic nie dzieje więc prosze bardzo falstart:diabloti:[/COLOR]
[img]http://i50.tinypic.com/2iurt74.jpg[/img]
[COLOR=#0000ff]No wszytkim:loveu: bo jak zaczne po galeriach łazić to dostane bana:diabloti:[/COLOR][/CENTER]

Posted (edited)

[quote name='YxNinaxY']OO jaki ładny Andrzej :loveu: My również życzymy wesołych :)[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]A dziękujemy dziękujemy ^^

[/COLOR][quote name='Culineo']do nas możecie wpaść my się nie obrazimy :D Wesołych ! :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Ta a później dostanę bana za spam:diabloti:

Po za tym przez ostatnie dni Andrzej miał schiza związanego ze schodzeniem ze schodów.
Nie mam zielonego pojęcia czemu, bo NIGDY NIC mu sie na tych schodach złego nie stało, a tu nagle jeb
pies boi się schodzić i koniec. Już myślałam, że może mu się to śniło i teraz się boi, ale im dłużej nad tym
myślałam wydawało mi się to coraz głupsze[/COLOR]:lol: [COLOR=#0000ff]I jak ręką odjął już łazi normalnie, nie wiem co mu odbiło.

Po za tym przyszły dziś Andrzejowe szelki- jestem posikana ze śmiechu[/COLOR]:evil_lol::evil_lol:

Edited by Tepes
Posted

[COLOR=#0000ff]Własnie z tym Iśka może być problem:diabloti:
[/COLOR][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-th6RuocIvws/UNXfoOcPa6I/AAAAAAAADjY/GBpGexXu6Jg/s640/_C227390.JPG[/IMG]

Posted

Hahah jaka sprytna Anula, zamiast kupić każdemu po szelkach to kupiła jedne z Andrzejem z adresówką Bona i teraz oboje w jednych będą chodzić :D

Posted

[quote name='Culineo']Hahhahahaha Anula jakas ty głupia :D cos ty za napis mu wziela, ludzie sie bd na miescie z niego smiali ;)[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]Wiem:diabloti: a tam śmiali haha

[/COLOR][quote name='Bewarka']Hahah jaka sprytna Anula, zamiast kupić każdemu po szelkach to kupiła jedne z Andrzejem z adresówką Bona i teraz oboje w jednych będą chodzić :D[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Trzeba oszczędzać:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[COLOR=#0000ff]no taki mały joke:evil_lol:
bo świniak jest przepiękny i je arbuza:loveu:

Po za tym dziś na zajęciach praktycznych z anatomii obdzierałam kota ze skóry. Później preparowaliśmy mięśnie, rozcieliśmy bebech
ale był taki smród, ze nawet Pani wet zrobiło sie niedobrze i musieliśmy odciąć mu łapy i odpreparowac kości.
Początkowo trauma...później już tyle czasu męczyliśmy tego kota,że wszystkim zaczło się udzielać i lataliśmy z gołymi łapami futerkiem na paalcach po gabinecie i ryczelismy SIEMA:diabloti:[/COLOR]