Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [COLOR="blue"]no ba:evil_lol: bydziesz może na Katowicki wystawie? wiem jeszcze duużo czasu ale spytać nie szkodzi;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no ba:evil_lol: bydziesz może na Katowicki wystawie? wiem jeszcze duużo czasu ale spytać nie szkodzi;)[/COLOR][/QUOTE] chciałabym, ale jak mówisz jest jeszcze dużo czasu więc trudno powiedzieć czy akurat mi coś nie wypadnie, ale jak będę wolna to i owszem ;) Quote
Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [COLOR="blue"]no tak jak mi i Ewie wypadło kilka dni przed z Krakowska wystawą... jak będziesz daj koniecznie znać ^^[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no tak jak mi i Ewie wypadło kilka dni przed z Krakowska wystawą... jak będziesz daj koniecznie znać ^^[/COLOR][/QUOTE] Jak pojadę to się umówimy bo ja jestem zielona jeśli chodzi o Katowice, ostatni raz tam byłam dobre parę lat temu, do tego nigdy autobusem :evil_lol: także przewodnik turystyczny jest konieczny :diabloti: zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja mam obronę teraz (w sensie przyszyły rok) także różnie to może być ;) Quote
Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='NightQueen']Jak pojadę to się umówimy bo ja jestem zielona jeśli chodzi o Katowice, ostatni raz tam byłam dobre parę lat temu, do tego nigdy autobusem :evil_lol: także przewodnik turystyczny jest konieczny :diabloti: zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja mam obronę teraz (w sensie przyszyły rok) także różnie to może być ;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]ok nie ma sprawy;) w sumie busem najlepiej bo tam teraz sie dzieje sodoma i gomora na PKP[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ok nie ma sprawy;) w sumie busem najlepiej bo tam teraz sie dzieje sodoma i gomora na PKP[/COLOR][/QUOTE] ja nigdy z PKP nie korzystam bo nie lubię - za długo, w pociągach śmierdzi, nie lubię szukać peronów itd. :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [COLOR="blue"]w sumie ja wolę jechać pociągiem ale to z kimś bo sama to lepiej do busika i bez problemu wszystko;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] jaki pod Wrockiem? nie było mowy o takowym[/COLOR][/QUOTE] Ty mnie tu nie oszukuj :diabloti: [quote name='anka11'] Pola mowila o jakims w zywcu i pod wroclawie,ale nie wiem czy o te chodzi[/QUOTE] :razz: Macie wszyscy przyjechać, bo być może ja już przyjadę z moim gówniarzem :razz: Ale to już od hodowcy zależy, kiedy mu się zachce szczeniaczki zrobić :diabloti: :loveu: Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='dog193'] Macie wszyscy przyjechać, bo być może ja już przyjadę z moim gówniarzem :razz: Ale to już od hodowcy zależy, kiedy mu się zachce[B] szczeniaczki zrobić[/B] :diabloti: :loveu:[/QUOTE] to chyba kwestia mamusi i tatusia czy będą chcieli :diabloti::evil_lol: Quote
dog193 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 No ale jak hodowca nie będzie chciał, to mamusia i tatuś nie mają zbyt wiele do gadania :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='dog193']No ale jak hodowca nie będzie chciał, to mamusia i tatuś nie mają zbyt wiele do gadania :diabloti:[/QUOTE] ale jak mamusia i tatuś nie będą chcieli to też lipa :diabloti::evil_lol: Quote
dog193 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Myślę, że foksy sobie poradzą :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='dog193']Myślę, że foksy sobie poradzą :diabloti:[/QUOTE] sugerujesz że napalone będą :evil_lol: Quote
dog193 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Sugeruję, że to dosyć samodzielne pieski, które potrafią sobie radzić w życiu :D Nie to co jakieś buldogi np :D Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 kto co lubi :evil_lol: mając nad-aktywnego szczyla w domu stwierdzam że spokojne psy to najlepsze psy :evil_lol: Quote
dog193 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Już nie mogę się doczekać tej rozpierduchy :loveu: Oczywiście jak przyjdzie co do czego, to będę miała ochotę wywalić go przez okno :diabloti: Ale teraz nie mogę się doczekać :loveu: I zdecydowałam się na kennel :D Jak mnie nie będzie w domu, pies będzie w klatce. Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ja mam myśli żeby sobie takiego oszołoma sprawić, ale wtedy trafia się jakiś oszołom np. szczyl który daje mi do rozumu że byłabym masochistką :evil_lol: ale taki już urok psach z ADHD Quote
anka11 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [QUOTE]jaki pod Wrockiem? nie było mowy o takowym[/QUOTE] z tego co ogarnęłam Poli chyba chodziło o to chechlo bo mowiła, że niedaleko wrocłąwia tylko bardziej na południe, a ja zrozumiałam, że pod wrocławiem :lol: ja bym wolała też gdzieś bliżej niż nad morzem jednak... dlatego najlepiej założyć wątek i pomyśleć wspólnie [?] Quote
dog193 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Chechlo jest 20 min drogi ode mnie... Wrocław 4 godziny :diabloti: Więc niedaleko raczej nie :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='dog193']Ty mnie tu nie oszukuj :diabloti: :razz: Macie wszyscy przyjechać, bo być może ja już przyjadę z moim gówniarzem :razz: Ale to już od hodowcy zależy, kiedy mu się zachce szczeniaczki zrobić :diabloti: :loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"] nie było nic pod Wrockiem było w opolskim i na śląsku [/COLOR] [quote name='dog193']Już nie mogę się doczekać tej rozpierduchy :loveu: Oczywiście jak przyjdzie co do czego, to będę miała ochotę wywalić go przez okno :diabloti: Ale teraz nie mogę się doczekać :loveu: I zdecydowałam się na kennel :D Jak mnie nie będzie w domu, pies będzie w klatce.[/QUOTE] [COLOR="blue"]ja też się nie potrafię doczekać szalonego kurdupelka^^[/COLOR] [quote name='anka11']z tego co ogarnęłam Poli chyba chodziło o to chechlo bo mowiła, że niedaleko wrocłąwia tylko bardziej na południe, a ja zrozumiałam, że pod wrocławiem :lol: ja bym wolała też gdzieś bliżej niż nad morzem jednak... dlatego najlepiej założyć wątek i pomyśleć wspólnie [?][/QUOTE] [COLOR="blue"] gdzie Chechło a gdzie Wrocław:evil_lol: jak Ewa pisze Chechło u nas jest;) miło by było wspólnie ale to trzeba by było z Ulv pogadać też;)[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [COLOR=blue]nie mam zdjęć taki se o przejarany Bon [img]http://img141.imageshack.us/img141/2208/dogo1.jpg[/img] i w taksówce [img] http://img843.imageshack.us/img843/2600/dogoh.jpg[/img][/COLOR] Quote
sator_k_ Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Czy on jest taki wielki/ofutrzony czy się tylko tak wydaje? Quote
Tepes Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [COLOR=blue]nie wiem musiałabyś go zobaczyć na żywo do mnie nie jest wielki;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='sator_k_']Czy on jest taki wielki/ofutrzony czy się tylko tak wydaje?[/QUOTE] jest duży i ma sporo futra, taki misiej z niego ;) drobnej budowy na pewno nie jest, aczkolwiek nie jest też gruby jeśli miałaś to na myśli :p chyba że mu się przytyło od czasu kiedy go widziałam :evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]nie wiem musiałabyś go zobaczyć na żywo do mnie nie jest wielki;)[/COLOR][/QUOTE] nie jesteś obiektywna :mad::evil_lol: Quote
sator_k_ Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nie miałam nawet grubości na myśli tylko taką potężność a'la podhalan ;) Quote
Recommended Posts