Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no ba:evil_lol:
bydziesz może na Katowicki wystawie? wiem jeszcze duużo czasu ale spytać nie szkodzi;)[/COLOR][/QUOTE]

chciałabym, ale jak mówisz jest jeszcze dużo czasu więc trudno powiedzieć czy akurat mi coś nie wypadnie, ale jak będę wolna to i owszem ;)

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no tak jak mi i Ewie wypadło kilka dni przed z Krakowska wystawą...
jak będziesz daj koniecznie znać ^^[/COLOR][/QUOTE]

Jak pojadę to się umówimy bo ja jestem zielona jeśli chodzi o Katowice, ostatni raz tam byłam dobre parę lat temu, do tego nigdy autobusem :evil_lol: także przewodnik turystyczny jest konieczny :diabloti:
zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja mam obronę teraz (w sensie przyszyły rok) także różnie to może być ;)

Posted

[quote name='NightQueen']Jak pojadę to się umówimy bo ja jestem zielona jeśli chodzi o Katowice, ostatni raz tam byłam dobre parę lat temu, do tego nigdy autobusem :evil_lol: także przewodnik turystyczny jest konieczny :diabloti:
zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja mam obronę teraz (w sensie przyszyły rok) także różnie to może być ;)[/QUOTE]

[COLOR="blue"]ok nie ma sprawy;) w sumie busem najlepiej bo tam teraz sie dzieje sodoma i gomora na PKP[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ok nie ma sprawy;) w sumie busem najlepiej bo tam teraz sie dzieje sodoma i gomora na PKP[/COLOR][/QUOTE]

ja nigdy z PKP nie korzystam bo nie lubię - za długo, w pociągach śmierdzi, nie lubię szukać peronów itd. :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]
jaki pod Wrockiem? nie było mowy o takowym[/COLOR][/QUOTE]
Ty mnie tu nie oszukuj :diabloti:

[quote name='anka11']
Pola mowila o jakims w zywcu i pod wroclawie,ale nie wiem czy o te chodzi[/QUOTE]

:razz:

Macie wszyscy przyjechać, bo być może ja już przyjadę z moim gówniarzem :razz: Ale to już od hodowcy zależy, kiedy mu się zachce szczeniaczki zrobić :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='dog193']

Macie wszyscy przyjechać, bo być może ja już przyjadę z moim gówniarzem :razz: Ale to już od hodowcy zależy, kiedy mu się zachce[B] szczeniaczki zrobić[/B] :diabloti: :loveu:[/QUOTE]

to chyba kwestia mamusi i tatusia czy będą chcieli :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']No ale jak hodowca nie będzie chciał, to mamusia i tatuś nie mają zbyt wiele do gadania :diabloti:[/QUOTE]

ale jak mamusia i tatuś nie będą chcieli to też lipa :diabloti::evil_lol:

Posted

Już nie mogę się doczekać tej rozpierduchy :loveu:

Oczywiście jak przyjdzie co do czego, to będę miała ochotę wywalić go przez okno :diabloti: Ale teraz nie mogę się doczekać :loveu:
I zdecydowałam się na kennel :D Jak mnie nie będzie w domu, pies będzie w klatce.

Posted

[QUOTE]jaki pod Wrockiem? nie było mowy o takowym[/QUOTE]
z tego co ogarnęłam Poli chyba chodziło o to chechlo bo mowiła, że niedaleko wrocłąwia tylko bardziej na południe, a ja zrozumiałam, że pod wrocławiem :lol:

ja bym wolała też gdzieś bliżej niż nad morzem jednak... dlatego najlepiej założyć wątek i pomyśleć wspólnie [?]

Posted

[quote name='dog193']Ty mnie tu nie oszukuj :diabloti:

:razz:

Macie wszyscy przyjechać, bo być może ja już przyjadę z moim gówniarzem :razz: Ale to już od hodowcy zależy, kiedy mu się zachce szczeniaczki zrobić :diabloti: :loveu:[/QUOTE]
[COLOR="blue"] nie było nic pod Wrockiem było w opolskim i na śląsku
[/COLOR]

[quote name='dog193']Już nie mogę się doczekać tej rozpierduchy :loveu:

Oczywiście jak przyjdzie co do czego, to będę miała ochotę wywalić go przez okno :diabloti: Ale teraz nie mogę się doczekać :loveu:
I zdecydowałam się na kennel :D Jak mnie nie będzie w domu, pies będzie w klatce.[/QUOTE]

[COLOR="blue"]ja też się nie potrafię doczekać szalonego kurdupelka^^[/COLOR]

[quote name='anka11']z tego co ogarnęłam Poli chyba chodziło o to chechlo bo mowiła, że niedaleko wrocłąwia tylko bardziej na południe, a ja zrozumiałam, że pod wrocławiem :lol:

ja bym wolała też gdzieś bliżej niż nad morzem jednak... dlatego najlepiej założyć wątek i pomyśleć wspólnie [?][/QUOTE]
[COLOR="blue"] gdzie Chechło a gdzie Wrocław:evil_lol:
jak Ewa pisze Chechło u nas jest;)
miło by było wspólnie ale to trzeba by było z Ulv pogadać też;)[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]nie mam zdjęć taki se o przejarany Bon
[img]http://img141.imageshack.us/img141/2208/dogo1.jpg[/img]

i w taksówce
[img] http://img843.imageshack.us/img843/2600/dogoh.jpg[/img][/COLOR]

Posted

[quote name='sator_k_']Czy on jest taki wielki/ofutrzony czy się tylko tak wydaje?[/QUOTE]

jest duży i ma sporo futra, taki misiej z niego ;) drobnej budowy na pewno nie jest, aczkolwiek nie jest też gruby jeśli miałaś to na myśli :p
chyba że mu się przytyło od czasu kiedy go widziałam :evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]nie wiem musiałabyś go zobaczyć na żywo do mnie nie jest wielki;)[/COLOR][/QUOTE]

nie jesteś obiektywna :mad::evil_lol: