lawendowa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jakie słodkości :loveu: U nas dziś padał śnieg:P co więcej na spacerze nas złapał, więc chyba można uznać, że pierwszy śnieg tej zimy zaliczyliśmy! Pozdrawiamy ;) Quote
Luzia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja też chcę autografa :diabloti: Poza tym namierzyłam Cię na fejsbuku :evilbat: ja na Twoim miejscu zaczęła się bać :grins: Jemu przynajmniej ciepło :diabloti: [url]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/url] A nie możecie zrobić zlotu gdzieś bliżej Podkarpacia? :razz: A poza tym to na koniec to się przywitam :lol: Cześć :evil_lol: Quote
darii_iia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Luzia']Ja też chcę autografa :diabloti: Poza tym namierzyłam Cię na fejsbuku :evilbat: ja na Twoim miejscu zaczęła się bać :grins: Jemu przynajmniej ciepło :diabloti: [URL]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/URL] A nie możecie zrobić zlotu gdzieś bliżej Podkarpacia? :razz: A poza tym to na koniec to się przywitam :lol: Cześć :evil_lol:[/QUOTE] Też ją namierzyłam. I to już dawno i dzięki niej inne dogomanki. :evil_lol: :razz: Zróbcie zlot w Gorzowie, zabawa niegwarantowana ALE spotkacie MNIE. :lol: Quote
Tepes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='lawendowa']Jakie słodkości :loveu: U nas dziś padał śnieg:P co więcej na spacerze nas złapał, więc chyba można uznać, że pierwszy śnieg tej zimy zaliczyliśmy! Pozdrawiamy ;)[/QUOTE] [COLOR=blue]a widzisz u mnie sniegu ni ma i jadąc sobie dziś elegancko busikiem do Krk przygrzewało mi słoneczko a w tle leciała świąteczna piosenka, dziwnie tak bez śniegu[/COLOR] [quote name='Luzia']Ja też chcę autografa :diabloti: Poza tym namierzyłam Cię na fejsbuku :evilbat: ja na Twoim miejscu zaczęła się bać :grins: Jemu przynajmniej ciepło :diabloti: [URL]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/URL] A nie możecie zrobić zlotu gdzieś bliżej Podkarpacia? :razz: A poza tym to na koniec to się przywitam :lol: Cześć :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]o matko już się boję:evil_lol: ymmm po głębszym zastanowieniu....NIE:diabloti: a witam witam[/COLOR] [quote name='darii_iia']Też ją namierzyłam. I to już dawno i dzięki niej inne dogomanki. :evil_lol: :razz: Zróbcie zlot w Gorzowie, zabawa niegwarantowana ALE spotkacie MNIE. :lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]wyczaiło się mnie na fejsie i nie zaprosiło do znajomych jak tak można:roll::evil_lol: ta zróbcie se swój własny jak miejscówa nie pasuje a nie marudźcie:diabloti:[/COLOR] Quote
Luzia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR=blue]o matko już się boję:evil_lol: ymmm po głębszym zastanowieniu....NIE:diabloti: a witam witam[/COLOR] [/QUOTE] Słusznie :evilbat: Czemu? :( Ja też bym chciała na zlot :( Quote
Sweet Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Luzia']Słusznie :evilbat: Czemu? :( Ja też bym chciała na zlot :([/QUOTE] Ja mam zawsze najdalej więc nie marudź :evil_lol: Tobie bliżej na śląsk niż mi :P Quote
darii_iia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR=blue]wyczaiło się mnie na fejsie i nie zaprosiło do znajomych jak tak można:roll::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]ta zróbcie se swój własny jak miejscówa nie pasuje a nie marudźcie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Mówisz, masz. Zaprosiłam. :eviltong: Hahah, po co my mamy robić, jak Wy możecie zrobić gdzieś u nas ? :diabloti: [quote name='Sweet']Ja mam zawsze najdalej więc nie marudź :evil_lol: Tobie bliżej na śląsk niż mi :P[/QUOTE] Tak jak Tobie bliżej na śląsk niż mi. :eviltong: To ja mam wszędzie najdalej. :evil_lol: Quote
dog193 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ulv pisała, że się zabierze za organizacje zlotu ;) Na swoim wątku. Quote
dog193 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 A ten pod Wrockiem to pewnie ta sama miejscówa, co 3 lata temu? Quote
Sweet Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='darii_iia'] Tak jak Tobie bliżej na śląsk niż mi. :eviltong: To ja mam wszędzie najdalej. :evil_lol:[/QUOTE] no faktycznie :P bo ode mnie do Gorzowa jest 100km. ale masz bliżej nad morze, bo zawsze jak tam jadę to przejeżdżam przez Gorzów ;) Quote
Tepes Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Luzia']Słusznie :evilbat: Czemu? :( Ja też bym chciała na zlot :([/QUOTE] [COLOR=blue]no to przyjedź kto Ci broni:diabloti:[/COLOR] [quote name='darii_iia']Mówisz, masz. Zaprosiłam. :eviltong: Hahah, po co my mamy robić, jak Wy możecie zrobić gdzieś u nas ? :diabloti: Tak jak Tobie bliżej na śląsk niż mi. :eviltong: To ja mam wszędzie najdalej. :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue] może i możemy ale nie chcemy o!:diabloti:[/COLOR] [quote name='dog193']Ulv pisała, że się zabierze za organizacje zlotu ;-) Na swoim wątku.[/QUOTE] [quote name='dog193']A ten pod Wrockiem to pewnie ta sama miejscówa, co 3 lata temu?[/QUOTE] [COLOR=blue]spoko;) jaki pod Wrockiem? nie było mowy o takowym[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 od nowego roku wypadałoby już wątek zlotowy założyć ;) Mam nadzieje że w tym roku uda mi się wybrać :angryy: Quote
Tepes Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [COLOR=blue]no ale jak Ewa pisze, że Ulv bierze się za robienie zlotu to nic mi i Polce do tego;) no jak Ulv zrobi to akurat tym razem mnie nie będzie no cóż, szkoda;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [QUOTE][COLOR=blue]no jak Ulv zrobi to akurat tym razem [B]mnie nie będzie[/B] no cóż, szkoda;-)[/COLOR][/QUOTE] why? :placz: Quote
Luzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Sweet']Ja mam zawsze najdalej więc nie marudź :evil_lol: Tobie bliżej na śląsk niż mi :P[/QUOTE] [quote name='darii_iia'] Hahah, po co my mamy robić, jak Wy możecie zrobić gdzieś u nas ? :diabloti: Tak jak Tobie bliżej na śląsk niż mi. :eviltong: To ja mam wszędzie najdalej. :evil_lol:[/QUOTE] Najlepiej pobijcie się która ma dalej :diabloti: Najlepiej na gołe klaty w budyniu :evilbat: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no to przyjedź kto Ci broni:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Daleko żeby z trzema psami jechać :shake: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no ale jak Ewa pisze, że Ulv bierze się za robienie zlotu to nic mi i Polce do tego;) no jak Ulv zrobi to akurat tym razem mnie nie będzie no cóż, szkoda;)[/COLOR][/QUOTE] Oj a czemu miało by Cię nie być w takiej sytuacji? Przecież miejsce można wybrać? Quote
Tepes Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='NightQueen']why? :placz:[/QUOTE] [COLOR=blue]bo dużo kasy idzie mi na dojazdy do Krk no i niestety kilka stów na wakacje będzie niemożliwe niestety...[/COLOR] [quote name='Luzia']Najlepiej pobijcie się która ma dalej :diabloti: Najlepiej na gołe klaty w budyniu :evilbat: Daleko żeby z trzema psami jechać :shake: Oj a czemu miało by Cię nie być w takiej sytuacji? Przecież miejsce można wybrać?[/QUOTE] [COLOR=blue]Ulv będzie robiła nad morzem, za duże koszta jak na moją obecną sytuację:shake:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 no fakt... sama nie wiem jak ze mną wyjdzie, zwłaszcza że planujemy ze znajomymi w kwietniu gdzieś jechać na wycieczkę Praga, Wiedeń czy coś takiego, no i mam dylemat, zobaczę w praktyce co to wyjdzie Quote
Tepes Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [COLOR=blue]u mnie morze na bank odpada po pierwsze no kasa a po 2 pies by tak daleko nie jechał;) ooo Praga polecam:loveu:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 do Pragi mogę jechać zawsze, na zlot za parę lat będę za stara :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR=blue]Ulv będzie robiła nad morzem, za duże koszta jak na moją obecną sytuację:shake:[/COLOR][/QUOTE] Nad morze? :mdleje: No to ja też na dzień dobry mogę sobie podziękować :shake: Po za tym to już nie będzie w takim razie "śląski zlot" :eviltong: Quote
Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='NightQueen']do Pragi mogę jechać zawsze, na zlot za parę lat będę za stara :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]oj tam za stara nie przesadzaj;)[/COLOR] [quote name='Luzia']Nad morze? :mdleje: No to ja też na dzień dobry mogę sobie podziękować :shake: Po za tym to już nie będzie w takim razie "śląski zlot" :eviltong:[/QUOTE] [COLOR="blue"]no nad morzem, Bobolin czy jakoś tak już raz tam byli;) no nie śląski w sumie śląski był ten "mój" bo ten poprzedni niby nosił nazwę śląskiego ale był w małopolskim;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 I chciałam zauważyć że na tym śląskim to strasznie mało Ślązaków jest ostatnio :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [COLOR="blue"]wystarczy, żem jest JO ślązok tyn NOJWIĘKSZY:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]wystarczy, żem jest JO ślązok tyn NOJWIĘKSZY:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] aaa to wiele wyjaśnia :diabloti: nazwa jest usytuowana po ciebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts