Sweet Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja i moje ręka z jakimś czymś na g tez popieramy ^^ :D Święta poproszę :D ^^ Quote
Avaloth Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Chodzić na studia to mniejszy problem, uczyć się na nie większy :roll: mam jutro kartkówę z architektruy systemów komputerowych i nie umiem nic, a pół dnia na fejsie spędziłam.. Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] matko jak mi się nie chce chodzić na studia, chcę już święta![/COLOR][/QUOTE] to może napisz za mnie pracę?? :D w kwietniu mam obronę..... [quote name='Avaloth']Chodzić na studia to mniejszy problem, uczyć się na nie większy :roll: mam jutro kartkówę z [B]architektruy systemów komputerowych[/B] i nie umiem nic, a pół dnia na fejsie spędziłam..[/QUOTE] tez to miałam na 2-3 semestrze ;d na czym jestes??? Quote
Paulina_mickey Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Marta_Ares']to może napisz za mnie pracę?? :D w kwietniu mam obronę..... [/QUOTE] Już niedługo święta, trochę odpoczynku. Ja obronę mam w lutym i dopiero szkic pracy:evil_lol: Quote
Tepes Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='sator_k_']Zdecydowanie popieram![/QUOTE] [COLOR=blue]ale już niedługo;)[/COLOR] [quote name='Sweet']Ja i moje ręka z jakimś czymś na g tez popieramy ^^ :-D Święta poproszę :-D ^^[/QUOTE] [COLOR=blue] że niby coo:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Avaloth']Chodzić na studia to mniejszy problem, uczyć się na nie większy :roll: mam jutro kartkówę z architektruy systemów komputerowych i nie umiem nic, a pół dnia na fejsie spędziłam..[/QUOTE] [COLOR=blue]mnie czeka poprawa z anatomii i nowe kolokwium z anatomii no i kolokwium z zoolgoi:placz:[/COLOR] [quote name='Marta_Ares']to może napisz za mnie pracę?? :-D w kwietniu mam obronę..... tez to miałam na 2-3 semestrze ;d na czym jestes???[/QUOTE] [COLOR=blue] nie, nie dzięki:evil_lol: ale życzę powodzenia ^^[/COLOR] [quote name='Paulina_mickey']Już niedługo święta, trochę odpoczynku. Ja obronę mam w lutym i dopiero szkic pracy:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue] to do tego potrzebowałaś Bona agresora o ile dobrze pamiętam:diabloti:[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ej, kupiłam dzisiaj gazetkę, bo był kalendarz :diabloti: i widzę tę stronę co tu zdjecie dałaś. :D a ja mam 6 sprawdzianów w przyszłym tygodniu... Quote
Tepes Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [COLOR=blue]zdjęcia 3 są moje;) oj tam oj tak taki sprawdzian z porównaniem co tu sie dzieje to pikuś:evil_lol:[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 taa pikuś, pewnie.:diabloti: jak ja nie lubię się uczyć.:D Quote
Paulina_mickey Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR=blue] to do tego potrzebowałaś Bona agresora o ile dobrze pamiętam:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Tak dokładnie do tego :) Na razie jednak muszę skupić się na tekście, zdjęcia kompletuje w międzyczasie- część już mam :) Quote
Avaloth Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [QUOTE]tez to miałam na 2-3 semestrze ;d na czym jestes???[/QUOTE] Informatyka Stosowana :D a Ty? [QUOTE][COLOR=blue]mnie czeka poprawa z anatomii i nowe kolokwium z anatomii no i kolokwium z zoolgoi:placz:[/COLOR][/QUOTE] A ja się dzisiaj dowiedziałam że nie ma czegoś takiego jak poprawa kolosów z majcy ^^ co prawda poprzedniego jeszcze nie sprawdziła, ale ja i tak wiem że więcej niż 5 pkt (na 20) z niego mieć nie będę, także ciekawie. Quote
Tepes Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Aleksandra95']taa pikuś, pewnie.:diabloti: jak ja nie lubię się uczyć.:D[/QUOTE] [COLOR=blue]zobaczysz jak pójdziesz na studia;) a powiedz mi kto lubi:diabloti:[/COLOR] [quote name='Paulina_mickey']Tak dokładnie do tego :smile: Na razie jednak muszę skupić się na tekście, zdjęcia kompletuje w międzyczasie- część już mam :smile:[/QUOTE] [COLOR=blue] no oczywiście, ze tekst ważniejszy, to później powiedz jak poszło:)[/COLOR] [quote name='Avaloth'] A ja się dzisiaj dowiedziałam że nie ma czegoś takiego jak poprawa kolosów z majcy ^^ co prawda poprzedniego jeszcze nie sprawdziła, ale ja i tak wiem że więcej niż 5 pkt (na 20) z niego mieć nie będę, także ciekawie.[/QUOTE] [COLOR=blue]o dziwne my możemy powprawiac wszystko, to co w takim razie jak nie zaliczysz? bo facio z anatomii powiedział, ze jak nie będa wszystkie pozaliczane nie dopusci nas do sesji[/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jak już będę inżynierem to na pewno dam znać. A Twój udział także Ci pokażę, zrobię zdjęcie i zobaczysz :D:D Quote
Tepes Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [COLOR=blue]młahaha przyczynię się do tego że zostaniesz inżynierem :evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Będzie egzamin pod koniec roku z całości materiału, który będzie można poprawiać.. Quote
Tepes Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [COLOR="blue"]a no chyba, że tak;)[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [COLOR="blue"]no to mamy weekend w końcu! ale coż mi z tego jak nauki dużo niestety... anatomia x2, chemia ooo zgrozo:placz:, zoologia pewnie no i angielski doszedł ooo jak mi sie nie chce[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [img]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/img] [COLOR="blue"]szaro buro i ponuro. z jednej strony dobrze, ze nie ma śniegu, choć z 2 brakuje mi go trochę a psu już całkiem, jednak się okazało, ze zaliczyłam zoologię jakiś kurde cud:lol: zdjęć nie ma kiedy robić, jak nie szkoła to pogoda jest masakryczna, raz fajnie ciepło za chwilkę ciemno zimno wieje i leje deszcze i bądź tu człowieku mądry[/COLOR] Quote
anka11 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [url]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/url] jaka babulinka haha! u mnie przed chwilą padał deszcz z takim leciutkim śniegiem. Ja to bym chciała, żeby już było duużo śniegu ;d w tamtym roku w listopadzie sie pojawił już. Quote
Tepes Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [COLOR="blue"]u mnie śniegu ni widu ni słuchu ale pogodę dziś coś powaliło...[/COLOR] Quote
anka11 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 no i gratulacje za zaliczenie zoologii! :) w ogóle coś wiadomo z tym zlotem? bo Pola mowiła, że będzie dzwonić po osrodkach [?] Quote
Tepes Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [COLOR="blue"]a dzięki dzięki ^^ niby Ulv miala robić nad morzem ale nie wiem co z tego wyjdzie bo jest cisza więc z Polką postanowiłyśmy coś skombonować na oku sa 2 osrodki no i Polka przedzwoni dowie się co i jak;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] niby Ulv miala robić nad morzem ale nie wiem co z tego wyjdzie bo jest cisza więc z Polką postanowiłyśmy coś skombonować na oku sa[B] 2 osrodk[/B]i no i Polka przedzwoni dowie się co i jak;)[/COLOR][/QUOTE] gdzie? gdzie? :diabloti: Quote
anka11 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 tyle to ja wiem, ale właśnie zastanawiałam się czy już dzwoniła :D Pola mowila o jakims w zywcu i pod wroclawie,ale nie wiem czy o te chodzi Quote
Tepes Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='NightQueen']gdzie? gdzie? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='anka11']tyle to ja wiem, ale właśnie zastanawiałam się czy już dzwoniła :D Pola mowila o jakims w zywcu i pod wroclawie,ale nie wiem czy o te chodzi[/QUOTE] [COLOR="blue"]no to w sumie są 2 dwa na śląsku a 3 opcja opolskie ale to na razie nic nie wiadomo więc co tu więcej gadać;)[/COLOR] Quote
Recommended Posts