Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Chodzić na studia to mniejszy problem, uczyć się na nie większy :roll: mam jutro kartkówę z architektruy systemów komputerowych i nie umiem nic, a pół dnia na fejsie spędziłam..

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]
matko jak mi się nie chce chodzić na studia, chcę już święta![/COLOR][/QUOTE]
to może napisz za mnie pracę?? :D w kwietniu mam obronę.....

[quote name='Avaloth']Chodzić na studia to mniejszy problem, uczyć się na nie większy :roll: mam jutro kartkówę z [B]architektruy systemów komputerowych[/B] i nie umiem nic, a pół dnia na fejsie spędziłam..[/QUOTE]
tez to miałam na 2-3 semestrze ;d na czym jestes???

Posted

[quote name='sator_k_']Zdecydowanie popieram![/QUOTE]
[COLOR=blue]ale już niedługo;)[/COLOR]

[quote name='Sweet']Ja i moje ręka z jakimś czymś na g tez popieramy ^^ :-D
Święta poproszę :-D ^^[/QUOTE]

[COLOR=blue] że niby coo:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Chodzić na studia to mniejszy problem, uczyć się na nie większy :roll: mam jutro kartkówę z architektruy systemów komputerowych i nie umiem nic, a pół dnia na fejsie spędziłam..[/QUOTE]

[COLOR=blue]mnie czeka poprawa z anatomii i nowe kolokwium z anatomii no i kolokwium z zoolgoi:placz:[/COLOR]

[quote name='Marta_Ares']to może napisz za mnie pracę?? :-D w kwietniu mam obronę.....

tez to miałam na 2-3 semestrze ;d na czym jestes???[/QUOTE]

[COLOR=blue] nie, nie dzięki:evil_lol: ale życzę powodzenia ^^[/COLOR]

[quote name='Paulina_mickey']Już niedługo święta, trochę odpoczynku.

Ja obronę mam w lutym i dopiero szkic pracy:evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue] to do tego potrzebowałaś Bona agresora o ile dobrze pamiętam:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes']

[COLOR=blue] to do tego potrzebowałaś Bona agresora o ile dobrze pamiętam:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
Tak dokładnie do tego :)

Na razie jednak muszę skupić się na tekście, zdjęcia kompletuje w międzyczasie- część już mam :)

Posted

[QUOTE]tez to miałam na 2-3 semestrze ;d na czym jestes???[/QUOTE]
Informatyka Stosowana :D a Ty?

[QUOTE][COLOR=blue]mnie czeka poprawa z anatomii i nowe kolokwium z anatomii no i kolokwium z zoolgoi:placz:[/COLOR][/QUOTE]
A ja się dzisiaj dowiedziałam że nie ma czegoś takiego jak poprawa kolosów z majcy ^^ co prawda poprzedniego jeszcze nie sprawdziła, ale ja i tak wiem że więcej niż 5 pkt (na 20) z niego mieć nie będę, także ciekawie.

Posted

[quote name='Aleksandra95']taa pikuś, pewnie.:diabloti: jak ja nie lubię się uczyć.:D[/QUOTE]
[COLOR=blue]zobaczysz jak pójdziesz na studia;)
a powiedz mi kto lubi:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Paulina_mickey']Tak dokładnie do tego :smile:

Na razie jednak muszę skupić się na tekście, zdjęcia kompletuje w międzyczasie- część już mam :smile:[/QUOTE]

[COLOR=blue] no oczywiście, ze tekst ważniejszy, to później powiedz jak poszło:)[/COLOR]

[quote name='Avaloth']

A ja się dzisiaj dowiedziałam że nie ma czegoś takiego jak poprawa kolosów z majcy ^^ co prawda poprzedniego jeszcze nie sprawdziła, ale ja i tak wiem że więcej niż 5 pkt (na 20) z niego mieć nie będę, także ciekawie.[/QUOTE]
[COLOR=blue]o dziwne my możemy powprawiac wszystko, to co w takim razie jak nie zaliczysz? bo facio z anatomii powiedział, ze jak nie będa wszystkie pozaliczane nie dopusci nas do sesji[/COLOR]

Posted

[COLOR="blue"]no to mamy weekend w końcu!
ale coż mi z tego jak nauki dużo niestety...
anatomia x2, chemia ooo zgrozo:placz:, zoologia pewnie no i angielski doszedł
ooo jak mi sie nie chce[/COLOR]

Posted

[img]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/img]

[COLOR="blue"]szaro buro i ponuro.
z jednej strony dobrze, ze nie ma śniegu, choć z 2 brakuje mi go trochę a psu już całkiem, jednak się okazało, ze zaliczyłam zoologię jakiś kurde cud:lol:

zdjęć nie ma kiedy robić, jak nie szkoła to pogoda jest masakryczna, raz fajnie ciepło za chwilkę ciemno zimno wieje i leje deszcze i bądź tu człowieku mądry[/COLOR]

Posted

[url]http://img577.imageshack.us/img577/6348/dogom.jpg[/url]
jaka babulinka haha!

u mnie przed chwilą padał deszcz z takim leciutkim śniegiem. Ja to bym chciała, żeby już było duużo śniegu ;d w tamtym roku w listopadzie sie pojawił już.

Posted

[COLOR="blue"]a dzięki dzięki ^^

niby Ulv miala robić nad morzem ale nie wiem co z tego wyjdzie bo jest cisza
więc z Polką postanowiłyśmy coś skombonować na oku sa 2 osrodki no i Polka przedzwoni dowie się co i jak;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]

niby Ulv miala robić nad morzem ale nie wiem co z tego wyjdzie bo jest cisza
więc z Polką postanowiłyśmy coś skombonować na oku sa[B] 2 osrodk[/B]i no i Polka przedzwoni dowie się co i jak;)[/COLOR][/QUOTE]

gdzie? gdzie? :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']gdzie? gdzie? :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='anka11']tyle to ja wiem, ale właśnie zastanawiałam się czy już dzwoniła :D

Pola mowila o jakims w zywcu i pod wroclawie,ale nie wiem czy o te chodzi[/QUOTE]

[COLOR="blue"]no to w sumie są 2 dwa na śląsku a 3 opcja opolskie
ale to na razie nic nie wiadomo więc co tu więcej gadać;)[/COLOR]