lawendowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Mój z kolei żadnego jedzenia nie ruszy, ale on ogólnie jest mało zainteresowany takimi rzeczami... Lapy od aparatu marzną:D Dlatego u Nas wiosennie:P tak na pocieszenie chyba. Chociaż osobiście wolę zimę :) Quote
Tepes Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [COLOR=blue]mojemu się czasem zdarzy, ale on to by za jedzenie oddał życie:evil_lol: właśnie marzną!! po za tym teraz mnie nie ma w domu siedzę na noc w Krakowie u Iśki:loveu: mlahaha juz widzę jak nauczy się na kolokwium z matematyki:evil_lol: a tak wgl dziś z laborek z chemii wywalił praktycznie całą grupę zostały 2 osoby[/COLOR] [COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] Quote
lawendowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 oj tam oj tam, nie trzeba zawsze tak na wszystko umieć:P (Powinnam już kończyć pisanie mgr'a ale ciiiiiiiiiii ) Quote
Sweet Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]mojemu się czasem zdarzy, ale on to by za jedzenie oddał życie:evil_lol: właśnie marzną!! po za tym teraz mnie nie ma w domu siedzę na noc w Krakowie u Iśki:loveu: mlahaha juz widzę jak nauczy się na kolokwium z matematyki:evil_lol: a tak wgl dziś z laborek z chemii wywalił praktycznie całą grupę zostały 2 osoby[/COLOR] [COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] A ty zostałaś czy też cię wywalił?? :P I w ogóle jak tam moje zadanko z infy? jaką dostałam ocenę ?? :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 [quote name='lawendowa']oj tam oj tam, nie trzeba zawsze tak na wszystko umieć:P (Powinnam już kończyć pisanie mgr'a ale ciiiiiiiiiii )[/QUOTE] [COLOR=blue]haha no właśnie oj tam oj tak kto by sie przejmował:diabloti:[/COLOR] [quote name='ania90']czesc:smile: Bono jak zawsze szaleje :-D[/QUOTE] ;) [quote name='Sweet']A ty zostałaś czy też cię wywalił?? :P I w ogóle jak tam moje zadanko z infy? jaką dostałam ocenę ?? :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]mnie wywalił jako 1:diabloti: ale on ogólnie nie wiadomo czemu uwalił się mnie...:roll: jeszcze nie dostałaś ale chooopie to było jedno zadanie kurde z MILIONA:evil_lol:[/COLOR] Quote
lawendowa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nie można się stersować głupotami:P wrzodów można się nabawić i innych takich :P Quote
Tepes Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 [COLOR=blue]no właśnie i przez stres okropny w liceum wylądowałam z podejrzeniem wrzodów i na gastroskopii ale na szczęście nic nie wyszło tak teraz totalny luz, od czego jest 2 termin od czego jest poprawka:evil_lol: wgl po co się przejmować:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR=blue]mnie wywalił jako 1:diabloti: ale on ogólnie nie wiadomo czemu uwalił się mnie...:roll: jeszcze nie dostałaś ale chooopie to było jedno zadanie kurde z MILIONA:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Haha :evil_lol: myślałam że jako jedna z tych 2 zostalaś:P Ja też nie wiem.. czasami nauczyciele tak mają że kogoś nie lubią bo tak :P hah:D no ale chociaż to miałaś :P:P Quote
Avaloth Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Te Andrzej, kiedyś Ty to pisała? :evil_lol: ja Cie tylko na fejsie i kwejku widziałam, pewnie po kryjomu jak poszłam spać ukradłaś mi laptopa :eviltong: Quote
Tepes Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Sweet']Haha :evil_lol: myślałam że jako jedna z tych 2 zostalaś:P Ja też nie wiem.. czasami nauczyciele tak mają że kogoś nie lubią bo tak :P hah:D no ale chociaż to miałaś :P:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]ja hahaha nie facet najchętniej by mnie kwasem polał:eviltong:[/COLOR] [quote name='Avaloth']Te Andrzej, kiedyś Ty to pisała? :evil_lol: ja Cie tylko na fejsie i kwejku widziałam, pewnie po kryjomu jak poszłam spać ukradłaś mi laptopa :eviltong:[/QUOTE] [COLOR="blue"]o tym, że wywalił z laborek? na infie. chyba że chodzi Ci co coś innego:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [img] http://img256.imageshack.us/img256/5531/dogoi.jpg[/img] [img] http://img502.imageshack.us/img502/2208/dogo1.jpg[/img] :diabloti: Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [COLOR="blue"]oj tam oj tam:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [COLOR="blue"]a dziękuję dziękuję:evil_lol: po za tym zmieniłam pierwszą stronę;)[/COLOR] Quote
sator_k_ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zeskanowałabyś mi swój autograf? :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [COLOR="blue"]ależ oczywiście:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja chce dostać osobiście, podpiszesz mi się na ręce?! :multi::diabloti: [SIZE=1]albo gdzie indziej..:evil_lol:[/SIZE] Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [COLOR="blue"]na ręce bez problemu ale GDZIE INDZIEJ muszę się głęboko nad tym zastanowić:lol::diabloti:[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ładnie napisałaś pierwszy post. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Noo fajnie się zaczyna, na razie podpis pod zdjęciem, a później całe artykuły :) Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='Aleksandra95']ładnie napisałaś pierwszy post. :loveu:[/QUOTE] [COLOR=blue]dzięki;)[/COLOR] [quote name='Paulina_mickey']Noo fajnie się zaczyna, na razie podpis pod zdjęciem, a później całe artykuły :smile:[/QUOTE] [COLOR=blue]miło by było:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [COLOR=blue]haha dzięki;) matko jak mi się nie chce chodzić na studia, chcę już święta![/COLOR] Quote
Recommended Posts