sator_k_ Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja obiecywałam w mojej galerię relację w zeszłą niedzielę, nie wiem czy się do tej wyrobię ;) Quote
Tepes Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 [COLOR="blue"]hah no cóż ciężkie życie ucznia:evil_lol: a jo byłąch dzieś z Ewulcem i Martyną w wesołym miasteczku o jako pompa masakra:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 powiedz mi ile płaciłaś za tatoo psią łapę? bo chyba ci pomysł ukradnę :diabloti: Quote
dog193 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To jest kocia łapa, złodzieju :diabloti: Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 taa kocia :evil_lol: ja już dawno miałam chrapkę na łapę ale nie wiedziałam gdzie ją wsadzić, a stopa to idealne miejsce :diabloti: Quote
dog193 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [url]http://img703.imageshack.us/img703/2563/p7217915.jpg[/url] Czy tak wygląda psia łapa? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='dog193'][URL]http://img703.imageshack.us/img703/2563/p7217915.jpg[/URL] Czy tak wygląda psia łapa? :evil_lol:[/QUOTE] no dobra, troszkę taka kocia jest :evil_lol: Quote
dog193 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Mówiłam, ze mną się nie kłóci :diabloti: Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='dog193']Mówiłam, ze mną się nie kłóci :diabloti:[/QUOTE] oj tam, o tam :D Quote
Sweet Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja mam lepsze miejsce na psią łapkę :diabloti: Ale go nie zdradzę, chyba, że sama sobie taki zrobię to się pochwalę tym miejscem :D A tak w ogóle to Witam :D Dawno mnie nie było;) Anula kiedy rozpoczynacie studia ? ;) Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='NightQueen']powiedz mi ile płaciłaś za tatoo psią łapę? bo chyba ci pomysł ukradnę :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]jo płaciłach 60 zł, ale to zależy od studia w jakim bydziesz robić kradzioku:diabloti:[/COLOR] [quote name='dog193']To jest kocia łapa, złodzieju :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]od razu niedźwiedzio:evil_lol:[/COLOR] [quote name='NightQueen']taa kocia :evil_lol: ja już dawno miałam chrapkę na łapę ale nie wiedziałam gdzie ją wsadzić, a stopa to idealne miejsce :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue] jaaa nie doś, że tatuaż to miejsce te same pff:evil_lol:[/COLOR] [quote name='dog193'][URL]http://img703.imageshack.us/img703/2563/p7217915.jpg[/URL] Czy tak wygląda psia łapa? :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]w sumie to nie jest psio ino wilczo ale ok:diabloti:[/COLOR] [URL]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NW&Date=20100202&Category=WEEKEND&ArtNo=439118335&Ref=V3&border=0&MaxW=180[/URL] [COLOR=blue]a gdzie Ty tam kocie widzisz to jo nie wiem:evil_lol: [/COLOR][quote name='Sweet']Ja mam lepsze miejsce na psią łapkę :diabloti: Ale go nie zdradzę, chyba, że sama sobie taki zrobię to się pochwalę tym miejscem :-D A tak w ogóle to Witam :-D Dawno mnie nie było;-) Anula kiedy rozpoczynacie studia ? ;-)[/QUOTE] [COLOR=blue]walcie sie wy, wy ZŁODZIEJE:diabloti: a czy jo wiem kiedy zaczynom:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Haha odrazu złodzieje :evil_lol: Ja mam tylko motyw z psią łapką, ale trochę inny niż twój ;) Jak możesz nie wiedzieć :diabloti: Wiesz ty co ;P Zdjęcia lepiej jakieś daj :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ja jeszcze jestem na etapie wyboru miejsca i zbierania funduszy, ale chce coś takiego symbolicznego właśnie związane z psami, a przecież kości sobie nie walnę :evil_lol: tylko 60? myślałam że dużo więcej, pójdę się przejść do salonu u siebie, ciekawe ile mi wezmą za to :p Mi się jeszcze marzą takie duże skrzydła na plecach, napis na żebrach i na wewnętrznej stronie ręki ale na większy tatuaż na razie odwagi mi brak (w sensie bólu) :p Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Sweet']Haha odrazu złodzieje :evil_lol: Ja mam tylko motyw z psią łapką, ale trochę inny niż twój ;) Jak możesz nie wiedzieć :diabloti: Wiesz ty co ;P Zdjęcia lepiej jakieś daj :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]no a nie, kradzioki jedne:diabloti: ja taki som ino inny rozumia:evil_lol: nie chce mi sie pomniejszać jak chciałam wstawiać to nikt nie chioł to teroz mie bodnijcie:evil_lol:[/COLOR] [quote name='NightQueen']ja jeszcze jestem na etapie wyboru miejsca i zbierania funduszy, ale chce coś takiego symbolicznego właśnie związane z psami, a przecież kości sobie nie walnę :evil_lol: tylko 60? myślałam że dużo więcej, pójdę się przejść do salonu u siebie, ciekawe ile mi wezmą za to :p Mi się jeszcze marzą takie duże skrzydła na plecach, napis na żebrach i na wewnętrznej stronie ręki ale na większy tatuaż na razie odwagi mi brak (w sensie bólu) :p[/QUOTE] [COLOR=blue]no bo to Ci godom zależy od studia;) mi sie podobają takie skrzydła ale krwawe uu:loveu: i w sumie już byłach w salonie, żeby mi zrobili projekt jaki cha ale wkońcu kupiłach obiektyw i kasy brak, jakby to nie było takie drooogie to bybyło inaczy:eviltong:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 haha też kupiłam obiektyw z tym że wyszło taniej niż sądziłam i mi kasa została :evil_lol: i tak sobie myślę co z nią zrobić :cool3: i już chyba wiem, pierdziele sobie tatoo a co mi tam :diabloti: na razie czasu nie mam ale myślę że pod koniec miesiąca się wybiorę :cool3: Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [COLOR=blue]tatuaż to fano sprawa;) a, że tyn co mi by wyszed tak dużo to chyba se zostawia na późni a teroz coś tańszego se walna bo mie fest kusi;) w sumie jeszcze musza ta łapa se poprawic ale jakoś nie mom tam po drodze :evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 patrz jaki fajny pomysł, tylko nie miałabym go gdzie umieścić [URL]http://lh5.ggpht.com/_rxWIlOrO5WE/ScHs10pAyNI/AAAAAAAAM3k/TdYh9wc6i3c/npb1-my-dog%25252520tattoo_thumb%2525255B1%2525255D.jpg[/URL] ale ogromnie mi sie podoba tekst Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [COLOR=blue]widziałach to i tyż męczyłach kaj to upchnąć ale nic nie wymyśliłach:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]widziałach to i tyż męczyłach kaj to upchnąć ale nic nie wymyśliłach:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] haha :evil_lol: zarąbiste to tylko takie właśnie nie wymiarowe, musiałoby być na plecach albo brzuchu, a ja przewiduje co innego w tych miejscach ;) Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [COLOR=blue]mi by sie w sumie na klatce piersiowy podobało, w sumie dużo wzorów by mi tam pasowało ale tyż nie chca szaleć z takimi miejscami;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja nie chciałabym mieć całego ciała tatuowanego bo mi się aż tak nie podoba, a to jednak jest dość duży wzór, zresztą chce mieć tatuaże w takich miejscach, że można będzie je zakryć, bo np. przyszły pracodawca nie musi oglądać moich malunków na ciele :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [COLOR="blue"]no właśnie i o to chodzi tattoo na klacie jak do mie bomba ale to bych musiała łazić w golfach chyba:evil_lol: tak zaczełyście o tatuażach musza spiąć poślady i iś poprawić ta łapa w końcu:D[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 a co chcesz z nią robić? ja bym chciała coś takiego, z takim cieniowaniem[URL="http://fc01.deviantart.net/fs51/f/2009/293/7/7/Paw_Print_Tattoo_by_DemonSkylier.jpg"] KLIK[/URL] Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [COLOR="blue"]po porstu poprawić:evil_lol: bo za 1 razem w kilku miejscach nie jest dokładnie zakolorowane ale na poprawka nie poszłach bo matka zaczęła świrować, że nie a wtedy nie miałach jeszcze 18 to odpuściłach;) mi sie bardzi podobo jednolito;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 aa myślałam że chcesz coś dodać ;) Quote
Recommended Posts