Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[COLOR="blue"]hah no cóż ciężkie życie ucznia:evil_lol:
a jo byłąch dzieś z Ewulcem i Martyną w wesołym miasteczku o jako pompa masakra:evil_lol:[/COLOR]

Posted

Ja mam lepsze miejsce na psią łapkę :diabloti: Ale go nie zdradzę, chyba, że sama sobie taki zrobię to się pochwalę tym miejscem :D

A tak w ogóle to Witam :D Dawno mnie nie było;)
Anula kiedy rozpoczynacie studia ? ;)

Posted

[quote name='NightQueen']powiedz mi ile płaciłaś za tatoo psią łapę? bo chyba ci pomysł ukradnę :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=blue]jo płaciłach 60 zł, ale to zależy od studia w jakim bydziesz robić kradzioku:diabloti:[/COLOR]

[quote name='dog193']To jest kocia łapa, złodzieju :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=blue]od razu niedźwiedzio:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='NightQueen']taa kocia :evil_lol:
ja już dawno miałam chrapkę na łapę ale nie wiedziałam gdzie ją wsadzić, a stopa to idealne miejsce :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=blue] jaaa nie doś, że tatuaż to miejsce te same pff:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='dog193'][URL]http://img703.imageshack.us/img703/2563/p7217915.jpg[/URL]
Czy tak wygląda psia łapa? :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]w sumie to nie jest psio ino wilczo ale ok:diabloti:[/COLOR]

[URL]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NW&Date=20100202&Category=WEEKEND&ArtNo=439118335&Ref=V3&border=0&MaxW=180[/URL]
[COLOR=blue]a gdzie Ty tam kocie widzisz to jo nie wiem:evil_lol:

[/COLOR][quote name='Sweet']Ja mam lepsze miejsce na psią łapkę :diabloti: Ale go nie zdradzę, chyba, że sama sobie taki zrobię to się pochwalę tym miejscem :-D

A tak w ogóle to Witam :-D Dawno mnie nie było;-)
Anula kiedy rozpoczynacie studia ? ;-)[/QUOTE]
[COLOR=blue]walcie sie wy, wy ZŁODZIEJE:diabloti:
a czy jo wiem kiedy zaczynom:evil_lol:[/COLOR]

Posted

Haha odrazu złodzieje :evil_lol: Ja mam tylko motyw z psią łapką, ale trochę inny niż twój ;)
Jak możesz nie wiedzieć :diabloti: Wiesz ty co ;P
Zdjęcia lepiej jakieś daj :evil_lol:

Posted

ja jeszcze jestem na etapie wyboru miejsca i zbierania funduszy, ale chce coś takiego symbolicznego właśnie związane z psami, a przecież kości sobie nie walnę :evil_lol:

tylko 60? myślałam że dużo więcej, pójdę się przejść do salonu u siebie, ciekawe ile mi wezmą za to :p

Mi się jeszcze marzą takie duże skrzydła na plecach, napis na żebrach i na wewnętrznej stronie ręki ale na większy tatuaż na razie odwagi mi brak (w sensie bólu) :p

Posted

[quote name='Sweet']Haha odrazu złodzieje :evil_lol: Ja mam tylko motyw z psią łapką, ale trochę inny niż twój ;)
Jak możesz nie wiedzieć :diabloti: Wiesz ty co ;P
Zdjęcia lepiej jakieś daj :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]no a nie, kradzioki jedne:diabloti:
ja taki som ino inny rozumia:evil_lol:
nie chce mi sie pomniejszać jak chciałam wstawiać to nikt nie chioł to teroz mie bodnijcie:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='NightQueen']ja jeszcze jestem na etapie wyboru miejsca i zbierania funduszy, ale chce coś takiego symbolicznego właśnie związane z psami, a przecież kości sobie nie walnę :evil_lol:

tylko 60? myślałam że dużo więcej, pójdę się przejść do salonu u siebie, ciekawe ile mi wezmą za to :p

Mi się jeszcze marzą takie duże skrzydła na plecach, napis na żebrach i na wewnętrznej stronie ręki ale na większy tatuaż na razie odwagi mi brak (w sensie bólu) :p[/QUOTE]

[COLOR=blue]no bo to Ci godom zależy od studia;)
mi sie podobają takie skrzydła ale krwawe uu:loveu:
i w sumie już byłach w salonie, żeby mi zrobili projekt jaki cha ale wkońcu kupiłach
obiektyw i kasy brak, jakby to nie było takie drooogie to bybyło inaczy:eviltong:[/COLOR]

Posted

haha też kupiłam obiektyw z tym że wyszło taniej niż sądziłam i mi kasa została :evil_lol: i tak sobie myślę co z nią zrobić :cool3: i już chyba wiem, pierdziele sobie tatoo a co mi tam :diabloti: na razie czasu nie mam ale myślę że pod koniec miesiąca się wybiorę :cool3:

Posted

[COLOR=blue]tatuaż to fano sprawa;)
a, że tyn co mi by wyszed tak dużo to chyba se zostawia na późni a teroz coś tańszego se walna bo mie fest kusi;)
w sumie jeszcze musza ta łapa se poprawic ale jakoś nie mom tam po drodze :evil_lol:[/COLOR]

Posted

patrz jaki fajny pomysł, tylko nie miałabym go gdzie umieścić
[URL]http://lh5.ggpht.com/_rxWIlOrO5WE/ScHs10pAyNI/AAAAAAAAM3k/TdYh9wc6i3c/npb1-my-dog%25252520tattoo_thumb%2525255B1%2525255D.jpg[/URL]
ale ogromnie mi sie podoba tekst

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]widziałach to i tyż męczyłach kaj to upchnąć ale nic nie wymyśliłach:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

haha :evil_lol:
zarąbiste to tylko takie właśnie nie wymiarowe, musiałoby być na plecach albo brzuchu, a ja przewiduje co innego w tych miejscach ;)

Posted

[COLOR=blue]mi by sie w sumie na klatce piersiowy podobało, w sumie dużo wzorów by mi tam pasowało ale tyż nie chca szaleć z takimi miejscami;)[/COLOR]

Posted

Ja nie chciałabym mieć całego ciała tatuowanego bo mi się aż tak nie podoba, a to jednak jest dość duży wzór, zresztą chce mieć tatuaże w takich miejscach, że można będzie je zakryć, bo np. przyszły pracodawca nie musi oglądać moich malunków na ciele :evil_lol:

Posted

[COLOR="blue"]no właśnie i o to chodzi tattoo na klacie jak do mie bomba ale to bych musiała łazić w golfach chyba:evil_lol:
tak zaczełyście o tatuażach musza spiąć poślady i iś poprawić ta łapa w końcu:D[/COLOR]

Posted

[COLOR="blue"]po porstu poprawić:evil_lol:
bo za 1 razem w kilku miejscach nie jest dokładnie zakolorowane ale na poprawka nie poszłach bo matka zaczęła świrować, że nie
a wtedy nie miałach jeszcze 18 to odpuściłach;)
mi sie bardzi podobo jednolito;)[/COLOR]