Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']
Ewka jak sobie przypomnę jak za tym oknem stałaś i prawie zawału dostałam to nei moge powstrzymać uśmiechu na twarzy, to jest prawie jak `masz pan jogurt jeszcze` :evil_lol:[/QUOTE]
Haha, to było słodkie, jak Ania (?) od Dejli zaczęła piszczeć na mój widok :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]spoko nie wiem o co chodzi ale ok:evil_lol:

Ewcik aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żeby sie udało ^^[/COLOR][/QUOTE]

chodzi o to, ze Ewka bardzo lubi zagladac ludziom przez okna i ich tym straszyc :diabloti:

Posted

[quote name='dog193']No szkoda, samotna podróż mnie czeka ;)

Ale dam radę :D[/QUOTE]

jeszcze nie mów hop :diabloti:

dam ci wieczorem znać czy pojadę czy nie, czekam na wiadomość odnośnie planów jutrzejszych - Krk :cool3:

Posted

Bardzo śmieszne :diabloti:
Ale widzisz, przydało się :D Teraz przynajmniej nie muszę latać za obrożami i zabawkami :diabloti: Ale już po karmę musiałam iść do zoologicznego, bo przez neta by mi nie doszło do jutra :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Bardzo śmieszne :diabloti:
Ale widzisz, przydało się :D Teraz przynajmniej nie muszę latać za obrożami i zabawkami :diabloti: Ale już po karmę musiałam iść do zoologicznego, bo przez neta by mi nie doszło do jutra :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]oj tam oj tam:loveu::loveu::diabloti:
haha a co kupiłaś za karma?:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Czy ja o czymś nie wiem? Jutro? Karma? Pies? :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

:diabloti:

Posted

Kilo bosha dla juniorów raz średnich :D
Oczywiście to taka przejściówka, aż nam White Wolf nie dojdzie :D

Iśka, no widzisz, ja sama się trochę późno dowiedziałam :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']
Chwal się jak wrócisz i zdjęcia mu porób.[/QUOTE]
Ta, chyba oczami :diabloti:
Jeśli Pati uda się ze mną pojechać, to niech weźmie aparat, wtedy będą foty. Jeśli nie, to przykro mi - musicie czekać, aż się z Anulą spotkamy :evil_lol:

Tak, szczyl po Nucie :) Nie, nie mam jeszcze wybranego, tak naprawdę to ja nic nie wiem :evil_lol: Zarys tego, że MOŻE coś będzie pojawił się wczoraj, dzisiaj dowiedziałam się na 100%, że po psa jadę jutro :diabloti: