Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na stronie klubu boksera jest ogłoszenie o zawodach tylko w dacie się pomylili. Napisane jest, że sa to MKB 2006 a w adresie (linku) jest Mistrzostwa Klubu 2007. [url=http://www.boxerklub.pl/mistrzostwaklubu2007.htm]Tutaj[/url] są wszystkie informacje ale ze złą datą tzn. powinno być, że odbędą się 14.10.2007r. ;)

Posted

[quote name='AM']Na stronie klubu boksera jest ogłoszenie o zawodach tylko w dacie się pomylili. Napisane jest, że sa to MKB 2006 a w adresie (linku) jest Mistrzostwa Klubu 2007. [URL="http://www.boxerklub.pl/mistrzostwaklubu2007.htm"]Tutaj[/URL] są wszystkie informacje ale ze złą datą tzn. powinno być, że odbędą się 14.10.2007r. ;)[/quote]

to super:multi: juz myslalam ze odwolane

Posted

[quote name='noblistka']Czy w tych zawodach mogą brać udział tylko i wyłącznie psy rodowodowe?
Głównie chodzi mi o obedience.[/quote]

Z tego co mi wiadomo to nie. Jak startowałam 2 lata temu na MKB to startowały tez pieski bez rodowodu. Najlepiej jednak zadzwonić do organizatora i zapytać ;)

Posted

MKB odbywają się w tym roku, info jest na ich stronie tylko chyba przez pomyłkę w dacie wpisano rok 2006.
Zgłaszać się można już, kontakt jest podany na stronie :smile:

Posted

[quote name='Guldi']MKB odbywają się w tym roku, info jest na ich stronie tylko chyba przez pomyłkę w dacie wpisano rok 2006.
Zgłaszać się można już, kontakt jest podany na stronie :smile:[/quote]

a startujesz moze??

Posted

Pocieszę Cię, mam małe szanse przygotować się przezwoicie do tych zawodów, bo ostatnio tyle czasu spędzałam w pracy że o treningach czegokolwiek z moimi psami nie było mowy. Więc wystartujemy mniej więcej tak jak na Agility - czyli "na wariata" ;)
Oby pogoda była dobra, to będzie o.k.
Więc powodzenia i mam nadzieję do zobaczenia! :smile:

Posted

No to sie spotkamy :eviltong: My tez probujemy ale moja suczka wlasnie przechodzi okres buntu i nie chce zostawac wiec zostaniemy zaraz na poczatku zdyskwalifikowane :placz: No ale sprobowac zawsze mozna...:cool1:

Posted

[quote name='chicken']No to sie spotkamy :eviltong: My tez probujemy ale moja suczka wlasnie przechodzi okres buntu i nie chce zostawac wiec zostaniemy zaraz na poczatku zdyskwalifikowane :placz: No ale sprobowac zawsze mozna...:cool1:[/quote]

no to super ze sie spotkamy:lol:
tez ostatni mialam problemy z moim psem z DO MNIE bo ladnie brzybiegal ale zamiast przedemna siadal gdzies z boku:shake:
ale jest juz lepiej:evil_lol:

pozdrwawim i do zobaczenia

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Mika dla odmiany przestała patrzeć się na mnie przy chodzeniu przy nodze,więc napewno oberwiemy za to od sędziny[/quote]

moj haker tez ma jeszce problem z patrzeniem ale zaczelysmy dobiero bardziej klasc na to nacisk
ma13miesiecy zobaczymy jak pojde to zawody
klaudia a ty tez startujesz w agility???