ewka i haker Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 mam pytanie czy ktos wie czy w tym roku sa zawody bo na stronie klubu boksera nic nie pisze Quote
AM Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Na stronie klubu boksera jest ogłoszenie o zawodach tylko w dacie się pomylili. Napisane jest, że sa to MKB 2006 a w adresie (linku) jest Mistrzostwa Klubu 2007. [url=http://www.boxerklub.pl/mistrzostwaklubu2007.htm]Tutaj[/url] są wszystkie informacje ale ze złą datą tzn. powinno być, że odbędą się 14.10.2007r. ;) Quote
noblistka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Czy w tych zawodach mogą brać udział tylko i wyłącznie psy rodowodowe? Głównie chodzi mi o obedience. Quote
ewka i haker Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='AM']Na stronie klubu boksera jest ogłoszenie o zawodach tylko w dacie się pomylili. Napisane jest, że sa to MKB 2006 a w adresie (linku) jest Mistrzostwa Klubu 2007. [URL="http://www.boxerklub.pl/mistrzostwaklubu2007.htm"]Tutaj[/URL] są wszystkie informacje ale ze złą datą tzn. powinno być, że odbędą się 14.10.2007r. ;)[/quote] to super:multi: juz myslalam ze odwolane Quote
ewka i haker Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 a czy ktos sie juz zglosil?? kto jedzie?? Quote
AM Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='noblistka']Czy w tych zawodach mogą brać udział tylko i wyłącznie psy rodowodowe? Głównie chodzi mi o obedience.[/quote] Z tego co mi wiadomo to nie. Jak startowałam 2 lata temu na MKB to startowały tez pieski bez rodowodu. Najlepiej jednak zadzwonić do organizatora i zapytać ;) Quote
ewka i haker Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 kto jedzie na te zawody?? ja sie juz zglosilam zglaszac sie Quote
Guldi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 MKB odbywają się w tym roku, info jest na ich stronie tylko chyba przez pomyłkę w dacie wpisano rok 2006. Zgłaszać się można już, kontakt jest podany na stronie :smile: Quote
ewka i haker Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Guldi']MKB odbywają się w tym roku, info jest na ich stronie tylko chyba przez pomyłkę w dacie wpisano rok 2006. Zgłaszać się można już, kontakt jest podany na stronie :smile:[/quote] a startujesz moze?? Quote
Guldi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mam tak ambitny plan i nadzieję, że się uda :cool3: Zgłoszenie już wysłałam :smile: Quote
ewka i haker Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Guldi']Mam tak ambitny plan i nadzieję, że się uda :cool3: Zgłoszenie już wysłałam :smile:[/quote] o to super to sie spotkamy a z kad jeses?? Quote
BlackSheWolf Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a psiaki wszystkich ras będą startować ?? Quote
ewka i haker Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='BlackSheWolf']a psiaki wszystkich ras będą startować ??[/quote] tak wszystkich ras:lol: Quote
Guldi Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ewka i haker']o to super to sie spotkamy a z kad jeses??[/quote] Warszawa :smile: Quote
ewka i haker Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Guldi']Warszawa :smile:[/quote] aha to do zobaczenia w lodzi :p pozdro Quote
Klaudia :-) Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 jeśli się uda to Guldi spotkamy się nie tylko na torku agility jak do tej pory,ale również na obi,co prawda Mika nie jest przygotowana tak jak bym chciała,ale że jest w Łodzi to wystartujemy Quote
Guldi Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pocieszę Cię, mam małe szanse przygotować się przezwoicie do tych zawodów, bo ostatnio tyle czasu spędzałam w pracy że o treningach czegokolwiek z moimi psami nie było mowy. Więc wystartujemy mniej więcej tak jak na Agility - czyli "na wariata" ;) Oby pogoda była dobra, to będzie o.k. Więc powodzenia i mam nadzieję do zobaczenia! :smile: Quote
ewka i haker Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Oby pogoda była dobra, to będzie o.k. terz mam taka nadzieje ze bedzie ladnie Quote
chicken Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No to sie spotkamy :eviltong: My tez probujemy ale moja suczka wlasnie przechodzi okres buntu i nie chce zostawac wiec zostaniemy zaraz na poczatku zdyskwalifikowane :placz: No ale sprobowac zawsze mozna...:cool1: Quote
ewka i haker Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='chicken']No to sie spotkamy :eviltong: My tez probujemy ale moja suczka wlasnie przechodzi okres buntu i nie chce zostawac wiec zostaniemy zaraz na poczatku zdyskwalifikowane :placz: No ale sprobowac zawsze mozna...:cool1:[/quote] no to super ze sie spotkamy:lol: tez ostatni mialam problemy z moim psem z DO MNIE bo ladnie brzybiegal ale zamiast przedemna siadal gdzies z boku:shake: ale jest juz lepiej:evil_lol: pozdrwawim i do zobaczenia Quote
Klaudia :-) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Mika dla odmiany przestała patrzeć się na mnie przy chodzeniu przy nodze,więc napewno oberwiemy za to od sędziny Quote
ewka i haker Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Mika dla odmiany przestała patrzeć się na mnie przy chodzeniu przy nodze,więc napewno oberwiemy za to od sędziny[/quote] moj haker tez ma jeszce problem z patrzeniem ale zaczelysmy dobiero bardziej klasc na to nacisk ma13miesiecy zobaczymy jak pojde to zawody klaudia a ty tez startujesz w agility??? Quote
Klaudia :-) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 my startujemy głownie w agility,w obi to będzie nasz debiut i zobaczymy czy jeszcze będe dalej startowała w obi czy na tym poprzestaniemy Quote
Recommended Posts