Bajon Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pięknie tereny......i piękne koniki, mają gdzie się wyszaleć:loveu: Quote
Okamia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [img]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/DSC09464_.jpg[/img] zakochałam się :D Quote
Greven Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Ja też... Dodam, że to cudo ma tylko 135 cm wzrostu :p A tu są zdjęcia z wczorajszej wyprawy do ogierów: [URL="http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2864"]www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2864[/URL] oraz fotki Gizma. Quote
Hala Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ale czemu taki mały?? :placz: Na czym ja będę jeździła! Chciałam dodać, że TZ dziś skombinował oponę dla Soni i kupił linki w alpinistycznym. :loveu: Zaczynamy dziś treningi. :diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hala a ja wroce do tematu psiaka twoich rodzicow... pomoz mu- lekami wetem karma... ale...starych psow...jak starych ludzi..on zna tamto miejsce,..ma tam dom...nie widzi- dla niego zmiana otoczenia, wariujaca sonia- to bylby duzy stres... przeciez nie ma zle u rodzicow...on tez go kochaja:) a Ty mozesz mu zapewnic na ostatnie dni/miesiace opieke weta i leki ktore zmniejsza cierpirnie... nie pomagajmy wszytkoma na sile...niekoniecznie Ares bylby szczesliwy u was w mieszkanku...tam jest jego dom i jego podworko i jego ludzie:) pozdrawiam kochana ps ja chce koniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Quote
kaLOlina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:biore kasztanka a co!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Hala Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Karola...kiedy zarejestrujesz mi Sonię? :cool3: A Areska tak nie zostawię. Nic sie nie bój. Bardzo kochane to psisko. Ale starosć jest okrutna. Quote
Greven Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='kaLOlina']biore kasztanka a co![/quote] Jeśli wszystko dobrze pójdzie, za rok urodzi się maluszek po kasztanku i również kasztanowatej klaczy (po Forego), chcesz namiar na właścicielkę klaczy? Może małe będzie na sprzedaż :razz: :razz: Quote
Bajon Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Hala']Ale czemu taki mały?? :placz: Na czym ja będę jeździła! Chciałam dodać, że TZ dziś skombinował oponę dla Soni i kupił linki w alpinistycznym. :loveu: Zaczynamy dziś treningi. :diabloti:[/quote] Hala raczej teraz zaprzęgowce treningi kończą:diabloti:Zbliża się lato...;) Quote
Hala Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bajon.... :angryy: :mad: Moja husia jest wyjątkowa. A na pewno jej nie zaszkodzi jak trochę oponkę pociąga. Właśnie wróciliśmy ze spaceru z oponka. Moim zdaniem jej się to podoba. :lol: Quote
Greven Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Hala']Właśnie wróciliśmy ze spaceru z oponka. Moim zdaniem jej się to podoba. [/quote] To teraz wysłuchamy, co ma do powiedzenia sama zainteresowana :mad: Daj no ją szybko do klawiatury! Quote
Bajon Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Hala']Bajon.... :angryy: :mad: Moja husia jest wyjątkowa. A na pewno jej nie zaszkodzi jak trochę oponkę pociąga. Właśnie wróciliśmy ze spaceru z oponka. Moim zdaniem jej się to podoba. :lol:[/quote] Halu, mój pies również dziś biegał, do 15 stopni celsjusza każdy wysiłek jest dla nich wskazany ;) No właśnie dawaj Sońkę niech napisze co myśli o oponce:evil_lol: Quote
Yorija Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Bajon']Halu, mój pies również dziś biegał, do 15 stopni celsjusza każdy wysiłek jest dla nich wskazany ;) No właśnie dawaj Sońkę niech napisze co myśli o oponce:evil_lol:[/quote] Chcecie żeby Hali konto zbanowali? :mad: Quote
Hala Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hheheh...bardzo śmieszne. A tak apropo..własnie zarezerowałam pokoje dwa w Rewalu! :loveu: Jeden dla mnie i TZta a drugi dla Soni i Danki. Jedziemy nad morze! :loveu: Quote
Okamia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ale macie fajno ;) Może plaża i Rock&roll XD Quote
Greven Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Hala'] A tak apropo..własnie zarezerowałam pokoje dwa w Rewalu![/quote] Nawiedzę Was! Quote
Greven Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 No... z sympatii? :oops: Ale jak nie chcesz... :-( Quote
Hala Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Błehehehehhehe!!!!! A ja przeczytałam..nienawidzę was. :diabloti: I dopiero teraz skumałam, co napisałaś.... hehehhe A nawiedzaj, nawiedzaj.... byle konno. :loveu: Quote
Yorija Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Greven']To muszę wyjechać JUŻ :diabloti:[/quote] Weź proszę ze sobą kilka luzaków to i ja się zjawię. Pieszo :mad: - to chyba też już zacznę iść .... Quote
Greven Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Tak dawno nie jeździłam, że nie wiem, czy jeszcze wiem, jak TO się robi :loveu: Wezmę Ci konia luzem, ale bez rzędu, bo nie posiadam. Tylko czy to sprawiedliwe - Hala i Sonia w aucie, a my z buta i wierzchem? Quote
Hala Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ndrobię to jak tylko mi rumaka wprowadzisz na plażę. [IMG]http://www.konie.biz/modules/coppermine/albums/userpics/10445/pla%BFa1.jpg[/IMG] Quote
Hala Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A to Kara i Kasztana moich rodziców. Od nich wszystko się zaczęło. [IMG]http://www.konie.biz/modules/coppermine/albums/userpics/10445/Kara_i_Kasztana.jpg[/IMG] Quote
Hala Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [IMG]http://www.konie.biz/modules/coppermine/albums/userpics/10445/IMG_5378.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts