Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też... Dodam, że to cudo ma tylko 135 cm wzrostu :p

A tu są zdjęcia z wczorajszej wyprawy do ogierów: [URL="http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2864"]www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2864[/URL] oraz fotki Gizma.

Posted

Ale czemu taki mały?? :placz:
Na czym ja będę jeździła!

Chciałam dodać, że TZ dziś skombinował oponę dla Soni i kupił linki w alpinistycznym. :loveu: Zaczynamy dziś treningi. :diabloti:

Posted

Hala a ja wroce do tematu psiaka twoich rodzicow...
pomoz mu- lekami wetem karma...
ale...starych psow...jak starych ludzi..on zna tamto miejsce,..ma tam dom...nie widzi- dla niego zmiana otoczenia, wariujaca sonia- to bylby duzy stres...
przeciez nie ma zle u rodzicow...on tez go kochaja:)
a Ty mozesz mu zapewnic na ostatnie dni/miesiace opieke weta i leki ktore zmniejsza cierpirnie...

nie pomagajmy wszytkoma na sile...niekoniecznie Ares bylby szczesliwy u was w mieszkanku...tam jest jego dom i jego podworko i jego ludzie:)

pozdrawiam kochana

ps ja chce koniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Posted

Karola...kiedy zarejestrujesz mi Sonię? :cool3:

A Areska tak nie zostawię. Nic sie nie bój. Bardzo kochane to psisko.
Ale starosć jest okrutna.

Posted

[quote name='kaLOlina']biore kasztanka a co![/quote]
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, za rok urodzi się maluszek po kasztanku i również kasztanowatej klaczy (po Forego), chcesz namiar na właścicielkę klaczy? Może małe będzie na sprzedaż :razz: :razz:

Posted

[quote name='Hala']Ale czemu taki mały?? :placz:
Na czym ja będę jeździła!

Chciałam dodać, że TZ dziś skombinował oponę dla Soni i kupił linki w alpinistycznym. :loveu: Zaczynamy dziś treningi. :diabloti:[/quote]

Hala raczej teraz zaprzęgowce treningi kończą:diabloti:Zbliża się lato...;)

Posted

Bajon.... :angryy: :mad: Moja husia jest wyjątkowa. A na pewno jej nie zaszkodzi jak trochę oponkę pociąga. Właśnie wróciliśmy ze spaceru z oponka. Moim zdaniem jej się to podoba. :lol:

Posted

[quote name='Hala']Właśnie wróciliśmy ze spaceru z oponka. Moim zdaniem jej się to podoba. [/quote]
To teraz wysłuchamy, co ma do powiedzenia sama zainteresowana :mad:
Daj no ją szybko do klawiatury!

Posted

[quote name='Hala']Bajon.... :angryy: :mad: Moja husia jest wyjątkowa. A na pewno jej nie zaszkodzi jak trochę oponkę pociąga. Właśnie wróciliśmy ze spaceru z oponka. Moim zdaniem jej się to podoba. :lol:[/quote]

Halu, mój pies również dziś biegał, do 15 stopni celsjusza każdy wysiłek jest dla nich wskazany ;)

No właśnie dawaj Sońkę niech napisze co myśli o oponce:evil_lol:

Posted

[quote name='Bajon']Halu, mój pies również dziś biegał, do 15 stopni celsjusza każdy wysiłek jest dla nich wskazany ;)

No właśnie dawaj Sońkę niech napisze co myśli o oponce:evil_lol:[/quote]

Chcecie żeby Hali konto zbanowali? :mad:

Posted

Hheheh...bardzo śmieszne.

A tak apropo..własnie zarezerowałam pokoje dwa w Rewalu! :loveu:
Jeden dla mnie i TZta a drugi dla Soni i Danki.

Jedziemy nad morze! :loveu:

Posted

Błehehehehhehe!!!!! A ja przeczytałam..nienawidzę was. :diabloti: I dopiero teraz skumałam, co napisałaś.... hehehhe

A nawiedzaj, nawiedzaj.... byle konno. :loveu:

Posted

[quote name='Greven']To muszę wyjechać JUŻ :diabloti:[/quote]

Weź proszę ze sobą kilka luzaków to i ja się zjawię. Pieszo :mad: - to chyba też już zacznę iść ....

Posted

Tak dawno nie jeździłam, że nie wiem, czy jeszcze wiem, jak TO się robi :loveu:
Wezmę Ci konia luzem, ale bez rzędu, bo nie posiadam.

Tylko czy to sprawiedliwe - Hala i Sonia w aucie, a my z buta i wierzchem?

Posted

Ndrobię to jak tylko mi rumaka wprowadzisz na plażę.

[IMG]http://www.konie.biz/modules/coppermine/albums/userpics/10445/pla%BFa1.jpg[/IMG]

Posted

A to Kara i Kasztana moich rodziców. Od nich wszystko się zaczęło.

[IMG]http://www.konie.biz/modules/coppermine/albums/userpics/10445/Kara_i_Kasztana.jpg[/IMG]