tunio Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 prosze Nie zauwazylam ze zostalo to przeniesione na molosy :roll: :hand: Quote
JANOS Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Z tego co wiem to u Nas chyba jeszcze nie jest to rasa zarejestrowana (no chyba że się coś od zeszłego roku zmieniło). To pies najbardziej podobny do rasy która hoduję .... do mastifa angielskiego. Niektórzy ich nie rozróżniają... Capricorn rasy porównał ...i myśle że to co napisał jest trafione.... Ponieważ niektóre Mastify,Boerble , Tosy i Bulmastify .....są bardzo do siebie podobne..... U Capricorna pokazane są właSnie fotki bulamstifów wygladających jak mastify ang..... Quote
Maryska Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Jestem wlascicielka mlodej boerbolki-doga afrykanskiego-.Jesli masz pytania,to sluze pomoca. :Dog_run: Quote
ASICA Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Maryska jakmozesz to wrzuć fotki bo za cholere nie wiem jak taka psina wygląda :( (miałam mastifke angielską ale o dogu afrykanskim nigdy nie słyszałam) :) Quote
FANTASMAGORIE Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hej u mnie w domku mieszka 5 miesięczny BOERBOEL;) więc co was ewentualnie interesuje jeśli będe w stanie to odpowiem.:lol:. pozdrowionka Quote
katik Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ciekawie wyglądają te pieski. :cool3: [url=http://www.gangstaff.com.pl/boerboel.html]SOUND OF AFRICA Kennel :: Boerboel ::[/url] Quote
Recommended Posts