Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety na jajnikach byłyt guzy.:-(
Wokół odbytu też się pojawia jakiś guz, jest na razie mało widoczny, ale jednak..Trzeba obserwować.
Wet powiedział, że niestety Lorze mogą się pojawiać guzy:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lora poszła do tych państwa co niej przychodzili, ta kobieta to córka poprzedniej właścicielki Lory. Suczka ich znala, bardzo lubiła, a poza tym tylko oni interesowali sie Lorą. Warunkiem który dostali jest to że na konsultacje będą jeździć do doktora Morawieckiego, na co zgodzili się:) Jak sie z nią zegnałam to Lora spojrzałą mi w oczy, tak jakby mówiła "dziękuje" Nigdy nie zapomnę tej chwili :)

Posted

ZAGINEŁA SUCZKA MOJEJ KOLEŻANKI, MA NA IMIE BETUNIA, JEST NIEWIDOMA, STARSZA, NIE MA OBROŻY, OSTATNIO BYŁA WIDZIANA NA BYTOMSKIEJ.oto zdjęcie
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5a335706c0b5f93.html]DSC00901.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl[/url]

Posted

[quote name='Macho']Zdjęcie nie działa, źle wstawione[/quote]
Jak sie skopiowało i wkleiło do nowej karty to działało.
Zreszta już to edytowałam, nie wiem dlaczego tak jest że jak wczoraj próbowałam to edytować to sie nie dało, a dziś za pierwszym razem od razu....
w każdym razie zdjęcie już jest, a Betuni jak nie ma tak nie ma....:(

Posted

Dzisiaj bardzo niemiły wypadek miała Ira :(

Wyskakując z kojca prawdopodobnie utknęła jej w siatce łapa i tak skutecznie próbowała ją wyciągnąć, że wybiła sobie bark :( musiała być dziś z tego powodu operowana! :( prosimy o mocne kciuki za powrót do zdrowia, który pewnie do łatwych nie będzie należeć...