Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roofi po dzisiejszych kroplówkach, przyszedł i zaczął jeść suchą Royala Hepatica :) a potem puszkę hepatica:) bardzo się z tego cieszymy, bo od kilku dni nic nie mógł jeść, tak go chyba bolało...
ogólnie czuje się podobnie jak wczoraj..tyle tylko, że zjadł.

TRZYMAĆ KCIUKI!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najtańsze, jakie znalazłam:
[url=http://www.allegro.pl/item576025038_barakowoz_na_budowe.html]BARAKOWÓZ NA BUDOWĘ (576025038) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

[url=http://www.allegro.pl/item581539461_pakamera_barak_kontener_szopa_barakowoz.html]Pakamera, barak, kontener, szopa, barakowóz (581539461) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

a wiecie, myślę, że ck jako organizacja powinna tutaj dac ogłoszenie:

[url=http://ogloszenia.ngo.pl/gielda_rzeczy]Zestaw - giełda rzeczy (wszystkie) - ogłoszenia ngo.pl[/url]

Posted

[CENTER][B]Roofi [/B]dzięki staraniu wielu przychylnych mu ludzi codziennie jeździ do weterynarza na kroplówki oraz bardzo silne leki, [B]jednak nadal jego stan jest bardzo bardzo ciężki. Nadal walczymy o jego życie[/B]. Dzisiaj [B]pojawiła się iskierka nadziei[/B], Roofi dostał odrobiny apetytu i zjadł trochę leczniczej puszki. Jest to na ten moment jedyna nadzieja, by mógł zacząć funkcjonować bez kroplówek. Niestety, karma ta jest droga to [B]karma w puszkach Royal Canin Hepatic i kosztuje około 9 zł za jedną puszkę. Wszystkich, którzy mogą i chcą pomóc Roofiemu prosimy o pomoc - kupno chociażby jednej puszki Royal Canin Hepatic, lub wpłatę na konto z dopiskiem "dla Roofiego". Będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc. To dla Roofiego jedyna szansa. [/B]
[/CENTER]

Posted

Kilka puszek Hepatica jeździ u nas w aucie po Lakim. Wyślę je dla Roofiego. Tylko niech mi któraś ciotka przypomni jutro - błagam, bo mogę zapomnieć.

Posted

[quote name='doddy']Kilka puszek Hepatica jeździ u nas w aucie po Lakim. Wyślę je dla Roofiego. Tylko niech mi któraś ciotka przypomni jutro - błagam, bo mogę zapomnieć.[/quote]

Doddy, wielkie dzięki!!:loveu:
Roofi je tylko te puszki i suchą hepatica..

Posted

Maks i Elika - to są naprawdę cudne pieski. Elika zawsze pakowała mi się na kolana i lizała po twarzy (swoją drogą nie należy to do najprzyjemniejszych rzeczy :eviltong: ale liczą się intencje)
:multi::multi::multi::multi:

A Sopran :-( - dlaczego wrócił?

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]hej, mysle że dobrze trafiłam i jest to watek m.i.n. psiaków z kobióra, otóż w sobotę znajoma odłowiła latającą po autostradzie w kobiórze niedaleko baru lesnego sukę On (w typie rasy). Sunia ma ok. 2 latek miała obroże, dobrze wyglądała i chetnie wycięczona omijaniem aut wskoczyła do auta. Zostala odwieziona do hotelu w mikołowie. Jednak nie może tam długo zostać bo doba kosztuje 30 zł plus karma. Nie stac ludzi na to. Prosze pomóżcie, być może komus uciekła! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Poradzcie coś....:-([/SIZE][/FONT]

Posted

Kopiuję z wątku kociego:
[I]Przebudowa licznika, pociągnięcie nowych kabli, dorobienie wystarczającej ilości gniazdek, tak, żeby nie było przedłużaczy, no i zmiana opraw na neonówki w budynku kuchni, kociarni, ambulatorium i laminatu /gdzie są psy w trakcie leczenia/ ma kosztować [B][COLOR=green]1000 zł[/COLOR][/B] . Na swoją robotę elektryk oczywiście daje pomiary i atest bezpieczeństwa co dla nas jest również bardzo ważne.
Tak więc znowu zmuszeni jesteśmy prosić o pomoc w sfinansowaniu tego pilnego przedsięwzięcia [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_redface.gif[/IMG][/I]

[B][SIZE=3]SPRAWA BARDZO PILNA, BO FAJCZĄ NAM SIĘ KABLE!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]BARDZO PROSIMY O WPŁATY NA NASZE KONTO Z DOPISKIEM: [COLOR=darkorange]INSTALACJA.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt
42-600 Tarnowskie Góry, ul. Korczaka 9/6

ING Bank Śląski: [B][COLOR=red]75 1050 1621 1000 0023 3410 7998[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Prosimy o jakiekolwiek wpłaty, nawet o symboliczne złotówki.[/COLOR][/B]
[B]z góry DZIĘKUJEMY!![/B]