Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Robione jest to by zmusić do opuszczenia terenu,prawdopodobnie znalazł sie chętny...
Ela

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w szoku. Czy nie ma kary dla tych bydlaków? (sorry, określenie niefortunne, bydło by się obraziło za to porównanie):angryy:

Koniecznie musi ktoś być tam w nocy. Tym bardziej, że już 2 razy miały miejsce te bestialskie ataki. Następnym razem może być gorzej.
A może pan Józef? On miał jechać do pajuni. Może on by się zgodził na stróża za dach nad głową i jedzenie?

Posted

kochani jestescie!
Rex- pies z rana od sierpu, ma sie....dobrze:roll: na tyle ile moze byc dobrze w takiej sytuacji...
Ktos, przepraszam, nie pamietam kto, mowil ze oglosil na miau, kochani...CK ma swoj ciagly watek na Miau i bylo o tym pisane... juz powstaly 3 nowe watki o wlamaniu do Ck...wiem ze chcecie poomc, ale boje sie ze robi sie za duzy balagan i admini moga miec pretensje... ale dziekuje za zainteresowanie :loveu:
Wydaje mi sie ze aukcja cegielkowa to suuuuuuuper pomysl :) pieniadze od razu na konto CK tak ?
Co do nocnego pilnowania...ten weekend mamy juz obstawiony przez wolontariuszy(:loveu:) jednak jesli chodzi o stroza...
Jeslsa to koszty 100-120 zl/ miesiac... :( a wiadomo ze jeden stroz nie moze wiele sam zrobic... Alarm i kamery, nie sa dobrymw yjdziem: 1:kasa 2: kamery musialyby byc pod ciagla obserwacja...a nikt nie bedzie siedzial cala noc i sie gapil w monitor...w gre wchodza czujki na podzerwien z powiadomieniami na komorke... ale to kosztuje :( :( i macie pytania co do CK, piszcie :)
[SIZE=1]Jestem wolontariuszka CK;)[/SIZE]

Posted

nie rozumiem po co te bydlaki to robia??? jaki to trzeba miec wypaczony umysl, zeby zrobic cos takiego! takich to bym prpopnowala powrzucac do klatki z niedzwiedziami albo wezami. niech ich rozszarpia albo zezra w cholere! takie chwasty powinno sie wyrywac z korzeniami!!!

Posted

[quote name='Macho'].. juz powstaly 3 nowe watki o wlamaniu do Ck...wiem ze chcecie poomc, ale boje sie ze robi sie za duzy balagan i admini moga miec pretensje... [/quote]

[B][COLOR=green]zaraz nie będzie "bałaganu" i ... modzi nie będą mieć "pretensji" ;) [/COLOR][/B]

Posted

[LEFT]Co do allegro Bucza - Kam wystawia go regularnie, więc pewnie teraz też wystawi. Postaram się w wątkach założonych przeze mnie wstawiać w pierwszym poście aktualne linki do allegro.
Dziękuję serdecznie wszystkim za zaangażowanie!

Z tego co wiem na najbliższe 3 noce zgłosili się już chętni do czuwania w nocy w azylu, niektórzy jadą aż z Krakowa!
[/LEFT]

Posted

[quote name='Macho']Balagan na Miau ;)[/quote]

[B][COLOR=green]ok ... ;) [/COLOR][/B]

[quote name='marillka']przejżałam wszystkie watki i wypisałam wszystkie ogłoszenia o których był mowa na wątkach[/quote]

[B][COLOR=green]zaktualizowałam pierwszy post ... [/COLOR][/B]

Posted

ręce opadają .... :angryy:

trzeba to nagłosnić moim zdaniem - prasa, radio, telewizja...

na dogo jest Iza_szumielewicz z radia zet o ile sie nie myle, mozna by do niej napisać

Do Interwencji polsatu, okolicznych gazet. co myslicie?

Posted

[quote name='modliszka84']ręce opadają .... :angryy:

trzeba to nagłosnić moim zdaniem - prasa, radio, telewizja...

na dogo jest Iza_szumielewicz z radia zet o ile sie nie myle, mozna by do niej napisać

Do Interwencji polsatu, okolicznych gazet. co myslicie?[/quote]

bardzo dobry pomysł :multi: jak się sprawę nagłośni może znajdzie się jakiś sponsor, będzie więcej ludzi chętnych do pomocy, może ktoś pomoże w sprawach związanych z dotacjami z Unii itd

Posted

pomagam paru schroniskom na terenie mazowieckiego i wszedzie jest ktos na noc ,by interwieniowac w razie pozaru,wrzucnia zwierzat przez siatke,innych zachowac w czasie burzy itp. dziwie sie troche ze osoby prowadzace to przytulisko o to nie zadbaly.

Posted

ja mam taki kocioł w pracy że normalnie zaraz padne, chwilowo nic nie pomoge:placz:
jestem do tyłu z czasem, wpadłam zaktualizować bazarek na ten azyl, mam na to 5 minut

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: ściągnijcie tam telewizję!!! niech będzie w każdej możliwej gazecie której się da!!!

IzaSzumielewicz jest z radia! jakby co to piszcie do niej-to konkretna babka i pomaga psom! iem, bo ją znam-trzeba próbowac!

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']bardzo bardzo proszę, podajcie konto na które można coś wpłacić! Nie będzie to dużo, ale muszę. I ten ochroniarz MUSI być!![/quote]

Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt "Cichy Kąt"
ul.Korczaka 9/6
42-600 Tarnowskie Góry
[B]PKO BP 73 1020 2368 0000 2402 0161 3033[/B]