Guest Elżbieta481 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Robione jest to by zmusić do opuszczenia terenu,prawdopodobnie znalazł sie chętny... Ela Quote
Tigraa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jestem w szoku. Czy nie ma kary dla tych bydlaków? (sorry, określenie niefortunne, bydło by się obraziło za to porównanie):angryy: Koniecznie musi ktoś być tam w nocy. Tym bardziej, że już 2 razy miały miejsce te bestialskie ataki. Następnym razem może być gorzej. A może pan Józef? On miał jechać do pajuni. Może on by się zgodził na stróża za dach nad głową i jedzenie? Quote
Macho Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 kochani jestescie! Rex- pies z rana od sierpu, ma sie....dobrze:roll: na tyle ile moze byc dobrze w takiej sytuacji... Ktos, przepraszam, nie pamietam kto, mowil ze oglosil na miau, kochani...CK ma swoj ciagly watek na Miau i bylo o tym pisane... juz powstaly 3 nowe watki o wlamaniu do Ck...wiem ze chcecie poomc, ale boje sie ze robi sie za duzy balagan i admini moga miec pretensje... ale dziekuje za zainteresowanie :loveu: Wydaje mi sie ze aukcja cegielkowa to suuuuuuuper pomysl :) pieniadze od razu na konto CK tak ? Co do nocnego pilnowania...ten weekend mamy juz obstawiony przez wolontariuszy(:loveu:) jednak jesli chodzi o stroza... Jeslsa to koszty 100-120 zl/ miesiac... :( a wiadomo ze jeden stroz nie moze wiele sam zrobic... Alarm i kamery, nie sa dobrymw yjdziem: 1:kasa 2: kamery musialyby byc pod ciagla obserwacja...a nikt nie bedzie siedzial cala noc i sie gapil w monitor...w gre wchodza czujki na podzerwien z powiadomieniami na komorke... ale to kosztuje :( :( i macie pytania co do CK, piszcie :) [SIZE=1]Jestem wolontariuszka CK;)[/SIZE] Quote
desdemona Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nie rozumiem po co te bydlaki to robia??? jaki to trzeba miec wypaczony umysl, zeby zrobic cos takiego! takich to bym prpopnowala powrzucac do klatki z niedzwiedziami albo wezami. niech ich rozszarpia albo zezra w cholere! takie chwasty powinno sie wyrywac z korzeniami!!! Quote
Maupa4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Macho'].. juz powstaly 3 nowe watki o wlamaniu do Ck...wiem ze chcecie poomc, ale boje sie ze robi sie za duzy balagan i admini moga miec pretensje... [/quote] [B][COLOR=green]zaraz nie będzie "bałaganu" i ... modzi nie będą mieć "pretensji" ;) [/COLOR][/B] Quote
Hakita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Do czego jeszcze zdolny może być człowiek - nieczłowiek...:shake: Brak słów...:angryy: Quote
mulinka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 to ja chociaż podniosę może Express Reporterów zainteresowałby się tą sprawą? Quote
marillka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 przejżałam wszystkie watki i wypisałam wszystkie ogłoszenia o których był mowa na wątkach Quote
San_(jagodowa:) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [LEFT]Co do allegro Bucza - Kam wystawia go regularnie, więc pewnie teraz też wystawi. Postaram się w wątkach założonych przeze mnie wstawiać w pierwszym poście aktualne linki do allegro. Dziękuję serdecznie wszystkim za zaangażowanie! Z tego co wiem na najbliższe 3 noce zgłosili się już chętni do czuwania w nocy w azylu, niektórzy jadą aż z Krakowa! [/LEFT] Quote
Maupa4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Macho']Balagan na Miau ;)[/quote] [B][COLOR=green]ok ... ;) [/COLOR][/B] [quote name='marillka']przejżałam wszystkie watki i wypisałam wszystkie ogłoszenia o których był mowa na wątkach[/quote] [B][COLOR=green]zaktualizowałam pierwszy post ... [/COLOR][/B] Quote
modliszka84 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ręce opadają .... :angryy: trzeba to nagłosnić moim zdaniem - prasa, radio, telewizja... na dogo jest Iza_szumielewicz z radia zet o ile sie nie myle, mozna by do niej napisać Do Interwencji polsatu, okolicznych gazet. co myslicie? Quote
diana79 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='modliszka84']ręce opadają .... :angryy: trzeba to nagłosnić moim zdaniem - prasa, radio, telewizja... na dogo jest Iza_szumielewicz z radia zet o ile sie nie myle, mozna by do niej napisać Do Interwencji polsatu, okolicznych gazet. co myslicie?[/quote] bardzo dobry pomysł :multi: jak się sprawę nagłośni może znajdzie się jakiś sponsor, będzie więcej ludzi chętnych do pomocy, może ktoś pomoże w sprawach związanych z dotacjami z Unii itd Quote
monikusf Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 pomagam paru schroniskom na terenie mazowieckiego i wszedzie jest ktos na noc ,by interwieniowac w razie pozaru,wrzucnia zwierzat przez siatke,innych zachowac w czasie burzy itp. dziwie sie troche ze osoby prowadzace to przytulisko o to nie zadbaly. Quote
Betbet Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja mam taki kocioł w pracy że normalnie zaraz padne, chwilowo nic nie pomoge:placz: jestem do tyłu z czasem, wpadłam zaktualizować bazarek na ten azyl, mam na to 5 minut Quote
karusiap Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dramat:( ze ich te psy nie zagryzly:( Quote
marillka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='karusiap']dramat:( ze ich te psy nie zagryzly:([/quote] tam nie ma takich psów ... Quote
oktawia6 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: ściągnijcie tam telewizję!!! niech będzie w każdej możliwej gazecie której się da!!! IzaSzumielewicz jest z radia! jakby co to piszcie do niej-to konkretna babka i pomaga psom! iem, bo ją znam-trzeba próbowac! Quote
diana79 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 zrobiłam bazarek dla schroniska :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78881[/URL] Quote
figa33 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 smutne, bardzo smutne ....:-( "zabawę" mieli bydlaki :angryy::angryy: Quote
madzia828 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 okropne jak tak można:angryy::angryy: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bardzo bardzo proszę, podajcie konto na które można coś wpłacić! Nie będzie to dużo, ale muszę. I ten ochroniarz MUSI być!! Quote
diana79 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Rodzice Maciusia :)']bardzo bardzo proszę, podajcie konto na które można coś wpłacić! Nie będzie to dużo, ale muszę. I ten ochroniarz MUSI być!![/quote] Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt "Cichy Kąt" ul.Korczaka 9/6 42-600 Tarnowskie Góry [B]PKO BP 73 1020 2368 0000 2402 0161 3033[/B] Quote
Recommended Posts