Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie martw się, tak to już z ludźmi jest...;)
Śliczną masz psine :loveu:
To może to jest shiba? :]
A w ogóle witam, bo ja w tej galerii pierwszy raz...:D

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justys95']Nie martw się, tak to już z ludźmi jest...;)
Śliczną masz psine :loveu:
To może to jest shiba? :]
A w ogóle witam, bo ja w tej galerii pierwszy raz...:D[/quote]
Witaj u nas:multi:
co do fotki to nie moze byc shiba bo za duza....ale juz sama nie wiem:roll:
zapraszamy czesciej;)

Posted

czesc alergiczko:pu nas w nocy padalooooo.....powietrze normalnie zabija zapachem teraz:loveu:jak u ciebie nie pada to dawaj do mnie na kuracje:evil_lol:....policze po znajomosci:roll::diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Heloł ...u nas też podeszczowo i zdziebko zachmurzone jest ....woda leci miałam myć okna :cool1: ale nie opłaci się chyba jak ma padać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']czesc alergiczko:pu nas w nocy padalooooo.....powietrze normalnie zabija zapachem teraz:loveu:jak u ciebie nie pada to dawaj do mnie na kuracje:evil_lol:....policze po znajomosci:roll::diabloti:[/quote]
czesc opalaczko:p. U mnie padalo wczoraj i pada dzisiaj:multi: i zimniej sie zrobilo. Nareszcie:multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:Heloł ...u nas też podeszczowo i zdziebko zachmurzone jest ....woda leci miałam myć okna :cool1: ale nie opłaci się chyba jak ma padać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alu co Wy macie z ta woda?....czesto piszesz ze nie ma...przeciez to 21 wiek:shake:

Posted

[quote name='lolka75']
Alu co Wy macie z ta woda?....czesto piszesz ze nie ma...przeciez to 21 wiek:shake:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=Red]mówiłam Ci że mieszkam na zadupiu i nie wiem , czymoje osiedle było w planach budowy ...teraz nam zmieniają wszelkie zawory itp badziewia .....aha a mojego mieszkania też miało nie być , bo w moim bloku miały być tylko 3 piętra a ja mieszkam na 4 tym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']witam witam i o zdrowie pytam:roll:
:loveu:

cholera ktos mi poprzestawial emoty:mad:[/quote]
czesc Agniesiu....czytalam ze bedziesz sie zajmowac wytwarzaniem trunkow:cool3:... Nop to sledzik, grzybki, truneczki:loveu:...

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berek śpioszku :multi:jak dziś alergia :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
czesc Alusia:loveu:...alergia troszke puscila:multi:.....bede zyc:roll:..........:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']czesc Alusia:loveu:...alergia troszke puscila:multi:.....bede zyc:roll:..........:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:czyli deszczyk przyniósł ulgę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:czyli deszczyk przyniósł ulgę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
przyniosl ulge i przyniosl zimno a to jest to:multi:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hej Loluś :multi::multi::loveu:

no ni ma w ludziach życzliwości nic a nic..... i na pohybel dziadom!!! szkoda Twoich nerwów ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Wpadłam w odwiedzinki i przesyłam pozdrowienia :Rose:

Przy okazji pochwalę się nowymi fotkami Luny:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10164683#post10164683[/URL]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]hej Loluś :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no ni ma w ludziach życzliwości nic a nic..... i na pohybel dziadom!!! szkoda Twoich nerwów ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
czesc Madzik:loveu:
ja pewnie tez bym sie wk...la jakby mi ktos zastawil wjazd...ale po co to traktowanie z gory i ta wscieklosc. Tego nie rozumiem:shake:
[quote name='Ela i Luna']Wpadłam w odwiedzinki i przesyłam pozdrowienia :Rose:

Przy okazji pochwalę się nowymi fotkami Luny:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10164683#post10164683[/URL][/quote]
dziekujemy za odwiedzinki i idziemy ogladac Lunke. Acha...juz od dawna chcialam zapytac jaki charakter ma Luna? Opowiedz cos o niej. A jak opowiadalas to daj lineczke do opowiesci:cool3:

Posted

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:witanko :loveu:

Ja czekam ażwreszcie po jakimśweekendzie przeczytam info .....wróciłam od Agi Dilerowej ;).....Loluś czekam ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']czesc Agniesiu....czytalam ze bedziesz sie zajmowac wytwarzaniem trunkow:cool3:... Nop to sledzik, grzybki, truneczki:loveu:...[/quote]

kusze cie coooooo:razz::razz::evil_lol:

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:witanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja czekam ażwreszcie po jakimśweekendzie przeczytam info .....wróciłam od Agi Dilerowej ;).....Loluś czekam ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ja tez czekam :mad:

Posted

[quote name='agbar']kusze cie coooooo:razz::razz::evil_lol:

ja tez czekam :mad:[/quote]
ja przyjade kusicielko:eviltong:...ale chyba jak monsz mi kupi nowe (uzywane) auto:roll:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]przyszłam do Cia z buziorem :loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i w majtkach?:cool3::loveu:. Czesc Klocusiowa:loveu::multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Cze Loluś :calus: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]u Nas pada [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-86.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czesc Alusia:loveu::multi:...u nas slonce wylazlo:angryy::mad:....znow sie jazda zacznie:placz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a nie no... oczywiście że w majtach z czachom :diabloti:... i tak przez kolejne ... 6 dni :roll::cool1::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to w niedziele chodzisz bez majtków :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...temu Ci potem tak zimno :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']i w majtkach?:cool3::loveu:. Czesc Klocusiowa:loveu::multi:

[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a nie no... oczywiście że w majtach z czachom :diabloti:... i tak przez kolejne ... 6 dni :roll::cool1::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]